Įkraunama...
Įkraunama...

ღღღ Rusų melsvieji. 37 tema ღღღ

QUOTE(saintlina @ 2013 08 12, 11:15)
ech, tokie mažulėliai dar  wub.gif 
O kaip kitos katės reaguoja, kai jie vieni, be mamos, verkia?
Mano Katia, išgirdusi kačiuko kniaukimą, tuoj pat baisiai sunerimsta ir bėga ieškot.

Kitos katės į tą kambarį kol kas neįleidžiamos. Foma tik buvo įbėgęs, tai pauostė ir išbėgo. Žino, kad greit mažyliai lakstys paskui ir uostinės jo turtą. lotuliukas.gif Nešė muilą kaip reikiant. lotuliukas.gif
Aktia jau leidžia sau išeit pagastroliuot. Reik gi jai visus kitus didžkius nupraust. Ji gi vaikščiojantis dušas, visi aplink murziai. lotuliukas.gif
Papildyta:
Truputį ne į temą gal... Noriu parodyt, kokią servetėlę su katinais nunėriau. blush2.gif

user posted image
Atsakyti
oi, Žydroji Fėja dar ir rankdarbiais užsiima bigsmile.gif Labai gražu wub.gif Labai thumbup.gif
Atsakyti
ŽYDROJI FĖJA, taip, suprantu (ir matau iš snukučių), kad visi labai išsigandę, bet Ido ir Iksas vyriškai bando tvardytis, o Intriga - moteriškai isterikuoja. biggrin.gif
Lauksime naujų FOTO, su visų kačiukų kailiuko atspalvio ypatumais. Bent jau šiose nuotraukose Ido gavosi toks šviesutis, šviesutis... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 08 12, 11:32)
oi, Žydroji Fėja dar ir rankdarbiais užsiima  bigsmile.gif  Labai gražu  wub.gif  Labai  thumbup.gif

Ačiū. mirksiukas.gif Aš čia savo malonumui neriu, man patinka. Tik vasarą nesinori, daugiau užsiėmimas vakarais žiemos periodu. ax.gif

QUOTE(Just Mammy @ 2013 08 12, 11:32)
ŽYDROJI FĖJA, taip, suprantu (ir matau iš snukučių), kad visi labai išsigandę, bet Ido ir Iksas vyriškai bando tvardytis, o Intriga - moteriškai isterikuoja.  biggrin.gif
Lauksime naujų FOTO, su visų kačiukų kailiuko atspalvio ypatumais. Bent jau šiose nuotraukose Ido gavosi toks šviesutis, šviesutis...  wub.gif

Žinok, visi jie taip kniaukė, tik šių dviejų tokius kadrus pagavau. mirksiukas.gif
Ido ir nėra tamsus. Šviesiausias ir trumpiausias kailiukas pas Indigo, pasakiškas, kaip savo laiku pas Fainą. Manau, kad Indigo turės patį nuostabiausią kailiuką.

Toks kailiukas pas Fainą.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŽYDROJI FĖJA * LT: 12 rugpjūčio 2013 - 10:49
QUOTE(ŽYDROJI FĖJA * LT @ 2013 08 12, 11:27)
Truputį ne į temą gal... Noriu parodyt, kokią servetėlę su katinais nunėriau.  blush2.gif

thumbup.gif Nerealiai gražu!
Papildyta:
QUOTE(ŽYDROJI FĖJA * LT @ 2013 08 12, 11:43)
Žinok, visi jie taip kniaukė, tik šių dviejų tokius kadrus pagavau.  mirksiukas.gif
Ido ir nėra tamsus. Šviesiausias ir trumpiausias kailiukas pas Indigo, pasakiškas, kaip savo laiku pas Fainą. Manau, kad Indigo turės patį nuostabiausią kailiuką.

Toks kailiukas pas Fainą.

Kokia gražuolė!
Pasijuokiau iš pasakojimo apie Fomos susipažinimą su savo palikuoniais... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Just Mammy @ 2013 08 12, 11:54)
thumbup.gif Nerealiai gražu!
Papildyta:
Kokia gražuolė!
Pasijuokiau iš pasakojimo apie Fomos susipažinimą su savo palikuoniais...  lotuliukas.gif

Ačiū, brangute. 4u.gif
Nu žinok, su Foma taip ir būna, patys leistam iš juoko. Kačiukai aplimpa jį, lipa, o tas kojas žargstydamas, kad neužmint bėga nuo jų. O mažiai dar ir nepaleidžia, vejasi. Tenka Fomai net balsu nuo jų bėgt. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽYDROJI FĖJA * LT @ 2013 08 12, 12:00)
Ačiū, brangute.  4u.gif
Nu žinok, su Foma taip ir būna, patys leistam iš juoko. Kačiukai aplimpa jį, lipa, o tas kojas žargstydamas, kad neužmint bėga nuo jų. O mažiai dar ir nepaleidžia, vejasi. Tenka Fomai net balsu nuo jų bėgt.  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Vienžo, linksmas tas katiniškas gyvenimas - šeimininkams net TV nereikia! mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki, kaip smagu užsukti ir rasti atgijusį skyrelį smile.gif AIšku, daugiausia gyvybės įneša Žydrosios fėjos kačiukų puokštytė. Labai graži ta nuotrauka kur 3 suaugusios katės ir dukra 4u.gif Man tik pasvajot, kad katė būtų namie ir dar glaustytųsi bei gulinėtų ant kelių... rolleyes.gif
Fibi per dienas būna lauke. Jos kaliukas - ir pliusas, ir minusas kartu. Pliusas - kad ji visiem graži, niekas kol kas neskriaudžia. Minusas - irgi iš to paties... vakar vėl skambino kažkas - "radom jūsų katytę. Radau, parsinešiau namo, pamaitinau, dabar narve. Priglaudžiau, nes gi tokia graži, veislinė..." doh.gif doh.gif doh.gif O kad ji buvo per 2 namus nuo savo namų ir visai nesiprašė priglaudžiama ar maitinama... Jei koks šeip katukas slampinėtų, tikrai nepultų "priglaust nabago". Dar sako, "laikiau už antkaklio, tai ištrūko ir antkaklis rankoj liko" doh.gif žodžiu, dabar suprantu, kodėl reikia dviejų antkaklių per savaitę doh.gif Vis grįžta pametus.
Bet neturiu būdų aš ją namuose sulaikyt. Visi instinktai prabudę, veržiasi lauk, neša grobį, nagus galanda į pušis. Ėda kaip koks tigras. Daug ir dažnai. Bet ir išsibėgioja - per diena nematau jos gulinėjant, nuolatinis bėgimas ir šmirinėjimas (jei matau horizonte).
Prieš porą dienų skiepyt vežiau, tai sužinojau kad sveria 3 kg. Neblogai, kaip tokiai ėdrūnei biggrin.gif Va mano laukinė siela cool.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Odilija5 @ 2013 08 13, 23:01)
Va mano laukinė siela  cool.gif

thumbup.gif Šeimininkė atlieka savo valdos žvalgybą. biggrin.gif
Atsakyti
Oi kokios gražuolės wub.gif

Vakar mes susipykom. Ir arba aš jį užgavau, arba jam depresija, arba jis mane bando. Istorija: vakar jis ėmė siust labiau nei įprastai, net užėjo bzikas lipt ant užuolaidų (jau seniai belipo) pačiupau jį už čiupros, o tas ėmė spurdėti baisiausiai ir draskytis. Apipurškiau vandeniu ir išmečiau už durų. Jau kurį laiką jis ramiai miegodavo mūsų miegamajame. Naktį jis atėjo į lovą, bet nemiegojo, o tiesiog tupėjo. Ir visą naktį pratupėjo. Ryte jis žaist nebenori, nesiunta, nemurkia, ir net neėda savo mėgstamiausio maisto. Dabar pergyvenu, kad nebūčiau užgavus... Arba gal išgasdinau...
Atsakyti
Aggree - gal tikrai katukas ne taip suprato auklėjimą. Bijo dabar ir pajudėt. Taikykitės skanėstų pagalba ir vėl viskas bus kaip buvę 4u.gif
Atsakyti
Odilija, Fibs tikra gražuolė wub.gif Bet, žinoma, labai pikta, kad žmonės bando 'priglaust' tada, kai visai to nereikia doh.gif Tuo labiau, kad dabar gi jau visi aplinkiniai žino, kad katė turi šeimininkus, tik šiaip mėgsta visur apsilankyti..

Mano Basta. Apačioj tupėjo ir Katia, bet kol atsinešiau kuo fotografuot, į kadrą pakliuvo tik Bastutė smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 19 rugpjūčio 2013 - 13:54