va taip sėdi savo nuolatiniam poste mano senoji. Kada beateisi - žiūri alkaniausiom ir graudžiausiom akim: duok konservų, a..
Jau visi draugai, užsukę pas mus į kaimą, pamatę juokiasi Tik įdedi konservų, tuoj suėda ir vėl tokiom pačiom akim žiūri.
o čia Basta. Jai gyvenimas kaime - toks malonumas, kad net apsakyti neįmanoma.
QUOTE(saintlina @ 2014 02 13, 11:29)
...Kada beateisi - žiūri alkaniausiom ir graudžiausiom akim: duok konservų, a..
Jau visi draugai, užsukę pas mus į kaimą, pamatę juokiasi Tik įdedi konservų, tuoj suėda ir vėl tokiom pačiom akim žiūri.
Mūsų Akva taip visus psichologiškai veikia. Kadangi yra pati liekniausia iš trijulės, tai visada gauna ėdalo. O tada visos trys eina smaguriauti.
QUOTE(saintlina @ 2014 02 13, 11:29)
o čia Basta. Jai gyvenimas kaime - toks malonumas, kad net apsakyti neįmanoma.
"Kaifas"...
Geras gi tas kačių gyvenimas
sveiki, nu jau milijardas metu nesilankiau
kaip sauniai jus cia gyvenat o man vis nelieka laiko prie kompo prisest
Pasigirsiu, jog Spricas pirmas ispranasavo antraji mano nestuma
o pirmajam mano vaikui labai patinka katukai
kaip sauniai jus cia gyvenat o man vis nelieka laiko prie kompo prisest
Pasigirsiu, jog Spricas pirmas ispranasavo antraji mano nestuma
o pirmajam mano vaikui labai patinka katukai
o kaip išpranašavo?
Ahoy , visi !
Šimtas metų nebuvau čia, bet pratyrinėjau matosi gyvenat kaip ir gyvenot neblogai
Katiūša pas mus irgi gyvena gerai, labai savotiškas katinas, bet pripratom jau prie to ir taip "katiniaujam" kartu su juo
Ruošiamės kraustynėms, į didesnį būstą, tai nežinau kaip čia "praslysim" lengvai, nes katinas ir taip nėra iš labai drąsiųjų, tai kai teks gyventi naktimis nebe su mumis, nes į miegamąjį bus uždrausta zona, tai jaučiu ir baubimų ir visko sulauksim, kol pripras.. Gal yra ,kad kraustęsi ir pasidalins patirtimi kaip katinai reagavo į tai?
O galui katiniško gyvenimo "lafaaa" nuotraukėlė
QUOTE(Eglinainis @ 2014 03 14, 11:23)
O galui katiniško gyvenimo "lafaaa" nuotraukėlė
oi, na ir geras!!!
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2014 03 14, 22:38)
Va čia mano didžiausi priešai Kol neateina laikas miegot
Mano jau trylikametė Katia su dviem metais jaunesniu kolega.
Mano jau trylikametė Katia su dviem metais jaunesniu kolega.
Labai gerai atrodo Jūsų senjorai.
Mūsų katiniškoje šeimynoje irgi, iki žmonių miego vyksta parodomieji (o kartais ir tikrieji) karai. Bet... tik patiesia žmogus lovą... Na, ar kam nors dar kyla klausimas - KAM? žmogus patiesia tą lovą?
QUOTE(Just Mammy @ 2014 03 14, 21:46)
Na, ar kam nors dar kyla klausimas - KAM? žmogus patiesia tą lovą?
be jokių abejonių - tik dėl kailiuotųjų patogumo
QUOTE(saintlina @ 2014 03 14, 22:53)
be jokių abejonių - tik dėl kailiuotųjų patogumo
Sveikos. Eglinaini, saintlina foto superines. . Mes su Kobryte kraustemes pries menesi. Labai jau pergyvenau, kaip ir kas. Viskas praejo neskausmingai, nors yra bailiuke Ji pas mane. Tiesiog kokias pora dienu sekiojo paskui, tarsi bijodama, kad ja paliksiu, o db jau siauteja, kaip siautejus