Įkraunama...
Įkraunama...

ღღღ Rusų melsvieji. 37 tema ღღღ

QUOTE(Odilija5 @ 2013 06 28, 21:14)
Reta akimirka, kai katė namuose ir netgi prausiasi  biggrin.gif

wub.gif Kaip Fibi gera! thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(ŽYDROJI FĖJA * LT @ 2013 07 09, 18:37)
Kopka, nieko blogo nematau, kad Alita vaikštinės po kiemą.
Šiltuoju metų laiku katės labai mėgsta gaudyti bites, vapsvas ir kitus vabzdžius, o sugavusios praryja kaip grobį. Šių vabzdžių įkandimai  yra pavojingiausi alergiškiems gyvūnams, skausmingi ir nemalonūs. Jie gali sukelti stiprią alerinę reakciją ir net anafilaksinį šoką bei mirtį , ypač jei įgelia ne pirma kartą. Pavojinga yra ir tai, kad dažniausiai bitės įgelia į liežuvį arba burną, leižuvis ima stipriai tinti ir nesiimant specialių priemonių, smalsuolis gali tiesiog uždusti per gana trumpą laiką.
Tereiktų apsaugot nuo erkių ir prižiūrėt, kad pagavus kokią bitę, jos neprarytų.

blink.gif O mūsų mėlynoji kvailelė jau kelis kartus bando pagauti vapsvą, gauna iš jų įkandimus į snukutį ir niekaip nepasimoko... Nereikia net lauko - namie, "Kačių vasaros rezidencijoje" (t. y., stiklintame balkone lotuliukas.gif ). Tuo metu, kai Akva medžioja vapsvą, ji it pamišusi, nei girdi mus, nei mato: akys plačios, ausys stačios ir mato tik vieną tikslą... Paskui ištinsta įkandimo vieta, ji guodžiasi, verkia, bet kitą vasarą ir vėl tas pat... Ir kaip ją pamokyti, tą mūsų kvailelę?
Atsakyti
QUOTE(Just Mammy @ 2013 07 09, 19:37)
O mūsų mėlynoji kvailelė jau kelis kartus bando pagauti vapsvą, gauna iš jų įkandimus į snukutį ir niekaip nepasimoko... Nereikia net lauko - namie, "Kačių vasaros rezidencijoje" (t. y., stiklintame balkone  lotuliukas.gif ). Tuo metu, kai Akva medžioja vapsvą, ji it pamišusi, nei girdi mus, nei mato: akys plačios, ausys stačios ir mato tik vieną tikslą... Paskui ištinsta įkandimo vieta, ji guodžiasi, verkia, bet kitą vasarą ir vėl tas pat... Ir kaip ją pamokyti, tą mūsų kvailelę?

Aš pirmiau už kates gaudau visokius skrajūnus. lotuliukas.gif
Pirmiausiai jas išveju iš tos patalpos, paskui gaudau. Juokingas vaizdas būna, kas greičiau pagaus, ar jos skraidūną, ar aš jas. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽYDROJI FĖJA * LT @ 2013 07 09, 20:00)
Aš pirmiau už kates gaudau visokius skrajūnus.  lotuliukas.gif
Pirmiausiai jas išveju iš tos patalpos, paskui gaudau. Juokingas vaizdas būna, kas greičiau pagaus, ar jos skraidūną, ar aš jas.  doh.gif

thumbup.gif Įsivaizduoju...
Atsakyti
Aš bijau, kad ji dings. Sklypas ribojasi su mišku, op ir nebėra mano zosės. Gal tada tik su pavadėliu? Bet supratus kas tas laukas ar nesiverš pro duris vos tik jas atidarius?
O su širšėm ji jau turėjus pamoką, pagavo praeitais metais balkone, ištino pėdutė keliom valandom, bet dabar ramu, neša kailį toliau nuo jų tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Kopka @ 2013 07 09, 21:45)
Aš bijau, kad ji dings. Sklypas ribojasi su mišku, op ir nebėra mano zosės. Gal tada tik su pavadėliu? Bet supratus kas tas laukas ar nesiverš pro duris vos tik jas atidarius?
O su širšėm ji jau turėjus pamoką, pagavo praeitais metais balkone, ištino pėdutė keliom valandom, bet dabar ramu, neša kailį toliau nuo jų  tongue.gif

Gerai baigėsi jums, ačiū, Dievui. g.gif
Žinok viena, kartą išleisi, norės visada. Pamatysi, miauksės palei duris, ir neatlaikius išleist turėsi. Pavadėlis negelbės, į lauką vis vien prašys.
O ir palikt su pavadėliu nesaugu, kad kur nesusipančiotų ar pamačius kokį paukštuką, nepultų gaudyt, taip nutraukdama (išbandytas reikalas su Foma), vos sprando nenusitraukė. Teko girdėt, kad net pasismaugusių buvo. Nebent pati vedžiosi, su priežiūra.
Net nežinau ką patart... g.gif
Tik nepirk paprasto pavadėlio, yra geresnių ir saugesnių - liemenės.

user posted image

Kopka, mačiau SENUKUOSE yra tokių petnešų, dabar dar ir akcija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŽYDROJI FĖJA * LT: 09 liepos 2013 - 21:22
Kopka, mūsų lepūnėlė jau 5 metai su pavadėliu gyvena smile.gif Vasaros metu lauke praleidžia kiekvieną mielą dieną, net kai lyja, senelis padaręs jai namuką yra, kur turi pasislėpti, jei ką smile.gif O nepaleidžiama visiškai, nes nuo mažens tik pajutusi laisvę - lekia kur akys mato, todėl baisu, gerai, jei sugrįš, o jei ne... ? rolleyes.gif Nes vienoje pusėję uostas, kitoje garažų teritorija... Bet be lauko gyventi negali, būtent dėl šios priežasties mes ir nepasiėmėme jos kartu į butą, nes wc reikalus jau pripratusi daryti lauke, žiemos metu prie durų prašosi, nuvedi kaip šuniuką 2 minutėms ir namo smile.gif
Dėl veržimosi, tai taip, ypač vasaros metu turėsite saugoti, kad neišlėktų per duris rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Solar*: 09 liepos 2013 - 21:24
Fainos petnešos, reikės turėti galvoje.
Velniava mastau.gif Turbūt nieko iš anksto nesugalvosiu, kai bus situacija, tada reikės ir spręsti.
Dar truputį ir pasiliksiu gyventi bute biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kopka: 10 liepos 2013 - 09:37
QUOTE(Kopka @ 2013 07 09, 10:36)
Merginos, patarkit, kokia nuomonė tų, kurios gyvena name. Po metų planuojam persikraustyti, o aš galvą suku ne dėl sienų spalvos, o kaip reikės elgtis su Alita. Kaip jūs darot, išleidžiat į lauką retkarčiais, su priežiūra, pavadėliu, ar gali pačios laisvai išeiti kada nori? Neleidžiat visiškai?

mano abi vaiksto laisvai, kada panorejusios. Kazkur nuklysdavo tik Katia labai seniai, kai dar nesterilizuota buvo. Bet ir tai nebuvo taip, kad nakvot negriztu. Dabar gi jau n metu abi iseina pareina bile kada. Tik tiek, kad mano sodyba kaime.. Tik viena gatvele, o aplink miskai ir laukai.
Atsakyti
Sveikos gyvos. Vasara, geri orai, SM tuščia, nieks nerodo savo katukų...

Na, užtai mes pasigirsim. mirksiukas.gif
Liepos 14 d. Aktia sulaukė mažylių, turim keturis cypliukus. Su labai įdomia gimimo istorija...
Kai Aktia pagimdė 3 berniukus, buvau beveik tikra, kad daugiau kačiukų nebus. Pralaukiau 5 val ir nusprendžiau, kad daugiau nebebus. Apčiupinėjau ir buvau tikra, kad jau viskas. Ir keista, ir truputį juokinga, kad gimė trys muškietininkai. Palikau mamytę ramiai bemiegančią, o kačiukus besidarbuojančius prie "pieno baro" Ateinu už poros valandų, ir pasidarė labai keista, kodėl vienas kačiukas toks tamsus... Ogi žiūriu, jis šlapias dar ir jau irgi darbuojasi prie bariuko. lotuliukas.gif Taigi, ketvirtoji mergytė! Ta proga ją pavadinau Intriga. Kaip tik vada iš I raidės. smile.gif

Čia mūsų mamytė prieš gimdymą.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŽYDROJI FĖJA * LT: 18 liepos 2013 - 15:52
ŽYDROJI FĖJA, sveikinimai su katiniškos šeimynos pagausėjimu! thumbup.gif
Na, tikra Intriga gimė, čia tai tiesa. smile.gif

Mamytė Aktia labai graži ir laiminga šitoje nuotraukoje... O jau akys... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Just Mammy: 18 liepos 2013 - 16:52
Žydroj Fėja, sveikinimai ir nuo mūsų 4u.gif
O kokie kitų kačiukų vardai?
Atsakyti
QUOTE(Just Mammy @ 2013 07 18, 17:51)
ŽYDROJI FĖJA, sveikinimai su katiniškos šeimynos pagausėjimu!  thumbup.gif
Na, tikra Intriga gimė, čia tai tiesa. smile.gif

Mamytė Aktia labai graži ir laiminga šitoje nuotraukoje... O jau akys...  wub.gif

Ačiū wink.gif

QUOTE(saintlina @ 2013 07 22, 14:32)
Žydroj Fėja, sveikinimai ir nuo mūsų  4u.gif 
O kokie kitų kačiukų vardai?

Ačiū wink.gif
Katytė Intriga, berniukai: Indigo, Iksas ir Ido.
Visi mažyliau jau rezervuoti vos sulaukus 2 paras nuo gimimo. Ši vada internacionalė, kačiukai važiuos į Olandiją, Angliją, Rusiją ir vienas gyvens Vilniuje.
Ta proga, pasirodom wink.gif

user posted image
Atsakyti