Įkraunama...
Įkraunama...

ღღღ Rusų melsvieji. 37 tema ღღღ

QUOTE(saintlina @ 2014 04 29, 12:07)
katės aplamai idealūs gyvūnai, tai ir formos idealios siekia  smile.gif
Mano Basta kada čia taip atsigulė - nu gryna meška iš viršaus pažiūrėjus  biggrin.gif Kita poza - jau visai padori katė  biggrin.gif

Monti bet kokioje pozoje - beveik apskritimas... lotuliukas.gif Lyg ir ėda ne daug, bent jau lyginant su Akva... Bet va kūno masė... Jeigu ryža sirgdama svėrė 5,3, baisu pagalvoti, kiek gi sveria mūsų "mažylė"? Lisa juk neatrodo stora, - tiesiog, sportiška ir raumeninga brandaus amžiaus (įdomu, ar kas pagal jos elgesį tai pasakytų? mirksiukas.gif ) katė.
Atsakyti
QUOTE(lolce @ 2014 04 29, 13:57)
Na pagalvojome, kad namie jai bus geriau...

drinks_cheers.gif saviškes irgi tik namie paliekame. Svetimi namai joms didelis stresas. Dažniausiai dar ir nepritaikyti gyvūnų gyvenimui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Just Mammy: 29 balandžio 2014 - 13:52
QUOTE(Just Mammy @ 2014 04 29, 13:33)
Lisa ... brandaus amžiaus (įdomu, ar kas pagal jos elgesį tai pasakytų?  mirksiukas.gif ) katė.

o kiek Lisai metų?
Paklausiau ir iškart paraše pamačiau biggrin.gif Ai, taigi jauniklė dar visai - ko jai nesiust? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 29 balandžio 2014 - 13:57
QUOTE(saintlina @ 2014 04 29, 14:55)
o kiek Lisai metų?
Paklausiau ir iškart paraše pamačiau  biggrin.gif  Ai, taigi jauniklė dar visai - ko jai nesiust? smile.gif

Lisa 2004 gimimo. Paraše klaida, tingiu taisyti. wink.gif Liepos pradžioje jubiliejų švęs - 10 metų. wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Just Mammy: 29 balandžio 2014 - 14:11
QUOTE(Just Mammy @ 2014 04 29, 14:07)
Liepos pradžioje jubiliejų švęs - 10 metų. wink.gif

tikra garbi ori dama bus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 04 29, 18:11)
tikra garbi ori  dama bus  wub.gif

lotuliukas.gif Ačiū už komplimentą... Sakote, ori? lotuliukas.gif O akys tokios velniškos... Na, nebūtų ryža ir nebūtų gavusi "Lisos" vardo (kas nežino, iš rusų kalbos "lisa" verčiama, kaip "lapė"). biggrin.gif
Atsakyti
Oho , kaip čia pas jus tylu ... Kur visi dingę? Kaip mėlynukai laikosi?

O, mes jau naujuose namučiuose ,persikraustę... Katiūnė apsipratęs, labai kažko baisaus tikrai nebuvo, bet su šiuo persikraustymu,katinas pasidarė daug meilesnis, galima ant rankų paimti ,pabūna ne kelias sekundes, ateina visada šalia pagulėti ,pamurkti... Anksčiau taip nebūdavo... Bet ir toliau verčia namus ir jaučiasi baisiai didele "asaba" buto biggrin.gif

Ir visai tuose naujuose namuose nėra blogai rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos,parkeliavo ir i mano namus toks grozis wub.gif Visos temos dar neperskaiciau,tai gal atsiras kuri anksciau atsakys i mano klausimus blush2.gif Mano mazajai nepilnai 6 savaites,kol kas maitinu slapiu maistu,nes sauso nelabai nori kramtyt,piena laka.Pasidalinkit kokiu maistu seriat,sausu,slapiu,maisot? Kokios firmos? Ka reiktu paaryt katei ir nuo kokio amziaus,turiu galvoje skiepus,vaistus nuo kirminu,blusu.Dekui kas atsakys 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

labai anksti Jūsų mažoji nuo mamos buvo atitraukta. Aš galiu tik pasidalinti savo patirtimi, nuo pat pradžių maitinau:
http://www.pet24.lt/...nin-babycat-34/

Pienu niekada negirdžiau ir kiek žinau nepatartina. Gimusi Kobrytė rugsėjo pab., skiepijome sausio pab. prieš tai sumaitinę tabletę nuo kirminų, o liepos pr. sterilizavom. Turiu nuostabią gražuolę ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(lolce @ 2014 05 20, 13:44)
Sveiki,

labai anksti Jūsų mažoji nuo mamos buvo atitraukta. Aš galiu tik pasidalinti savo patirtimi, nuo pat pradžių maitinau:
http://www.pet24.lt/...nin-babycat-34/

Pienu niekada negirdžiau ir kiek žinau nepatartina. Gimusi Kobrytė rugsėjo pab., skiepijome sausio pab. prieš tai sumaitinę tabletę nuo kirminų, o liepos pr. sterilizavom. Turiu nuostabią gražuolę ax.gif

user posted image

Aha,man irgi keistai pasirode kad taip anksti nuo mamos paima,bet ji labai savarankiska,jau be problemu daro dezuteje,minksta maista eda be problemu,va kieto tai nenori,sakau gal palaistyti vandeniu kad jie suminkstetu? O kodel pienas nepatartina? Laka gana noriai,tada keist vandeniu? Bet kazkaip atrodo kad tokiam mazuciui pienas reikalingas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kitokia.: 20 gegužės 2014 - 20:02
http://gyvunai.sveik...ruosius_faktus/

aš auginu savo pirmąją katę, tad iš manęs patarėja gal nekokia. Bet pradžioj labai merginos padėjo patarimais, o jos ir patarė prie pieno nepratint. Vanduo yra būtinesnis reikalas smile.gif. Aš visai nedaviau pieno ir neprisireikė, o db tik nosį nusuka smile.gif.

Na mano irgi anksti nuo mamos paimta, kiek domėjausi daug elgesio dalykų yra su tuo susiję, bet gal merginos daugiau papasakos.
Atsakyti
mano katės laka tik vandenuką. O va dėl ankstyvo atskyrimo nuo mamos daug komentuoti negaliu. Mano Basta pas mus ir gimė. Tai jau išmoko iš mamos viską, ko tik galima buvo.
Atsakyti