Įkraunama...
Įkraunama...

ღღღ Rusų melsvieji. 37 tema ღღღ

va taip sėdi savo nuolatiniam poste mano senoji. Kada beateisi - žiūri alkaniausiom ir graudžiausiom akim: duok konservų, a..
Jau visi draugai, užsukę pas mus į kaimą, pamatę juokiasi biggrin.gif Tik įdedi konservų, tuoj suėda ir vėl tokiom pačiom akim žiūri.

user posted image

o čia Basta. Jai gyvenimas kaime - toks malonumas, kad net apsakyti neįmanoma.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 13 vasario 2014 - 10:39
QUOTE(saintlina @ 2014 02 13, 11:29)
...Kada beateisi - žiūri alkaniausiom ir graudžiausiom akim: duok konservų, a..
Jau visi draugai, užsukę pas mus į kaimą, pamatę juokiasi  biggrin.gif  Tik įdedi konservų, tuoj suėda ir vėl tokiom pačiom akim žiūri.

thumbup.gif Mūsų Akva taip visus psichologiškai veikia. Kadangi yra pati liekniausia iš trijulės, tai visada gauna ėdalo. O tada visos trys eina smaguriauti. biggrin.gif

QUOTE(saintlina @ 2014 02 13, 11:29)
o čia Basta. Jai gyvenimas kaime - toks malonumas, kad net apsakyti neįmanoma.

"Kaifas"... thumbup.gif
Atsakyti
Geras gi tas kačių gyvenimas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Just Mammy @ 2014 02 13, 11:42)
"Kaifas"...  thumbup.gif

aha, šitas žodis labai tinka thumbup.gif
Atsakyti
sveiki, nu jau milijardas metu nesilankiau blush2.gif

kaip sauniai jus cia gyvenat thumbup.gif o man vis nelieka laiko prie kompo prisest doh.gif biggrin.gif
Pasigirsiu, jog Spricas pirmas ispranasavo antraji mano nestuma biggrin.gif
o pirmajam mano vaikui labai patinka katukai wub.gif
Atsakyti
o kaip išpranašavo?
Atsakyti
user posted image

Ahoy , visi !

Šimtas metų nebuvau čia, bet pratyrinėjau matosi gyvenat kaip ir gyvenot neblogai smile.gif

Katiūša pas mus irgi gyvena gerai, labai savotiškas katinas, bet pripratom jau prie to ir taip "katiniaujam" kartu su juo wink.gif
Ruošiamės kraustynėms, į didesnį būstą, tai nežinau kaip čia "praslysim" lengvai, nes katinas ir taip nėra iš labai drąsiųjų, tai kai teks gyventi naktimis nebe su mumis, nes į miegamąjį bus uždrausta zona, tai jaučiu ir baubimų ir visko sulauksim, kol pripras.. Gal yra ,kad kraustęsi ir pasidalins patirtimi kaip katinai reagavo į tai?

O galui katiniško gyvenimo "lafaaa" nuotraukėlė wink.gif
Atsakyti
smagu, kad dar kažkas rusiukų temą prisiminė smile.gif
Eglinaini, kaip tik neseniai rašė viena mergaitė, kad kraustėsi ir visai nebuvo tokio strioko katinėliui kaip kad bijojo mirksiukas.gif

Va čia mano didžiausi priešai biggrin.gif Kol neateina laikas miegot biggrin.gif
Mano jau trylikametė Katia su dviem metais jaunesniu kolega.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Eglinainis @ 2014 03 14, 11:23)
O galui katiniško gyvenimo "lafaaa" nuotraukėlė wink.gif

oi, na ir geras!!! lotuliukas.gif thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2014 03 14, 22:38)
Va čia mano didžiausi priešai  biggrin.gif Kol neateina laikas miegot  biggrin.gif
Mano jau trylikametė Katia su dviem metais jaunesniu kolega.

Labai gerai atrodo Jūsų senjorai. thumbup.gif
Mūsų katiniškoje šeimynoje irgi, iki žmonių miego vyksta parodomieji (o kartais ir tikrieji) karai. Bet... tik patiesia žmogus lovą... biggrin.gif Na, ar kam nors dar kyla klausimas - KAM? žmogus patiesia tą lovą? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Just Mammy @ 2014 03 14, 21:46)
Na, ar kam nors dar kyla klausimas - KAM? žmogus patiesia tą lovą? lotuliukas.gif

be jokių abejonių - tik dėl kailiuotųjų patogumo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 03 14, 22:53)
be jokių abejonių - tik dėl kailiuotųjų patogumo  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos. Eglinaini, saintlina foto superines. 4u.gif . Mes su Kobryte kraustemes pries menesi. Labai jau pergyvenau, kaip ir kas. Viskas praejo neskausmingai, nors yra bailiuke Ji pas mane. Tiesiog kokias pora dienu sekiojo paskui, tarsi bijodama, kad ja paliksiu, o db jau siauteja, kaip siautejus wink.gif
Atsakyti