Keletas Aktios nuotraukų iš fotosesijos.
Taigi po Fomos nevykusios fotosesijos vežiau Aktią. Ačiū, Dievui, su ja buvo lengviau. Manau, kad jums bus įdomu, jei pasirodysim.
QUOTE(saintlina @ 2013 03 19, 13:04)
tik foto mačiau. Labai gražūs Bet man rusiukių kailis gražesnis. Jos turbūt vienintelės turi tokį išskirtinį..
Rusiukai yra nerealūs... Ir ne tik išvaizda. Jų charakteriai irgi ypatingi.
Papildyta:
QUOTE(ŽYDROJI FĖJA * LT @ 2013 03 19, 13:04)
Taigi Po Fomos nevykusios fotosesijos vežiau Aktią. Ačiū, Dievui, su ja buvo lengviau. Manau, kad jums bus įdomu, jei pasirodysim.
Gražuolė! Taip ir norisi perbraukti jos švelnų kailiuką...
Aktia - grožis Akių spalva nereali..
O ji ir yra tokia smulkutė ar tik taip nuotraukose atrodo? Atrodo kaip visai jauna katytė
Papildyta:
sutinku su kiekvienu žodžiu Pačios pačiausios jos
O ji ir yra tokia smulkutė ar tik taip nuotraukose atrodo? Atrodo kaip visai jauna katytė
Papildyta:
QUOTE(Just Mammy @ 2013 03 19, 12:13)
Rusiukai yra nerealūs... Ir ne tik išvaizda. Jų charakteriai irgi ypatingi.
sutinku su kiekvienu žodžiu Pačios pačiausios jos
QUOTE(Just Mammy @ 2013 03 19, 13:13)
Gražuolė! Taip ir norisi perbraukti jos švelnų kailiuką...
QUOTE(saintlina @ 2013 03 19, 13:46)
Aktia - grožis Akių spalva nereali..
Ačiū, mergaitės.
Saintlina, Aktia ir yra smulkutė katė, ji tokia moteriška. Tiesą pasakius, man nelabai patinka kai patelės stambios. Mano akimis, patelė turi būti smulkesnė už katiną, elegantiška ir moteriška.
QUOTE(ŽYDROJI FĖJA * LT @ 2013 03 19, 12:55)
Saintlina, Aktia ir yra smulkutė katė, ji tokia moteriška.
taip, ji moteriška. Bet man kažkaip susidarė įspūdis, kad ji smulkiausia iš Jūsų katyčių, tokia miniatiūrinė. Ar čia man tik taip atrodo?
QUOTE(saintlina @ 2013 03 19, 14:16)
taip, ji moteriška. Bet man kažkaip susidarė įspūdis, kad ji smulkiausia iš Jūsų katyčių, tokia miniatiūrinė. Ar čia man tik taip atrodo?
Smulkiausia pas mane Bendita, po to Aktia, ir tik paskui Tessa. Nors visos jos panašios, nėra didelio kontrasto. Ypatingai sublogsta mergaitės po kačiukų. Bendita išvis dabar vos ne permatoma, o dar ir pavasariniai morčiai savo duoda...
QUOTE(ŽYDROJI FĖJA * LT @ 2013 03 19, 13:36)
Smulkiausia pas mane Bendita, po to Aktia, ir tik paskui Tessa. Nors visos jos panašios, nėra didelio kontrasto.
aišku Kadangi nuotraukose jos vis po vieną, tai nėr kaip palyginti Bet visos gražuolės
QUOTE(saintlina @ 2013 03 19, 11:41)
ne, vardas labai gražus, toks ypač originalus O kaip šaukiat? Pilnu vardu?
Mes su vyru dažniau vienu (Zyle), bet vaikai mėgsta ir dvigubu. :]
QUOTE(ŽYDROJI FĖJA * LT @ 2013 03 19, 12:24)
Man jūsų katinukas labiau panašus į selkirk rex veislės kačiuką, toks garbanius.
Negaliu pasakyti ir ko gero visai objektyviai nerasiu, nes šiaip ar taip tai bedokumentis katinukas. Mums padovanojo kaip "mėlynąją", tai kiek domėjausi (aišku "trumpos" tos mano žinios, nes kaip minėjau tai "neplaninis" katinukas ir viskuo domiuosi gan šviežiai. :]) yra ką rusai vadina rusų ilgaplauke mėlynąja arba Nibelungais (kurie turi tą pačią "mėlyną" kilmę). Tai kiek mačius šitų foto, man vizualiai mūsiškė į šiuos ir panašiausia. Pvz. šis, šie (ypač mažiai nuotraukoje, kurie su mūsiške panašaus amžiaus arba ši) ir t.t. O aiškiau vis tiek bus matyt kai katytė užaugs. Negarbanė mūsiškė, tik pūkuota, tai ir pasidaro visokių šukuosenų.
+2013 03 19, 15:45-->
Nebelungai yra veislė. Be to, reta. Jei Jūsų kačiukas bedokumentis ir Jūs pati žinot, kad tai tiesiog 'neplaninė' rusų melsvosios atžala, jis niekaip nebus nebelungas Jis tiesiog panašus. Bet labai žavus
QUOTE(hi @ 2013 03 19, 15:45)
... nes šiaip ar taip tai bedokumentis katinukas. Mums padovanojo kaip "mėlynąją", tai kiek domėjausi (aišku "trumpos" tos mano žinios, nes kaip minėjau tai "neplaninis" katinukas ir viskuo domiuosi gan šviežiai. :]) yra ką rusai vadina rusų ilgaplauke mėlynąja arba Nibelungais (kurie turi tą pačią "mėlyną" kilmę).
Nebelungai yra veislė. Be to, reta. Jei Jūsų kačiukas bedokumentis ir Jūs pati žinot, kad tai tiesiog 'neplaninė' rusų melsvosios atžala, jis niekaip nebus nebelungas Jis tiesiog panašus. Bet labai žavus
QUOTE(saintlina @ 2013 03 19, 19:33)
Nebelungai yra veislė. Be to, reta.
Kiek įskaičiau reta ne apskritai tarp augintojų, o kaip reta natūralios kilmės veislė, nes nemažai veislių yra tiesiog genetikų geroko įdirbio rezultatas. Nibelungų atveju prikišti nagai prie geno atsakingo už plauko ilgį. Kiek domėjausil šiek tiek žinau, kad su mėlynosiomis jie siejami (o liaudy vadinami ir paprastai, taip kaip tame rusų puslapy - ilgaplaukė mėlynoji).
"The Nebelung and the Russian Blue cats are genetically closely related as seen in the History chapter.
The connection between the Nebelung and the Russian blue, and thus the natural occurrence of the receive gene for longhair in the Russian blue population, is obviously reflected in the pedigrees of the Nebelung. Most organizations recognize the Nebelung therefore in the same group as the Russian blue. Like the Somali is in the breed group of the Abyssinian. Only TICA recognizes the Nebelung as a separate breed. "
http://nebelung.foru...elung-till-2009
Čia šiaip, ne kažkam įrodinėti. Kažkas naujo kuo gyvenimas davė progą pasidomėt ir tiek.
O dėl dokumentų juk pati žinau ir šiuo klausimu neturiu jokių ambicijų, manęs tuo įtikinėti nereikia, todėl ir atėjau čia tokia "pusiau atsiprašinėdama". Tiesiog pačiai įdomu pasidomėti į ką tas mano katinukas "tempia". Ir mano akim tas "į ką" tikrai kur kas daugiau turi bendro su mėlyniukais nei su reksiukais. Kaip atžala mūsiškė yra planinė (tik planavom ne mes), neplaninė tik mums kaip augintojams. :] Gal tiek, neturiu čia tikslo niekuo nieko įtikinėt apie tai į ką panašumą mums akys rodo. Tiesiog suabejojau dėl panašumo į "reksiukus". Kad be dokumentų rimtai žiūrint jis apskritai "jokiaveislis" žinau.
Antra vertus kažkada gyvenime yra tekę įrodinėt, kad mūsų didysis katinas apskritai neturi nei jokios konkrečios veislės pėdsakų, nes ėmėm tiesiog kaip kieminukės vaiką. Bet buvo kas užsispyrę įtikinėjo, kad yra kitaip. O man tai kas, dabar man abu mūsiškiai abu vienas prie kito labai dera. Na tik draugauja dar ribotai. Nes mažė prie dičkio kimba, o to nervai nelaiko.
Aktia, gražuolė
O Zylės Konklavos ir vardas originalus ir pati labai jau mielai. Padūkus turbūt?
O Zylės Konklavos ir vardas originalus ir pati labai jau mielai. Padūkus turbūt?
QUOTE(lolce @ 2013 03 19, 20:05)
Aktia, gražuolė
Aha. Arba miega arba kimba: arba prie dičkio katino arba prie mūsų. Užtat suveikia geriau nei žadintuvas.