Įkraunama...
Įkraunama...

ღღღ Rusų melsvieji. 37 tema ღღღ

įsigijom naminių paukščiukų - viščiukų, ančiukų, žąsiukų. Basta buvo baisiai susidomėjus. Net nežinau, ką būtų darius, jei nebūčiau šalia. Kol anie ramiai tupėjo, tai ir ji abejinga buvo, bet vos pradėjo bėgiot - katės instinktas iškart nubudo, akimirksniu visa pasikeitė.
O vėliau, kai madam snaudė fotelyje, atnešiau vieną žąsiuką ir padėjau prie šono. Žąsiukas iškart įsitaisė prie kailio miegot, o Basta pusę minutės palaukus dėjo į kojas smile.gif Turbūt auklės iš jos nebus biggrin.gif
Atsakyti
saintlina

Linksmai gyvenate. thumbup.gif

Ryža pasveiko ir prasidėjo dūkimai po visą butą. Vaiko ji jaunesnes, tik pėdutės ore matosi... lotuliukas.gif

Ta proga kelios nuotraukos: https://drive.google...amp;usp=sharing
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Just Mammy: 28 balandžio 2014 - 21:16
QUOTE(Just Mammy @ 2014 04 28, 21:06)
Ryža pasveiko ir prasidėjo dūkimai  po visą butą. Vaiko ji jaunesnes, tik pėdutės ore matosi...  lotuliukas.gif

smaguma namie thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 04 28, 22:10)
smaguma namie  thumbup.gif

Ne tas žodis.

https://drive.google...amp;usp=sharing
Atsakyti
labas vakaras,

abiejų istorijos geros, prieš naktį gera nusišypsoti 4u.gif 4u.gif 4u.gif

aš tai turiu rūpestį, šeštadienį išskrendu ir grįžtu tik penktadienį, tai ieškau poniai katei auklės, kuri pagyventų su ja ax.gif
Atsakyti
Atsilus orams atidarem balkonini sezona . Pliazinasi Nika

user posted image

dabar jau stalas beveik visas uzstatytas pomidorais, tai Nikai vietos neperdaugiausia like ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Just Mammy @ 2014 04 28, 21:18)

ui, kokia didelė jau Monti bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lusasita @ 2014 04 28, 23:08)

poza superinė biggrin.gif biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif Bet šeimininkė tai galėtų numėtyt tuos pomidorus ir katytei nors kokią pagalvę padėt smile.gif

Mano Basta irgi mėgsta visokiom pozom padrybsot smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lolce @ 2014 04 28, 21:43)
aš tai turiu rūpestį, šeštadienį išskrendu ir grįžtu tik penktadienį, tai ieškau poniai katei auklės, kuri pagyventų su ja ax.gif

radot? O gal nuvežt katę galit pas mamą, pvz.?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 29 balandžio 2014 - 09:00
QUOTE(Lusasita @ 2014 04 29, 00:08)
Atsilus orams atidarem balkonini sezona . Pliazinasi Nika

wub.gif thumbup.gif Kaip gera Nikai!
Mūsų damos irgi atidarė balkono sezoną, net gi viena spėjo per jį šlapimo pūslės uždegimą gauti... Kažkaip, nepagalvotai sūnus paliko balkoną atdarą, išeidamas į darbą, uodeguotosios iš tos laimės okupavo visus horizontalius paviršius. O dar šaltoka buvo, tai senjorai, matyt, užteko to, kad peršaltų.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 04 29, 09:59)
ui, kokia didelė jau Monti  bigsmile.gif

aha, siekia priimti idealiausią formą - apskritimo... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Just Mammy @ 2014 04 29, 10:12)
aha, siekia priimti idealiausią formą - apskritimo...  lotuliukas.gif

katės aplamai idealūs gyvūnai, tai ir formos idealios siekia smile.gif
Mano Basta kada čia taip atsigulė - nu gryna meška iš viršaus pažiūrėjus biggrin.gif Kita poza - jau visai padori katė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 04 29, 09:59)
Papildyta:
radot? O gal nuvežt katę galit pas mamą, pvz.?

Na pagalvojome, kad namie jai bus geriau, nes jau šiaip kitų žmonių ji nelabai priima, o dar kita vieta. Dukterėčia apsiėmė paglobot, gal ne kiekvieną naktį nakvos, bet užsuks kiekvieną dieną ax.gif

Man nėr smagiau žiūrėt, kaip katės ant saulės pozas išdirbinėja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lolce @ 2014 04 29, 12:57)
Man nėr smagiau žiūrėt, kaip katės ant saulės pozas išdirbinėja blush2.gif

tai jau tikrai drinks_cheers.gif
Atsakyti