Įkraunama...
Įkraunama...

ღღღ Rusų melsvieji. 37 tema ღღღ

Labas vakaras,penktadieni ryte atvaziuos pas mus naujas seimos narys 2 menesiuku. Patarkite,ar reiktu visa laika kad butu sausas maistas lekstuteje pasiekiamas ar dar tokiam mazam reikia porcijom maitinti,kad nepersivalgytu? Seimininke patare nupirkti royal canin maziukams, gal kartais virbac butu geresnis? ar dar klausimelis vienas, papildomai maitinti (slapiu maistu),ka patarumet ir kiek kartu? (pvz krutinele vistienos,gabaliuka maza karta per diena)
Atsakyti
aš galiu patarti tik iš savo patirties, savąja irgi gavau 2 mėnesių. Pradžioje maitinau būtent Royal canin, o po to pagal amžių perėjom prie Virbac. Db jau penkti metai su Virbac. Aš maitinu tik sausu maistu nuo pat mažumės, šlapiu tik db kartais palepinu smile.gif ir tikrai jokių kitų papildomų maitinimų nedariau. Aš nuo mažens įsipratinau, kad dienos norma įdedama ryte ir taip ji priprato, db net lieka iki kito ryto. Kobrytė pati normuojasi kada ir kiek jai ėsti. Pradžioj dėdavau dar po truputį normą, ryte ir vakare, kol kaip žirnis buvo, o po to perėjom prie rytinio maisto įdėjimo ir db jokių problemų.
Atsakyti
Sveikos.

Mūsų tema miršta blush2.gif g.gif blink.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(lolce @ 2014 04 08, 19:43)
Sveikos.

Mūsų tema miršta blush2.gif  g.gif  blink.gif

Kaip jaukiai įsitaisė Kobrytė! Grakštumo įsikūnijimas. wub.gif
Atsakyti
user posted image

Visas ,visas oduotas ir visus,visus kailiuotus su Gražia Pavasarine Švente !
Daug gražių akimirkų artimųjų rate, daug įspūdžių ir daug stiprių margučių ! wub.gif
Atsakyti
Sveiki visi pliušinukai mirksiukas.gif Su švente 4u.gif
Seniai besirodėm, tad ta proga keletas kadrų smile.gif
Šiandien katinukas buvo nusiteikęs modelio darbui thumbup.gif

Mano mylimiausieji wub.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
oi, koks grožis  wub.gif  Gerumas kiculiams lauke  wub.gif Gal šeimininkas žvejys? Ir gal Itukas žuvį mėgsta? Ar šiaip kompaniją palaiko?

Papildyta:
QUOTE(lolce @ 2014 04 08, 18:43)
Sveikos.

Mūsų tema miršta blush2.gif  g.gif  blink.gif

ugu, kažkur dingę visos.. keista - juk mūsų tiek nemažai buvo blink.gif O Kobrytė tikra dama wub.gif
Aš savasias madam irgi fotografavau šiek tiek, bet vis lovose biggrin.gif Lauke nelabai užfiksuosi - tik uodegos akiraty lieka, kai slenkstį pereina biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 21 balandžio 2014 - 20:19
QUOTE(saintlina @ 2014 04 21, 20:17)
oi, koks grožis  wub.gif  Gerumas kiculiams lauke  wub.gif  Gal šeimininkas žvejys? Ir gal Itukas žuvį mėgsta? Ar šiaip kompaniją palaiko?

šeimininkas tai žvejys, bet prie namu mažai žvejoja, bet kai žvejoja tai katinų kompanija būtina lotuliukas.gif O mūsiškis žuvies nelabai mėgsta, nebent supjaustau arba dar geriau file išpjaunu doh.gif
Itukas tai ir laukia dažniausiai kur netoliese būna arba šalia, labai jau jis meilus pas mus, tikras mamyčiukas wub.gif
Atsakyti
Gal katinai meilesni?.. Mano laumės tai nėr labai meilios.
Atsakyti
labas rytas. Koks gražus modelis 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Mano ponia tai meili tik su mumis, o ant kitų šnypščia arba urzgia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustyyna @ 2014 04 21, 13:58)
...Šiandien katinukas buvo nusiteikęs modelio darbui  thumbup.gif

Abu modeliai thumbup.gif

Ituko išraiška: "Kaaaaaifasss!" lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2014 04 22, 10:04)
Gal katinai meilesni?.. Mano laumės tai nėr labai meilios.

Trys damos namie. Meilumo - per kraštus, ypač, rytais, kai šeimininkai ruošiasi darban. Iš meilės, tikrąja žodžio prasme, iš kojų verčia. Užtat, kai su vyresnėliu grįžtame po darbų, apsidairo, ar visi sugrįžo ir ramiai sau miega šalia arba ant rankų įsitaisusios. lotuliukas.gif

P. S. Mūsų ryžoji senjorė kažkur sugebėjo peršalti: šlapimo pūslės uždegimas... O į balkoną prašosi kartu su visomis, kai neleidžiu, tada demonstratyviai gulasi ant šaltų grindų plytelių virtuvėje... Ot, charakteris. doh.gif
Atsakyti
pas mus tai meiliausias laukinis katinas. Mano ponių meilumo priepuoliai labai savanaudiški. Kai konservų reik įdėt ar miegot noras užeina ir atsiremt reikia, tai tada taip - meilios biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Just Mammy @ 2014 04 22, 10:19)
P. S. Mūsų ryžoji senjorė kažkur sugebėjo peršalti: šlapimo pūslės uždegimas... O į balkoną prašosi kartu su visomis, kai neleidžiu, tada demonstratyviai gulasi ant šaltų grindų plytelių virtuvėje... Ot, charakteris.  doh.gif

nabagė verysad.gif O gal balkone nieko būtų? Šilta gi dabar. Jeigu tik vėjas.. Sveikit 4u.gif
Mano senoji kada čia mažiau ėst buvo pradėjus, tai irgi iškart sunerimom. Visgi jau toks amžius, kai dėl tokių dalykų kyla nerimas unsure.gif Bet dabar panašu, kad viskas gerai. Gal tiesiog konservai anie neįtiko.
Atsakyti