Įkraunama...
Įkraunama...

ღღღ Rusų melsvieji. 37 tema ღღღ

ale prabangiai jūsų uodeguotosios gyvena - auklę net iš Anglijos atsikvietėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 02 11, 15:28)
ale prabangiai jūsų uodeguotosios gyvena - auklę net iš Anglijos atsikvietėt  biggrin.gif

Tiesą pasakius, auklė pati net neįtaria, kad teks katėms tarnauti, bet tas gi visada išeina savaime. mirksiukas.gif Beje, atvažiavo gi savo noru, galėtų kur šilčiau pailsėti...
Atsakyti
o katės ar nepamiršo jos? Priima taip pat kaip ir tuos, kurie nuolat namie?
O dėl patarnavimo tai jau taip.. kažkaip savaime išeina, kad mes tik jų patogumui namuose esam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 02 11, 16:18)
o katės ar nepamiršo jos? Priima taip pat kaip ir tuos, kurie nuolat namie?
O dėl patarnavimo tai jau taip.. kažkaip savaime išeina, kad mes tik jų patogumui namuose esam  biggrin.gif

Koks ten "pamiršo"! Pilkoji užlipo ant rankos, kurią dukra privalo laikyti 90 laipsnių kampu it medžio šaką, o ji ant tos rankos išsitiesia ir snaudžia sau ramiai. lotuliukas.gif
Atsakyti
o maniškės ant rankų ne tik kad nemiega - išvis nepaimsi. Nė vienos. Dar senoji mėgsta šiaip ant miegančio žmogaus užlipt pasnaust - ant pilvo ar ant šono. Bet vos krustelsi - tuoj pat baisingai nepatenkinta nulips. O Basta per visą savo gyvenimėlį nėr ant kokios nors žmogiškos kūno dalies prigulus. Prisiglaust tai mėgsta, bet ne užlipt.
Kartais net pavydu, kai pagalvoji, kiek žmonių jaukiai vakaroja su kate ant kelių. O aš tris murksas turėdama praktiškai nežinau kaip tai atrodo biggrin.gif
Na, žinau, žinoma.. kates visą gyvenimą laikiau smile.gif Bet va per 13 pastarųjų metų ir pamiršt galėjau smile.gif
Atsakyti
Manoji ponia tai mėgsta miegoti ant mano nugaros, db net išsigudrino nenušokti jei aš verčiuosi ant šono, tik persitaiso į kitą padėtį. Ant kelių irgi nepasiimsi kada nori, kada ji nori, tai prašom, ateis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 02 12, 11:31)
o maniškės ant rankų ne tik kad nemiega - išvis nepaimsi. Nė vienos. Dar senoji mėgsta šiaip ant miegančio žmogaus užlipt pasnaust - ant pilvo ar ant šono. Bet vos krustelsi - tuoj pat baisingai nepatenkinta nulips. O Basta per visą savo gyvenimėlį nėr ant kokios nors žmogiškos kūno dalies prigulus. Prisiglaust tai mėgsta, bet ne užlipt.
Kartais net pavydu, kai pagalvoji, kiek žmonių jaukiai vakaroja su kate ant kelių. O aš tris murksas turėdama praktiškai nežinau kaip tai atrodo  biggrin.gif
Na, žinau, žinoma.. kates visą gyvenimą laikiau  smile.gif  Bet va per 13 pastarųjų metų ir pamiršt galėjau  smile.gif

Mūsiškių net imti nereikia, pačios užsiropščia. lotuliukas.gif Na,suprantu: mes gi jų nuosavybė.
Atsakyti
QUOTE(lolce @ 2014 02 12, 11:20)
Manoji ponia tai mėgsta miegoti ant mano nugaros, db net išsigudrino nenušokti jei aš verčiuosi ant šono, tik persitaiso į kitą padėtį.

negi gerą vietą taip paprastai užleis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lolce @ 2014 02 12, 12:20)
Manoji ponia tai mėgsta miegoti ant mano nugaros, db net išsigudrino nenušokti jei aš verčiuosi ant šono, tik persitaiso į kitą padėtį. Ant kelių irgi nepasiimsi kada nori, kada ji nori, tai prašom, ateis ax.gif

Tikra katė thumbup.gif

Mūsų mėgėjos gultis į lovą, kaip žmonės: galva ant pagalvės, pati po paklode palindusi. Būna, kad naktį, kai reikia pakeisti padėti, ant pagalvės mano galvai vietos trūksta... lotuliukas.gif
Atsakyti
o mano Basta guli tik prie kojų. Prie galvos - niekada.
Kai mes Vilniuje, tai visa chebra naktį susikrausto į mamos lovoą - abi katinybės ir šuva dalmatinas. Ten ne tik galvai, bet ir kojoms vietos nelieka. O dar Katia mėgsta pelę ten pat, į lovą, atnešti.. Neapsikentusi mamikė naktį eina į kitą kambarį, po 10 min pareina ir visi žvėrys, tik pelę palieka biggrin.gif
Atsakyti
saintlina, taip, taip, gyvūnų banda... thumbup.gif Pas mus panašiai, tik renkasi pas manę, na, matyt, irgi visoms uodeguotosioms esu "mama". Akva, kai grįžtu namo net rėkia man "MA-AM!!!" Tiek pyksta, kad šeimininkė į darbą išėjo po atostogų ir nedarbingumo... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Just Mammy: 12 vasario 2014 - 16:12
prilinksminot su tom istorijom, bet kaip liūdna būtų be gyvūnų..
Atsakyti