Įkraunama...
Įkraunama...

ღღღ Rusų melsvieji. 37 tema ღღღ

Rimtas Jūsų ponas mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglinainis @ 2013 03 18, 15:33)
O, štai toks, pas mus jau "ponas baronas" , pasirodom ir mes kaip augam  smile.gif

kokia išraiška bigsmile.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 03 17, 18:49)
prašom jungtis  smile.gif 

Dėkui, kada nors pasirodysim "išsamiau", o šiaip mūsų Zylė Konklava biggrin.gif yra štai tokia.

Nuo pirmojo katinuko kai šis buvo mažas skirias savo "naglumu". Dičkis jos amžiaus buvo baikštesnis ir santūresnis, o ši kai nemiega dažniausiai prie visų "kimba". :]]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 18 kovo 2013 - 21:50
smile.gif+2013 03 18, 21:48-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2013 03 18, 21:48)
Dėkui, kada nors pasirodysim "išsamiau", o šiaip mūsų Zylė Konklava biggrin.gif ..

o jau vardo mandrumas bigsmile.gif Labai žavus padarėlis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 03 18, 23:09)
o jau vardo mandrumas  bigsmile.gif

Niu čia taip gavos... juokavom, laukėm ženklo ir vadinas prisilaukėm :]], tai taip tiesiogiai su dabartinėm realijom ir susieta. :]]
Atsakyti
Tikrai ,kokia žavi šiūšeliukė smile.gif Vardas į ją žiūrint , atrodo, lipte limpa smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglinainis: 19 kovo 2013 - 08:55
smile.gif+2013 03 18, 22:16-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2013 03 18, 22:16)
Niu čia taip gavos... juokavom, laukėm ženklo ir vadinas prisilaukėm :]]

ne, vardas labai gražus, toks ypač originalus smile.gif O kaip šaukiat? Pilnu vardu?
Atsakyti
Labas rytas!

QUOTE(saintlina @ 2013 03 14, 18:53)
O kas ten toks gražuolis pirmoj foto tarp gėlių? Taviškis?

Čia Gosha. Dabar jis jau naujuose namuose gyvena, Klaipėdoj.

QUOTE(Eglinainis @ 2013 03 14, 20:44)
Ir kaip į tą koliažą galima patekt, ar mums dar per anksti?

Sekančioj temoj galėsiu įtraukt. mirksiukas.gif Atsiųskit vertikalią nuotrauką ir parašykit katulio vardą bei gimimo datą el. paštu. Kad žinočiau nuo ko laiškas, paminėkit savo SM nicą.

Basta. Parėjus iš lauko reik kailį pasišildyt..

Jau tie radiatoriai kaip medus! Aš tai neleidžiu ant radiatorių šildytis, o saulės spinduliais irgi saikingai, nes ruduoja kailis.

QUOTE(Eglinainis @ 2013 03 18, 12:36)
Beje, visgi su gėlėm išsisprendėm problemą ir mano gėlės gyvuoja toliau, va pasigyrėm , tik aišku tikiuosi, kad ilgam 

Na, pasakokkit, kaip išsprendėt problemą. mirksiukas.gif

QUOTE(Eglinainis @ 2013 03 18, 16:33)
O, štai toks, pas mus jau "ponas baronas" , pasirodom ir mes kaip augam

O jau žvilgsnis sako lyg - " netrukdyk, matai, kad relaksuoju... "

QUOTE(hi @ 2013 03 18, 22:48)
Dėkui, kada nors pasirodysim "išsamiau", o šiaip mūsų Zylė Konklava

Man jūsų katinukas labiau panašus į selkirk rex veislės kačiuką, toks garbanius. wub.gif mirksiukas.gif

Selkirk rex
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŽYDROJI FĖJA * LT: 19 kovo 2013 - 11:30
ŽYDROJI FĖJA, ačiū už nuostabius (kaip visada mirksiukas.gif ) namučius! Registruojamės ir mes. Pažadame kiek dažniau rodytis temukėje na ir uodeguotąsias parodyti dažniau. blush2.gif
Papildyta:
Basta. Parėjus iš lauko reik kailį pasišildyt..

Kokia Basta dama! thumbup.gif

Akva būtų palindusi po palange... Paskui rėktų, kad ją iš ten ištrauktumėme... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽYDROJI FĖJA * LT @ 2013 03 19, 11:24)
Jau tie radiatoriai kaip medus! Aš tai neleidžiu  ant radiatorių šildytis, o saulės spinduliais irgi saikingai, nes ruduoja kailis.

Man jūsų katinukas labiau panašus į selkirk rex veislės kačiuką, toks garbanius. wub.gif   mirksiukas.gif

be abejo, jums kailiukas labai svarbus, tikrai nesinorėtų, kad paruduotų. O maniškės dabar jau kaimo ponios, pamiršusios savo kilmę ir etiketą. Peles gaudo, po laukus klaidžioja, tegu jau ir šildosi.. Bet vistiek tokios man jos gražios wub.gif wub.gif Svetimam žmogui labai netikėta būna vidury kaimo tokias kates pamatyt biggrin.gif

Koks gražus suaugusių sekirk rex kačių kailis bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Just Mammy @ 2013 03 19, 11:46)
Akva būtų palindusi po palange... Paskui rėktų, kad ją iš ten ištrauktumėme...  lotuliukas.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 19 kovo 2013 - 11:47
QUOTE(Eglinainis @ 2013 03 18, 16:33)
O, štai toks, pas mus jau "ponas baronas" , pasirodom ir mes kaip augam  smile.gif

Šauniai atrodo šis ponaitis thumbup.gif

smile.gif + 2013 03 18, 22:48-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2013 03 18, 22:48)
...mūsų Zylė Konklava biggrin.gif

Ir vardas, ir kačiuko išvaizda - wub.gif
Papildyta:
QUOTE(ŽYDROJI FĖJA * LT @ 2013 03 19, 12:24)
Man jūsų katinukas labiau panašus į selkirk rex veislės kačiuką, toks garbanius. wub.gif   mirksiukas.gif

Vis norėjau paklausti, ar dar ką nors girdėti apie rusų melsvųjų atmainą - nibelungus? T. y., rusiukai ilgo plauko...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Just Mammy: 19 kovo 2013 - 12:11
QUOTE(Just Mammy @ 2013 03 19, 11:56)
Vis norėjau paklausti, ar dar ką nors girdėti apie rusų melsvųjų atmainą - nibelungus? T. y., rusiukai ilgo plauko...

tik foto mačiau. Labai gražūs wub.gif Bet man rusiukių kailis gražesnis. Jos turbūt vienintelės turi tokį išskirtinį..
Atsakyti