Įkraunama...
Įkraunama...

ღღღ Rusų melsvieji. 37 tema ღღღ

mano murkos. Žadina čia, miegot neduoda..

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Ambro @ 2013 10 05, 20:44)
[color=darkviolet]3x/d guliašiuko maišeliai po 50-100gr, priklausomai, kas tuo metu maitina (vaikai kažkaip po pusę duoda tik)

o kokius guliašiukus duodat? Jei iš prekybos centrų, tai ten visokių priedų pridėta, dėl kurių labai katės jų nori, o maistinės vertės mažai.
Papildyta:
QUOTE(moocho @ 2013 10 05, 20:54)
dėl "žmonių" maisto tai jo, katės turi savo subtilybių biggrin.gif vienos visai nieko nevalgo, kitos viską...

maniškės ir labai skirtingų skonių drinks_cheers.gif Senoji labai mėgsta melionus, krevetes, kepenėles ir šiaip paukštieną. Basta praktiškai nieko iš žmonių maisto neėda.
Atsakyti
QUOTE(Andsip @ 2013 10 04, 22:34)
Laba, pas mus tokia pat gyvunų kompanija - katinas

URL=http://www.part.lt/perziura/8e5606039aa66eb8be8cd96c13b84acf964.jpg]user posted image[/URL]]Katinas[/URL]

ir degutis - tai pradžioje laba vienas kitu domėjosi, katinas vis letenas kišo, bet degutis ne iš kelmo spirtas - pora kartų įkando - to ir užteko. Jau jis neįdomus patapo. smile.gif

Aciū, : ax.gif Buvau padariusi dar geresnę su išsikyšusiu liežuviu - bet didesniame formate - žiauriai nekokybiška schmoll.gif Jeigu tik galima būtų nufotkinti savo akimis - oj kiek gražių nuotraukų turėtumėme - na čia gal iš fantastikos srities
Papildyta:
QUOTE(Ambro @ 2013 10 05, 20:54)
Man ir svorio atžvilgiu svarbu, mat iki veterenarkės per kiemus daug arčiau ir patogiau pėškute eit būtų smile.gif
blink.gif

Pritarciau merginoms kurios už boksą. Katinui ten patogiau, taųytėje labia jau nestabiliai jausis. Mes į boksą dar įdedame kokio šilto "odejaliuko",

O stresuos bet kuriame variante blink.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 10 05, 22:25)
mano murkos. Žadina čia, miegot neduoda..

http://www.part.lt/i...59a24423775.JPG

Miela kompanija thumbup.gif

o kokius guliašiukus duodat? Jei iš prekybos centrų, tai ten visokių priedų pridėta, dėl kurių labai katės jų nori, o maistinės vertės mažai.

Aha, pastebėjau, kad pirmą kartą padavus Whiskas (vakare gavom šį geriausią variantą), galėtų ir po kelis maišelius suėst ir vis tiek alkanas. Nors sudėty rašo nemažai mėsos rolleyes.gif Apsilankius Kikoj, apsipirkom būtiniausiomis priemonėmis, įsigijom "CARNY kitten su jautiena ir kalakutų širdimis". Tik nelabai yra pasirinkimo mažesniems katinėliams doh.gif

user posted image

maniškės ir labai skirtingų skonių  drinks_cheers.gif  Senoji labai mėgsta melionus, krevetes, kepenėles ir šiaip paukštieną. Basta  praktiškai nieko iš žmonių maisto neėda.

Uch... vadinas, nieko blogo, jei duosim 1-2x/sav grietinės palaižyt ar jei pavogs vištos kauliuką ir suės ax.gif Apetitu jis nesiskundžia lotuliukas.gif

QUOTE(Andsip @ 2013 10 05, 23:57)
Aciū, : ax.gif Buvau padariusi dar geresnę su išsikyšusiu liežuviu - bet didesniame formate - žiauriai nekokybiška  schmoll.gif Jeigu tik galima būtų nufotkinti savo akimis - oj kiek gražių nuotraukų turėtumėme - na čia gal iš fantastikos srities

Man kol nesiseka gražiai pagaut katinėlį, nebent miegantį pastoviai lotuliukas.gif

Pritarciau merginoms kurios už boksą. Katinui ten patogiau, taųytėje labia jau nestabiliai jausis. Mes į boksą dar įdedame kokio šilto  "odejaliuko".

Ačiū, mergaitės, už patarimus. Norisi, kad katinėliui būtų kuo patogiau smile.gif Kokio dydžio imti boksą, kad tiktų ir paaugusiam katinėliui? Į ką atkreipt dėmesį renkantis?
Radau skelbimą, parduoda įvairiausių dydžių:

parduoda boksus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ambro: 06 spalio 2013 - 13:33
QUOTE(Ambro @ 2013 10 06, 09:15)
įsigijom "CARNY kitten su jautiena ir kalakutų širdimis". Tik nelabai yra pasirinkimo mažesniems katinėliams  doh.gif
Kokio dydžio imti boksą, kad tiktų ir paaugusiam katinėliui? Į ką atkreipt dėmesį renkantis?

Man rodos, Carny ne tik šiuos konservus kačiukams turi, yra kažkas daugiau.

O va dėl bokso dydžio nepasakysiu.. aš veterinarinėj pirkau, kokį davė, tokį paėmiau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Andsip @ 2013 10 05, 22:57)
Mes į boksą dar įdedame kokio šilto  "odejaliuko",

aš tai dedu vienkartinį paklotuką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 10 06, 16:36)
Man rodos, Carny ne tik šiuos konservus kačiukams turi, yra kažkas daugiau.

Kai inete ieškojau paveiksliuko, tai mačiau, kad ne vienos rūšies kačiukams yra bigsmile.gif Bet būtent Kikoj šis vienintelis buvo, o visi kiti - suaugusioms rolleyes.gif

APsilankėm Senukuose, ieškojom tik kampučių lentylėms ant sienos katinėliui daryt palaipiot. Bet aišku išleidau ir prisipirkau gerokai daugiau lotuliukas.gif kiliminės dangos apkalt lentynėles, fanieros įvairių dydžių, porolono paminkštinimui. Virvės turėjau iš anksčiau, sode naudodavau. Apsuksiu bruselį, gera drąskyklė bus thumbup.gif Minčių kol kas daug, bet reik viską susidėliot mintyse, kad ir pas mane, ir pas vaikus, ir koridoriuje būtų kur jam palaipiot biggrin.gif

Papildyta:
Čiupinėjau Senukuose šį boksa. Lengvutis thumbup.gif Bet nepatiko tie užsukami vinukai, kur prilaiko groteles, tokie kaip vienkartiniai atrodo, minkštoki. Neįsivaizduoju kiek laikytų g.gif Dydžiai buvo 48x32x31 ir 55x36x35.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ambro: 06 spalio 2013 - 16:31
QUOTE(Ambro @ 2013 10 06, 16:29)
1. Bet būtent Kikoj šis vienintelis buvo, o visi kiti - suaugusioms rolleyes.gif
2. APsilankėm Senukuose, ieškojom tik kampučių lentylėms ant sienos katinėliui daryt palaipiot. Bet aišku išleidau ir prisipirkau gerokai daugiau lotuliukas.gif

3.[color=darkviolet]Čiupinėjau Senukuose šį boksa. Lengvutis thumbup.gif Bet nepatiko tie užsukami vinukai, kur prilaiko groteles, tokie kaip vienkartiniai atrodo, minkštoki. Neįsivaizduoju kiek laikytų g.gif Dydžiai buvo 48x32x31  ir 55x36x35.

user posted image

1. Gal tiesiog toje Kikoje tuo metu daugiau nebuvo. Tikrai Kikose esu mačius daugiau smile.gif
2. Matosi, kad mylintys šeimininkai thumbup.gif
3. Gal kur kitur rasit ir kitokių. Pas mane metaliniai tie uždarikliai. Ir pats uždarymo principas kiek kitoks.
Atsakyti
Atrodo kas čia tra tą laipynę padaryt, bet kai pradedi... doh.gif ~ 3-4 val užtrukom, kol viskus įrankius susirankiojom iš viso buto, lenteles susipjaustėm, medžiagą susikarpėm, varžtus atitaikėm, o kur jau pats darbas. Dirbo pagrinde vaikinukas, aš tik tvirtinau jau prie stovo biggrin.gif Liko tik pagrindinį stovą apvyniot virve, nespėjom.

Per daug nekritikuokit, vis tik be vyro dirbom blush2.gif Pirmas blynas lotuliukas.gif

Vaikinukas viliojo pagaliuku barškindamas per apatinę lentynėlę:

user posted image

...nepatingėjo ir sausiukų pabert - apdovanojimas už atėjimą biggrin.gif

user posted image

Bendras vaizdas. Kol kas iki viršaus nelipo, nedrąsus tas mūsų katinėlis. Tikiuos per naktį ar ryt iki pietų išbandys bigsmile.gif

user posted image

Rytoj kabinsim vaikų kambary lentynėles, jau paruoštos laukia. Tik triukšmaut, grėžiot vėlai nesinorėjo.
Atsakyti
smagi laipynė kailiuočiui bus smile.gif Ar jau laksto aukštyn-žemyn? Ar kabo palubėj į visus iš aukšto žiūrėdamas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 10 07, 16:02)
smagi laipynė kailiuočiui bus smile.gif Ar jau laksto aukštyn-žemyn? Ar kabo palubėj į visus iš aukšto žiūrėdamas?  smile.gif

Kol kas tik ant apatinio užlipa, toliau ne.. smile.gif Bet kai vaikis grįžo po pamokų, sakė jau viršuj sėdėjo thumbup.gif Kas beliko jam, kai po visus laiptelius skanukų pridėliota lotuliukas.gif
Atsakyti
Tyla, ramybė temoj.. Kur visos dingot?

Pasirodom su Basta smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 10 13, 17:36)
Tyla, ramybė temoj.. Kur visos dingot?

Pasirodom su Basta smile.gif

user posted image

NA grožis neapsakomas ta Jūsų Basta.
KAs įdomiausia šita veislė - atradimas mano vyrui nemylėjusiam katinų g.gif
Mūsiškis yra toks švelnus ir intelegentiškas katinas - kad net keista, bet tuo pačiu labai džiaugiames tokį turint. Net kai mažoji "myli' Katina, tas tik atsidusta ir tyliai kenčia.

Kaip Jūsų katinukai reaguoja į mažus vaikus?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Galit padėt...mano katukas nusilaužė nagą verysad.gif Nežinau ką daryt, pas vetą tokiu metu nelabai ir nueisiu. Kol kas jis snaudžia pasidėjęs letenėlę priešais, bet prisiliest neleidžia.

user posted image
Atsakyti