Įkraunama...
Įkraunama...

ღღღ Rusų melsvieji. 37 tema ღღღ

Sveikos kaimynkos 4u.gif
Čia jūs pas mus profės kai yra vienodos spalvos kačiukai ax.gif Kaip saugiai juos pažymėti, kad įmanoma būtų atskirti? unsure.gif
Atsakyti

QUOTE(Tajka @ 2013 08 11, 18:57)
Sveikos kaimynkos  4u.gif
Čia jūs pas mus profės kai yra vienodos spalvos kačiukai  ax.gif Kaip saugiai juos pažymėti, kad įmanoma būtų atskirti?  unsure.gif

Nagiukus nulakuot galima,kiek zinau :-)
Atsakyti
QUOTE(Just Mammy @ 2013 08 10, 16:41)
O čia truputi vaizdų iš Akvos gyvenimo:

Truputi paSPAMinsime  hihihi.gif Lisa:

labai žavios damos wub.gif O kuo trečioji nusikalto, kad nepakliuvo į kompaniją pasirodymui?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 08 12, 09:29)
labai žavios damos  wub.gif  O kuo trečioji nusikalto, kad nepakliuvo į kompaniją pasirodymui?

Ačiū, ačiū, saintlina! 4u.gif
Och... doh.gif Su ta panele Monti fotosesijos - tikras vargas: pirma, ją reikia ...pagauti. lotuliukas.gif O tą dieną ji buvo nenusiteikusi pozuoti prieš fotoaparatą. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Just Mammy: 12 rugpjūčio 2013 - 08:40
Just Mammy, damos labai labai wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labas rytas, mielosios. 4u.gif

QUOTE(lolce @ 2013 08 02, 20:03)
ŽF, nuotrauka nereali wub.gif

O štai ir mano gražuolė

Ačiū. 4u.gif
Geri momentai pagauti, paeiliui. kol užmigo. wub.gif

QUOTE(Just Mammy @ 2013 08 10, 17:41)
O čia truputi vaizdų iš Akvos gyvenimo

Truputi paSPAMinsime  hihihi.gif Lisa:

Akva mielai pozuoja, o tu sakai, sunku nufotografuot. Prašom: ir priekiu, ir profiliu, kaip tik nori. Šaunuolė katytė. Gražuolytė wub.gif
O Lisa kokia ugninė mergaitė, ryški tokia asmenybė. wub.gif

QUOTE(Tajka @ 2013 08 11, 19:57)
Sveikos kaimynkos  4u.gif
Čia jūs pas mus profės kai yra vienodos spalvos kačiukai  ax.gif Kaip saugiai juos pažymėti, kad įmanoma būtų atskirti?  unsure.gif

Aš dedu plaukų gumytes. Tik kai kačiukai auga, kartas nuo karto reikia keisti, išsuga ir pradeda veržti. Na, jei saugiau, tai galima ant letenėlių briliantine žaluma taškelius dėt. Su laiku ji nusivalo.
Papildyta:
Norėtume pasirodyt su mažyliais, tik nuotraukų naujų neturim, yra tik tos, kur jiems 2 sav. Bet kadangi mes čia nesirodėm, įkelsiu. mirksiukas.gif

Ido

user posted image

Indigo

user posted image

Intriga

user posted image

Iksas

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŽYDROJI FĖJA * LT: 12 rugpjūčio 2013 - 09:28
QUOTE(ŽYDROJI FĖJA * LT @ 2013 08 12, 09:34)

o Indigo ir Intriga čia kniaukia ar charakterį demonstruoja šnypšdami? Taip seniai nebeturėjau mažulių, kad nebeatskiriu ax.gif

Gražuoliai kačiukai, kaip visada wub.gif
Iksiukas tvirčiausias atrodo. Ar tik toks įspūdis?
Papildyta:
QUOTE(ŽYDROJI FĖJA * LT @ 2013 08 12, 09:34)
O Lisa kokia ugninė mergaitė, ryški tokia asmenybė.  wub.gif

drinks_cheers.gif Labai taikliai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 12 rugpjūčio 2013 - 09:47
QUOTE(saintlina @ 2013 08 12, 10:48)
o Indigo ir Intriga čia kniaukia ar charakterį demonstruoja šnypšdami? Taip seniai nebeturėjau mažulių, kad nebeatskiriu  ax.gif

Gražuoliai kačiukai, kaip visada  wub.gif
Iksiukas tvirčiausias atrodo. Ar tik toks įspūdis?

Saintlina, 2 sav kačiukai dar nemoka šnypšti. mirksiukas.gif Čia jie verkia, kviesdami mamą. Pirmąkart išnešti iš lizdo, bailiukai, aplinka nauja, daug erdvės. Jie gi pripratę būti šalia mamos spenelio.
Gal tik taip nuotraukose atrodo, kad kiti kačiukai ne taip tvirtai stovi ant kojyčių. Šiaip, visi vienodai. Neina pagaut tokių kadrų, kad visi vienodai sėdėtų, jie eina, prigludę prie sofos, miauksi , kviečia mamą. Aš išnešus į kitą kambarį juos fotografavau, nes Aktia neleistų kitaip, nuneštų atgal į lizdą.
Rugpjūčio 14 d. jiems sukaks mėnesiukas. Jau jie vaikštinėja po kambarį, viskuo domisi, viską uostinėja, mokosi savarankiškai valgyti ir eiti į tualetą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŽYDROJI FĖJA * LT: 12 rugpjūčio 2013 - 10:00
QUOTE(lolce @ 2013 08 12, 09:56)
Just Mammy, damos labai labai wub.gif  wub.gif

Ačiū, ačiū! 4u.gif Damos labai smagiai vasaroja, tas ir matosi jų snukučiuose... biggrin.gif

QUOTE(ŽYDROJI FĖJA * LT @ 2013 08 12, 10:34)
Akva mielai pozuoja, o tu sakai, sunku nufotografuot. Prašom: ir priekiu, ir profiliu, kaip tik nori. Šaunuolė katytė. Gražuolytė  wub.gif

Akva - pati geriausia pozuotoja iš visų 3. Netgi tuomet, kai nenori, kad ją fotografuočiau, labai gerai gaunasi nuotraukose. Ką bepridursi: kilni mergina, žino savo vertę ir dar fotogeniška. biggrin.gif

Nepagaunama Monti (bent jau man, su mano amžinomis traumomis hihihi.gif ), kurios vaizdų pasigedo saintlina. wink.gif Pasistengsiu ir trečiąją mergaitę nupaveiksluoti. Jau tokia ji ...išgražėjusi ir atsigavusi pagaliau po LGAC gyvenimo! Neatpažįstama katytė tapo: smalsi, judri, vis dažniau vadovauja kitoms katėms. Kas labiausiai džiugina, kad nustoja bijoti žmonių: eina pas visus ateinančius į svečius. Dar labai nesiartina, bet jau 1-2 m atstumu sėdi ir atvirai stebi, o nepuola, kaip anksčiau, į tolimiausią kampą po sūnaus lova...

O Lisa kokia ugninė mergaitė, ryški tokia asmenybė.  wub.gif

O, taip! ypač vasarą išryškėja Lisos tikra kailiuko spalva. Mes juokiamės su vaikais: įdega saulytėje, kiauras dienas leisdama balkone - "kačių vasaros rezidencijoje". Beje, kas nežinote: rusiškai "lisa"="lapė". Manau, kad pavyko atspėti kiek katytės kailiuko spalvą, tiek ir jos būdą. biggrin.gif

Labas rytas, mielosios. 4u.gif

Norėtume pasirodyt su mažyliais, tik nuotraukų naujų neturim, yra tik tos, kur jiems 2 sav. Bet kadangi mes čia nesirodėm, įkelsiu.  mirksiukas.gif

wub.gif kokie mieli kleckiukai! Ir kiekvienas su savo charakteriu, ar ne? Ramiausi Iksas ir Ido?
Oi, tik dažniau pasirodykite, taip jau smagu akis paganyti, žiūrint į nuostabių mažylių nuotraukas! 4u.gif

Esu pamišusi dėl šviesaus kailiuko, tai, prašome, išvaikyti mano fantazijas: ar tikrai Ido kailiukas šviesiausias iš visų "I" vadoje? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Just Mammy: 12 rugpjūčio 2013 - 10:06
QUOTE(ŽYDROJI FĖJA * LT @ 2013 08 12, 09:56)
Saintlina, 2 sav kačiukai dar nemoka šnypšti.  mirksiukas.gif  Čia jie verkia, kviesdami mamą. Pirmąkart išnešti iš lizdo, bailiukai, aplinka nauja, daug erdvės. Jie gi pripratę būti šalia mamos spenelio.

ech, tokie mažulėliai dar wub.gif
O kaip kitos katės reaguoja, kai jie vieni, be mamos, verkia?
Mano Katia, išgirdusi kačiuko kniaukimą, tuoj pat baisiai sunerimsta ir bėga ieškot.
Atsakyti
QUOTE(Just Mammy @ 2013 08 12, 11:02)

wub.gif kokie mieli kleckiukai! Ir kiekvienas su savo charakteriu, ar ne? Ramiausi Iksas ir Ido?
Oi, tik dažniau pasirodykite, taip jau smagu akis paganyti, žiūrint į nuostabių mažylių nuotraukas!  4u.gif

Esu pamišusi dėl šviesaus kailiuko, tai, prašome, išvaikyti mano fantazijas: ar tikrai Ido kailiukas šviesiausias iš visų "I" vadoje?  blush2.gif

Taip, kiekvienas kačiukas skirtingas, jau nuo gimino matosi, kuris naglesnis, kuris balsingesnis, o kuris ramus. Kaip minėjau, dar jie nuotraukose labai maži, todėl charakteriai tikrai neišryškėję. Kad išsižioję, tai tikrai ne šnypščia, o verkia, kviesdami mamą.
Balsingiausias Ido. Jį kaip paimi, taip cypia, kad atrodo jog skerstum. doh.gif lotuliukas.gif Didžiausias ir tyliausias Iksas. Patį šviesiausią ir gražiausią kailiuką turi Indigo. Intriga šiek tiek tamsesnė, už visus kitus.
Atsakyti
QUOTE(Just Mammy @ 2013 08 12, 10:02)

O, taip! ypač vasarą išryškėja Lisos tikra kailiuko spalva. įdega saulytėje, kiauras dienas leisdama balkone - "kačių vasaros rezidencijoje".

biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti