Įkraunama...
Įkraunama...

ღღღ Rusų melsvieji. 37 tema ღღღ

QUOTE(Ambro @ 2013 10 14, 22:00)
Sveikos 4u.gif

Galit padėt...mano katukas nusilaužė nagą  verysad.gif Nežinau ką daryt, pas vetą tokiu metu nelabai ir nueisiu. Kol kas jis snaudžia pasidėjęs letenėlę priešais, bet prisiliest neleidžia.

Apvertęs letenėlę pradėjo laižyt. Kraujo nesimatė, o nagas kabo. Užteko tik timptelt ir jis nukrito rolleyes.gif
Vis mąstau, kur jis čia galėjo vaikų kambary užkliūt ir nusilaužt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Andsip @ 2013 10 14, 20:35)
NA grožis neapsakomas ta Jūsų Basta.
KAs įdomiausia šita veislė - atradimas mano vyrui nemylėjusiam katinų  g.gif
Mūsiškis yra toks švelnus ir intelegentiškas katinas - kad net keista, bet tuo pačiu labai džiaugiames tokį turint. Net kai mažoji "myli' Katina, tas tik atsidusta ir tyliai kenčia.

Kaip Jūsų katinukai reaguoja į mažus vaikus?

ačiū 4u.gif
Mano katės su mažiukais lygiai taip pat elgdavosi - nugriebtos tyliai kentėdavo, kol aš išvaduodavau ar atsirasdavo proga pasprukti. O senoji mažuoju rūpinosi kaip savu kačiuku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Andsip @ 2013 10 14, 21:35)
Mūsiškis yra toks švelnus ir intelegentiškas katinas - kad net keista, bet tuo pačiu labai džiaugiames tokį turint. Net kai mažoji "myli' Katina, tas tik atsidusta ir tyliai kenčia.

Musu nors ir pamaisytas, bet irgi toks smile.gif nesu girdejus, kaip jis snypstu. Kadangi mes mazu vaiku neturim, tai jis ju bijo biggrin.gif kaip ir visu kitu svetimu.
Atsakyti
QUOTE(Andsip @ 2013 10 14, 21:35)

Maniškiai pradinukai gerai sutaria su jais. Kai kada užvaiko, kad bėga pas mane slėptis, bet nakčiai visad pas juos eina smile.gif

Buvom pas vetą šiandien, apžiūrėjo nagutį, patepė zelionka. Davė vaistukų nuo kirminiukų, kitai sav užsiregistravom skiepams.
Tiesa, kaip sekt dabar ar neturi kirminukų, jei visas kakutis aplimpa kraiko akmenukais doh.gif

Snukutį apsidrąskė, mat vaikai uždėjo atnkaklį, o FIdži bandė nusmaut... doh.gif Po veto apsilankėm Kikoj, nusipirkom pasaitėlį kur per kojas dedamas smile.gif Buvau uždėjusi, per daug nesureagavo thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Ambro @ 2013 10 16, 21:02)

Snukutį apsidrąskė, mat vaikai uždėjo atnkaklį, o FIdži bandė nusmaut... 

o kokiu tikslu antkaklis reikalingas? Vedžiosit lauke?
Atsakyti
Sveiki wink.gif

na mesjau atsikratem tu gyviu keistu. Dabar esam uzlasine vaistuku tai metams neturetu ju tikrai but:) o maudem nes reikejo.Kazkokiu ten dar vaistu i vandeni pylem. Bet jau viskas pamirsta.

vkar sakiau teks kraustytismiegot ant grindu lotuliukas.gif dali lovos vaikas uzeme o kita dali Spricas lotuliukas.gif

Ziuriu turim nauju katuku thumbup.gif sveiki prisijunge mirksiukas.gif

o jau groziu prikelet.. rolleyes.gif

del transportavimo, tai mes i jokias terbas ir narvus nekisam.Ant pavadelio ir ant keli biggrin.gif nuo mazens taip iprates taiir keliaujam taip. Anksciau tai sededavo visa kelione man ant keliu, kai atsirado vaikutis tai jau ir kitiem ant keliu susirango biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 10 17, 10:55)
o kokiu tikslu antkaklis reikalingas? Vedžiosit lauke?

Nešioklėj prisegt, kad per priekį neišlystų rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Itrea @ 2013 10 17, 13:08)
del transportavimo, tai mes i jokias terbas ir narvus nekisam.Ant pavadelio ir ant keli  biggrin.gif  nuo mazens taip iprates taiir keliaujam taip. Anksciau tai sededavo visa kelione man ant keliu, kai atsirado vaikutis tai jau ir kitiem ant keliu susirango  biggrin.gif

Mašinos neturim, o veterinaras už kelių namų, tai teko vis tiek susirast nešklę smile.gif
Atsakyti
Miega smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2013 10 19, 19:02)
Miega smile.gif
]http://www.part.lt/img/8fae2ed8a28ceb759686bc4e51c80d7f165.jpg

Fainuolis Miskutis wub.gif

Čia mano Fidži smile.gif

user posted image

Rytais jau nebekelia anksti mūsų kniaukdamas, o kantriai laukia, kai jau atsibundam ar pradedam daugiau vartytis. Atsimerki, o šalia jis murkdamas wub.gif Pakasinėjam paausius, išglostinėjam, o jau tada keliamės.

Kadangi pradėjo šertis labai, vetas pasiūlė riebesnį maistą duot. Maišau su Hills kačiukams su vištiena. Ėst ėda, bet labai jau mažoka rolleyes.gif

O jau miegalis neišpasakytas lotuliukas.gif 3x/d maitinu, paėda, pasivaikštinėja ir miegot. Aktyvesnis būna tik jau gerokai vakare ir naktį lotuliukas.gif

Papildyta:
T.p. tradicija tapo, kai mes išeinam iš vonios kambario, atlekia ir ale "matot kaip aš drąskyklę naudoju" lotuliukas.gif Ta proga skanuko gabaliuką duodam, paglostinėjam, pagiriam smile.gif

user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image

Sveiki,mes esame naujokai mums 3 menesiai.Vardas Acura smile.gif
Atsakyti
Laba,

sveikinam naujokus 4u.gif

pasirodom

user posted image

baisiai patiko si deze pats ir isiropste lotuliukas.gif