Įkraunama...
Įkraunama...

ღღღ Rusų melsvieji. 37 tema ღღღ

Sveikutės. 4u.gif
Mes turim naujienų, į mūsų veislyną atvyko dar vienas patinas, vardu Jeffry. Jam dabar 4 mėn.

user posted image

user posted image

QUOTE(Odilija5 @ 2013 08 13, 23:01)
Prieš porą dienų skiepyt vežiau, tai sužinojau kad sveria 3 kg. Neblogai, kaip tokiai ėdrūnei  biggrin.gif Va mano laukinė siela  cool.gif

Gražūs kadrai. Katės ant tvoros, kažkas nepakartojamo. Labai mėgstu tokia nuotraukas ♥
Kokio amžiaus katytė, kad 3 kg sveria?
Aš kaip palyginu savo kates, kurios suaugusios sveria 3 - 3.5 kg ir Fomą 4.5 kg, yra skirtumas. Naujas mūsų gyventojas 4 mėn sveria 2.5 kg. Bus didelis patinas.

QUOTE(aggree @ 2013 08 14, 16:15)
Vakar mes susipykom. Ir arba aš jį užgavau, arba jam depresija, arba jis mane bando.

Kokia situacija dabar? Susitaikėt?

QUOTE(saintlina @ 2013 08 19, 14:50)
Mano Basta. Apačioj tupėjo ir Katia, bet kol atsinešiau kuo fotografuot, į kadrą pakliuvo tik Bastutė

Carienė tokia wub.gif Aš kol atsinešu fotoaparatą irgi pusė išsilaksto. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŽYDROJI FĖJA * LT: 27 rugpjūčio 2013 - 10:52
QUOTE(saintlina @ 2013 08 19, 14:50)
Mano Basta. Apačioj tupėjo ir Katia, bet kol atsinešiau kuo fotografuot, į kadrą pakliuvo tik Bastutė  smile.gif

Gražuoiukė Bastutė! thumbup.gif O ji taip gavosi nuotraukoje ar tikrai - tokia stambi katytė? O kailiuko grožis... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Just Mammy @ 2013 08 27, 11:53)
Gražuoiukė Bastutė!  thumbup.gif O ji taip gavosi nuotraukoje ar tikrai - tokia stambi katytė? O kailiuko grožis...  wub.gif

Žinai, kartais jie sugeba taip atsigult ir žandus pakabint, kad kaip britai atrodo. mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽYDROJI FĖJA * LT @ 2013 08 27, 11:46)
Sveikutės. 4u.gif 
Mes turim naujienų, į mūsų veislyną atvyko dar vienas patinas, vardu Jeffry. Jam dabar 4 mėn.

Sveikinimai, ŽYDROJI FĖJA! 4u.gif

Gražus katinukas, sakyčiau, visai ne mažas, kaip 4 mėn. amžiui.
Atsakyti
QUOTE(Just Mammy @ 2013 08 27, 11:56)
Sveikinimai, ŽYDROJI FĖJA4u.gif

Gražus katinukas, sakyčiau, visai ne mažas, kaip 4 mėn. amžiui.

Ačiū. 4u.gif Jis bus stambus patinas, kaip Foma. Man patinka stambūs patinai, tikri vyrai. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽYDROJI FĖJA * LT @ 2013 08 27, 11:56)
Žinai, kartais jie sugeba taip atsigult ir žandus pakabint, kad kaip britai atrodo.  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif Žinau, bet mūsų Akvą kaip beguldyk - vieni kauliukai ir odos atsargos... lotuliukas.gif Bijau net ant svarstyklių su ja stoti - kad net nesureaguos svarstyklių rodyklė... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Just Mammy @ 2013 08 27, 11:59)
drinks_cheers.gif Žinau, bet mūsų Akvą kaip beguldyk - vieni kauliukai ir odos atsargos...  lotuliukas.gif Bijau net ant svarstyklių su ja stoti - kad net nesureaguos svarstyklių rodyklė...  doh.gif

Tai kiek ji svert gali, kad nerimauji? Juk rusiukai ir neturi būti įmitę, jie liekni ir raumeningi, pasverk. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽYDROJI FĖJA * LT @ 2013 08 27, 12:01)
Tai kiek ji svert gali, kad nerimauji? Juk rusiukai ir neturi būti įmitę, jie liekni ir raumeningi, pasverk.  mirksiukas.gif

2,5 kg, bet labai jau priešinosi tam procesui. lotuliukas.gif Gal ir ne taip baisu, tiesiog kitų katyčių fone (3,5 kg ir 4 kg) ji tokia jau gležni.
Ne nerimauju, pamenu,kad jos mamos šeimininkė vis dėl mažo katytės svorio pergyveno. Gali gi būti genetiškai tas svoris nelinkęs augti, kad ir kaip ji gerai ėstų. JI - ėdriausia iš 3. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Just Mammy @ 2013 08 27, 12:10)
2,5 kg, bet labai jau priešinosi tam procesui.  lotuliukas.gif  Gal ir ne taip baisu, tiesiog kitų katyčių fone (3,5 kg ir 4 kg) ji tokia jau gležni.
Ne nerimauju, pamenu,kad jos mamos šeimininkė vis dėl mažo katytės svorio pergyveno. Gali gi būti genetiškai tas svoris nelinkęs augti, kad ir kaip ji gerai ėstų. JI - ėdriausia iš 3.  mirksiukas.gif

Na, 2 kg iš tikrųjų labai mažai. Mano Aktia kai buvo nusimorčiavus ir svėrė 2.5 kg, atrodė grynas skeletas, net parodas praleidom.
Atsakyti
QUOTE(ŽYDROJI FĖJA * LT @ 2013 08 27, 12:13)
Na, 2 kg iš tikrųjų labai mažai. Mano Aktia kai buvo nusimorčiavus ir svėrė 2.5 kg, atrodė grynas skeletas, net parodas praleidom.

O ką patartum? Gal, kokio kaloringesnio maistelio Akvai atskirai? Šiaip, apetitu nesiskundžia, reikaliukus visus tvarkingai atlieka, laka vandens, kaip visada, ji pas mus vandens mėgėja (ne veltui gi vardas - Aqua lotuliukas.gif ): visada reikalauja šviežio iš po čiaupo, pastovėjusio lakti nenori. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Just Mammy @ 2013 08 27, 12:17)
O ką patartum? Gal, kokio kaloringesnio maistelio Akvai atskirai? Šiaip, apetitu nesiskundžia, reikaliukus visus tvarkingai atlieka, laka vandens, kaip visada, ji pas mus vandens mėgėja (ne veltui gi vardas - Aqua  lotuliukas.gif ): visada reikalauja šviežio iš po čiaupo, pastovėjusio lakti nenori. smile.gif

Pamėgink nupirkt kačiukams skirto maisto. Yra dar Hills a/d paštetas toks riebesnis. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽYDROJI FĖJA * LT @ 2013 08 27, 12:34)
Pamėgink nupirkt kačiukams skirto maisto. Yra dar Hills a/d paštetas toks riebesnis. mirksiukas.gif

Ačiū už patarimus! 4u.gif Bandysime kačiukų maistelį. Su tais paštetais net sunku nuspėti: gali neėsti, o va žalios mėsytės - noriai ėda. Tik, kad šeimininkė perėjo prie jautienos... Neriebios...
Atsakyti