Įkraunama...
Įkraunama...

ღღღ Rusų melsvieji. 37 tema ღღღ

aciu aciu, pelytes butu GEEEEEEERRRRRRRRRRRIS thumbup.gif biggrin.gif Nikute nors ir visiska naminuke, bijanti lauko, bet anksciau kai is rusio i namus patekdavo kokia pelyte ( gyvenam pirmam aukste) , tai blogai tai pelytei baigdavosi ax.gif
Atsakyti
instinkto nenuslopinsi smile.gif
Mano senoji irgi dar gaudo - ir pagauna.
Atsakyti
Sveikutės. Rusiukų tema miršta. Pradedu galvot, kad ji visai nebereikalinga... verysad.gif g.gif
Kažkaip nemačiau Bazilės ir Saintlinos posto, kiba praleidau išsiblaškius. doh.gif Atsiprašau. blush2.gif
Bazile, kas gi tie 7 metai katinui... Dar nėra senas. mirksiukas.gif
Mergaitės, čia Fomos ir Tessos vaikučiai, vada iš J raidės. Vadoje gimė viena mergaitė ir trys berniukai.
Noriu parodyt savo mažuosiu žirniukus. Nuotraukose jiems dvi savaitės.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŽYDROJI FĖJA * LT: 07 vasario 2014 - 19:08
ŽYDROJI FĖJA,

kokie gražučiai! wub.gif Tiesiog, tirpstu... biggrin.gif
Mūsų stovykloje viskas po senovėje: katės vis aiškinasi, kas iš jų didžiausia viršininkė ir kieno tas arba anas šeimininkas. lotuliukas.gif Kadangi šeimininkų pasirinkimo liko ne daug: dukra išvažiavo stažuotis į Angliją visiems metams, tai mus su sūnumi po darbo pasitinka trys akių poros tik pradarius buto duris. biggrin.gif Kartais net nėra kur kojos pastatyti.
Kaip ir prognozavau, po mano ilgo sėdėjimo namie (virš 4 mėn. doh.gif ), jos taip nenoriai išleidžia mane į darbą, tiek "barasi" ir pyksta, kad net sąžinė mane kankina. lotuliukas.gif
Atsakyti
ŽF, oi kokie gražučiai wub.gif

O mes su savo gražuole "prisiduodam"-praėjo pirma savaitė naujoj vietoj, ypatingų pasikeitimų elgsenoj nepastebėjau, tik tiek, kad mane sekioja ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
lolce, koks saldus Kobrytės miegas... thumbup.gif
Atsakyti
Kai ji taip miega, man tiesiog norisi užniurkyt ją blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽYDROJI FĖJA * LT @ 2014 02 07, 18:58)
Mergaitės, čia Fomos ir Tessos vaikučiai, vada iš J raidės.

fainuoliai wub.gif Ypač man jų nagiukai patinka biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lolce @ 2014 02 08, 11:16)
Kai ji taip miega, man tiesiog norisi užniurkyt ją blush2.gif

aš irgi negaliu ramiai praeit pro miegančią katę smile.gif Bet nepasakyčiau, kad joms labai patiktų tas mano priekabiavimas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Just Mammy @ 2014 02 08, 10:52)
.
Kaip ir prognozavau, po mano ilgo sėdėjimo namie (virš 4 mėn.  doh.gif ), jos taip nenoriai išleidžia mane į darbą, tiek "barasi" ir pyksta, kad net sąžinė mane kankina.  lotuliukas.gif

teks imt motinystės atostogas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽYDROJI FĖJA * LT @ 2014 02 07, 18:58)
Bazile, kas gi tie 7 metai katinui... Dar nėra senas.  mirksiukas.gif 

drinks_cheers.gif Va mano murkai už mėnesiuko 13 sueis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 02 10, 18:17)
teks imt motinystės atostogas  biggrin.gif

oi, ne... Nebegaliu būti namie, hyperaktyvumo sindromas man išsivystė... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Just Mammy @ 2014 02 10, 22:23)
oi, ne... Nebegaliu būti namie, hyperaktyvumo sindromas man išsivystė...  lotuliukas.gif

tada vietoj draugijos kiculėms ateinančią auklę reiks samdyt biggrin.gif
Arba rašyti prašymą darbdaviui, kad leistų ir katytes atsinešti smile.gif Neseniai skaičiau kažkur, kad kai kuriose šalyse tai leidžiama smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 11 vasario 2014 - 10:49
QUOTE(saintlina @ 2014 02 11, 11:47)
tada vietoj draugijos kiculėms ateinančią auklę reiks samdyt  biggrin.gif
Arba rašyti prašymą darbdaviui, kad leistų ir katytes atsinešti  smile.gif Neseniai skaičiau kažkur, kad kai kuriose šalyse tai leidžiama  smile.gif

Atvažiavo auklė iš Anglijos: mažoji trijų savaičių atostogoms. Tai jau atsigaus mūsų uodeguotosios.
Atsakyti