aciu aciu, pelytes butu GEEEEEEERRRRRRRRRRRIS Nikute nors ir visiska naminuke, bijanti lauko, bet anksciau kai is rusio i namus patekdavo kokia pelyte ( gyvenam pirmam aukste) , tai blogai tai pelytei baigdavosi
instinkto nenuslopinsi
Mano senoji irgi dar gaudo - ir pagauna.
Mano senoji irgi dar gaudo - ir pagauna.
Sveikutės. Rusiukų tema miršta. Pradedu galvot, kad ji visai nebereikalinga...
Kažkaip nemačiau Bazilės ir Saintlinos posto, kiba praleidau išsiblaškius. Atsiprašau.
Bazile, kas gi tie 7 metai katinui... Dar nėra senas.
Mergaitės, čia Fomos ir Tessos vaikučiai, vada iš J raidės. Vadoje gimė viena mergaitė ir trys berniukai.
Noriu parodyt savo mažuosiu žirniukus. Nuotraukose jiems dvi savaitės.
Kažkaip nemačiau Bazilės ir Saintlinos posto, kiba praleidau išsiblaškius. Atsiprašau.
Mergaitės, čia Fomos ir Tessos vaikučiai, vada iš J raidės. Vadoje gimė viena mergaitė ir trys berniukai.
Noriu parodyt savo mažuosiu žirniukus. Nuotraukose jiems dvi savaitės.
ŽYDROJI FĖJA,
kokie gražučiai! Tiesiog, tirpstu...
Mūsų stovykloje viskas po senovėje: katės vis aiškinasi, kas iš jų didžiausia viršininkė ir kieno tas arba anas šeimininkas. Kadangi šeimininkų pasirinkimo liko ne daug: dukra išvažiavo stažuotis į Angliją visiems metams, tai mus su sūnumi po darbo pasitinka trys akių poros tik pradarius buto duris. Kartais net nėra kur kojos pastatyti.
Kaip ir prognozavau, po mano ilgo sėdėjimo namie (virš 4 mėn. ), jos taip nenoriai išleidžia mane į darbą, tiek "barasi" ir pyksta, kad net sąžinė mane kankina.
kokie gražučiai! Tiesiog, tirpstu...
Mūsų stovykloje viskas po senovėje: katės vis aiškinasi, kas iš jų didžiausia viršininkė ir kieno tas arba anas šeimininkas. Kadangi šeimininkų pasirinkimo liko ne daug: dukra išvažiavo stažuotis į Angliją visiems metams, tai mus su sūnumi po darbo pasitinka trys akių poros tik pradarius buto duris. Kartais net nėra kur kojos pastatyti.
Kaip ir prognozavau, po mano ilgo sėdėjimo namie (virš 4 mėn. ), jos taip nenoriai išleidžia mane į darbą, tiek "barasi" ir pyksta, kad net sąžinė mane kankina.
ŽF, oi kokie gražučiai
O mes su savo gražuole "prisiduodam"-praėjo pirma savaitė naujoj vietoj, ypatingų pasikeitimų elgsenoj nepastebėjau, tik tiek, kad mane sekioja
O mes su savo gražuole "prisiduodam"-praėjo pirma savaitė naujoj vietoj, ypatingų pasikeitimų elgsenoj nepastebėjau, tik tiek, kad mane sekioja
lolce, koks saldus Kobrytės miegas...
Kai ji taip miega, man tiesiog norisi užniurkyt ją
QUOTE(ŽYDROJI FĖJA * LT @ 2014 02 07, 18:58)
Mergaitės, čia Fomos ir Tessos vaikučiai, vada iš J raidės.
fainuoliai Ypač man jų nagiukai patinka
Papildyta:
QUOTE(lolce @ 2014 02 08, 11:16)
Kai ji taip miega, man tiesiog norisi užniurkyt ją
aš irgi negaliu ramiai praeit pro miegančią katę Bet nepasakyčiau, kad joms labai patiktų tas mano priekabiavimas
Papildyta:
QUOTE(Just Mammy @ 2014 02 08, 10:52)
.
teks imt motinystės atostogas
QUOTE(ŽYDROJI FĖJA * LT @ 2014 02 07, 18:58)
Va mano murkai už mėnesiuko 13 sueis
QUOTE(saintlina @ 2014 02 10, 18:17)
teks imt motinystės atostogas
oi, ne... Nebegaliu būti namie, hyperaktyvumo sindromas man išsivystė...
QUOTE(Just Mammy @ 2014 02 10, 22:23)
oi, ne... Nebegaliu būti namie, hyperaktyvumo sindromas man išsivystė...
tada vietoj draugijos kiculėms ateinančią auklę reiks samdyt
Arba rašyti prašymą darbdaviui, kad leistų ir katytes atsinešti Neseniai skaičiau kažkur, kad kai kuriose šalyse tai leidžiama
QUOTE(saintlina @ 2014 02 11, 11:47)
tada vietoj draugijos kiculėms ateinančią auklę reiks samdyt
Arba rašyti prašymą darbdaviui, kad leistų ir katytes atsinešti Neseniai skaičiau kažkur, kad kai kuriose šalyse tai leidžiama
Atvažiavo auklė iš Anglijos: mažoji trijų savaičių atostogoms. Tai jau atsigaus mūsų uodeguotosios.