Įkraunama...
Įkraunama...

ღღღ Rusų melsvieji. 37 tema ღღღ

QUOTE(Andsip @ 2013 10 04, 22:34)
Laba, pas mus tokia pat gyvunų kompanija - katinas ir degutis - tai pradžioje laba vienas kitu domėjosi, katinas vis letenas kišo, bet degutis ne iš kelmo spirtas - pora kartų įkando - to ir užteko. Jau jis neįdomus patapo. smile.gif

Bet jaučiu nepaleidžiat degučio pasilakstyt biggrin.gif

Šįvakar katinėlis užsnūdo šalia degučių narvelio, o pats laikas maitint degučius. Tai tik pradariau apatinėj daly dureles, nes pirmą kartą paduodu iš rankos, o tik paskui į indelį įdedu, tai vienas degutis kad šoks iš narvelio unsure.gif Vos spėjau pagaut kambary, kol katinėlis nesureagavo dar doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambro @ 2013 10 04, 23:15)
Bet jaučiu nepaleidžiat degučio pasilakstyt biggrin.gif

Šįvakar katinėlis užsnūdo šalia degučių narvelio, o pats laikas maitint degučius. Tai tik pradariau apatinėj daly dureles, nes pirmą kartą paduodu iš rankos, o tik paskui į indelį įdedu, tai vienas degutis kad šoks iš narvelio unsure.gif Vos spėjau pagaut kambary, kol katinėlis nesureagavo dar  doh.gif

Na dar taip eksperementuoti neteko - o ir pagalvoti baisu:)
Aišku - žiauriai įdomu kas būtų, bet nesinori, kad kuris nors nukentėtų vien dėl mūsų smalsumo. Šiaip katinėliui dabar palei namus yra ką tyrinėti - išleidžiame ir po kokios valandos dviejų pasikviečiame namo - ta tas su džiaugsmu parbėga, paėda griuna pamiegoti - po to vėl į trasą - tai jaučiu tokiu "degučių" lauke prisigaudo arba bent pavaiko, kad saviškis visai nebeįdomus patapo.
Atsakyti
Andsip, tikiu, kad nesinori eksperimentuot mirksiukas.gif
Jau praėjo 5 d, kaip Fidži su mumis, matyt, į degučius jau atsižiūrėjo, net galvos jau nepasuka lotuliukas.gif

Mergaitės, o kaip jums transportuojat katinėlius pas veterinorius? Noriu prisistatyt su katinėliu, kad apžiūrėtų, susitart dėl skiepų, kastracijos, o neturiu kuo nusinešt doh.gif

Inete daug įvairovės... koks būtų patogiausiast?

user posted image

user posted image

[attachmentid=230345]
Atsakyti
QUOTE(Andsip @ 2013 10 04, 21:34)

faina foto thumbup.gif
Atsakyti
Ambro, čia aišku kiekvieno skonis, bet man tie plastikiniai patogiau. Mes turim tokį nedidelį, kuris per viršų atsidaro. Tokį daug patogiau ir išvalyti jei ką, o ką su tuo medžiaginiu.. man rodos jie ir kažkiek pigesni. "Pačiupinėkit" kokioj zoo parduotuvėj, ir nuspręsit kuris jum geriau. Tik pažiūrėkit ar tvirtas, gerai užsidaro, rankena tvirta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambro @ 2013 10 05, 19:13)
Mergaitės, o kaip jums transportuojat katinėlius pas veterinorius? Noriu prisistatyt su katinėliu, kad apžiūrėtų, susitart dėl skiepų, kastracijos, o neturiu kuo nusinešt  doh.gif

asmeniškai man - tik boksas. Tos tašiukės gal ir gražu, bet, mano nuomone, nepraktiška. Mano katės tokią tašiukę skutais paleistų dar neprivažiavus veterinaro. Be to, boksas tvirtesnis, labiau ir katę apsaugo. Ir išvalyti, išplauti plastikinį lengviau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 05 spalio 2013 - 19:41
QUOTE(saintlina @ 2013 10 05, 20:40)
asmeniškai man - tik boksas. Tos tašiukės gal ir gražu, bet, mano nuomone, nepraktiška. Mano katės  tokią tašiukę skutais paleistų dar neprivažiavus veterinaro. Be to, boksas tvirtesnis, labiau ir katę apsaugo. Ir išvalyti, išplauti plastikinį lengviau.

Man ir svorio atžvilgiu svarbu, mat iki veterenarkės per kiemus daug arčiau ir patogiau pėškute eit būtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambro @ 2013 10 05, 19:54)
Man ir svorio atžvilgiu svarbu, mat iki veterenarkės per kiemus daug arčiau ir patogiau pėškute eit būtų smile.gif

nėra jis labai sunkus. Pabandykit išties parduotuvėj pakilnot, pačiupinėt.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 10 05, 21:05)
nėra jis labai sunkus. Pabandykit išties parduotuvėj pakilnot, pačiupinėt.

Ačiū, pabandysiu smile.gif Jau kaip ir viena problema bus išspęsta.
Kita - katinėlio maitinimas. Lb ėdrus yra. Vos ne dvigubai suėda normos pagal savo amžių. Jūs normuojat sausiukus ar pastoviai vis papildot ištuštėjus indeliui? rolleyes.gif
Tiesa, per kiek laiko jis turėtų apsiprast mūsų namuose? Nelabai jis žaidžia su mumis, nors ir kaip bandėme su kamuoliuku teniso, virvutėmis, plunksnelėmis ant pagaliukų doh.gif Mus prisimena tik ~5 val ryto (matyt, anie šeiminkai tokiu metu keldavosi), štai tokiu metu murkimas, glaustymąsis neišpasakytas...
Atsakyti
jauniem katinukam bent iki pusmečio ar 10 mėnesių tikrai nereikėtų normuoti maisto. Nebent ant tiek ryja, kad vemia ar jau siaubingai riebus darosi, ar penkiagubą normą suryja.. O kaip jūs jį maitinat, gal jis godus ir galvoja kad nebebus daugiau maistelio g.gif ? vienom katėm padeda, kai dažnai po truputį įpilama, o kitom kai visas dienos kiekis iškart supilamas, ir jos mato kad to maisto dar lieka.

dėl "susidraugavimo", tai turėkit kantrybės 4u.gif mylėkit, glostykit kiek leidžiasi bet ne per prievartą, palepinkit kartais kai jis ypač meilus kokiais skanumynais, pamažu susistyguosit 4u.gif kažkada jis ir prie jūsų dienos ritmo prisiderins smile.gif
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2013 10 05, 21:27)
jauniem katinukam bent iki pusmečio ar 10 mėnesių tikrai nereikėtų normuoti maisto. Nebent ant tiek ryja, kad vemia ar jau siaubingai riebus darosi, ar penkiagubą normą suryja.. O kaip jūs jį maitinat, gal jis godus ir galvoja kad nebebus daugiau maistelio g.gif ? vienom katėm padeda, kai dažnai po truputį įpilama, o kitom kai visas dienos kiekis iškart supilamas, ir jos mato kad to maisto dar lieka.

3x/d guliašiuko maišeliai po 50-100gr, priklausomai, kas tuo metu maitina (vaikai kažkaip po pusę duoda tik), o sausiukų Nature Protect pastoviai indelyje. Na prie sausiukų tikrai nepuola, suėda po saują iki kito maitinimo guliašiukais. Juos tiesiog dievina, suėda iškart. Šiandien popiet pabandymui daviau vištų atšaldytų kepenėlių - lb patiko thumbup.gif Likusias susmulkinau ir į kamerą nedidelėmis porcijomis. Pastebėjau, kad užkandus kepenėlių jau 4-5h kaip neprašo maisto, nors ir praėjo vakarinės guliašiuko dozės laikas (21 val maitinam). Nakčiai irgi paliekam sausiukų, jų suėda vos pora saujų per dieną. Žadu palaipsniui pereit prie Josera Kitten.

Kaip dabar nustebino mane: žiūrim su vaikais TV ir jie kramto popcornus. Vienas nukrito, o katiniukas už jo ir bėgt. Stebėjau jį - suėdė pasigardžiuodamas unsure.gif
Atsakyti
tai tuose guliašiukuose matyt mažiau maistinės vertės nei tose kepenėlėse kurias davėt, užtai greit vėl išalksta.. 4u.gif

dėl "žmonių" maisto tai jo, katės turi savo subtilybių biggrin.gif vienos visai nieko nevalgo, kitos viską... va mano rusiukė labai mėgsta vaisius, daržoves smile.gif kai bulves skutu, ateina ir prašo būtinai kad duočiau bigsmile.gif dar melionus, vyšnias ir t.t. labai mėgsta biggrin.gif užtai mėsa jai neįdomi..
o abisinė tai miršta, jei šviežios mėsos kvapą užuodžia. Rėkia lyg savaitę nevalgius būtų, tik duok jai. Ir šiaip mėsos produktus bando "pavogt" - neduok die MB paliks dešrą ant stalo doh.gif ir dar miltų gaminius labai mėgsta.. visokius vaflius, pyragus, sausainius unsure.gif nesuprantu kodėl, juk sako kad katės saldumo nejaučia biggrin.gif gal jai sausiukus primena..
Atsakyti