Įkraunama...
Įkraunama...

ღღღ Rusų melsvieji. 37 tema ღღღ

QUOTE(Just Mammy @ 2013 06 03, 16:11)
Jaunesnioji Monti visą šį procesą stebėjo tokia snukučio išraiška  blink.gif iš  už durų...  lotuliukas.gif

Pas jus trys kates blink.gif hm gal kai suaugusios tai nieko, bet jei tokie kaciukai kaip musiskis, tai man atrodo namu nerasciau biggrin.gif

QUOTE(saintlina @ 2013 06 03, 16:58)
ar čia SM radot tą superinę temą apie kačių auklėjimą?

Aha, labai dziaugiuosi ja radus smile.gif kaip ir minejau, kate auginom, kai dar gyvenau pas mama, na pries kokius 20 metus biggrin.gif ir ji buvo tikrai neisaukleta. Ko pasekme - ji grizo i kaima, is kur ir buvo atkeliavusi pas mus. Beje paskui ilgai ir laimingai gyveno tvarte su kitom katem.
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2013 06 03, 16:03)
Pas jus trys kates blink.gif hm gal kai suaugusios tai nieko, bet jei tokie kaciukai kaip musiskis, tai man atrodo namu nerasciau biggrin.gif

pas mus jau irgi trys biggrin.gif Tik kad trečias - priglaustas užklydęs kačiokas, jis kol kas gyvena kieme, į kambarį neina. Nelabai ir rodo norą užeit, nes Basta vienintelė, kuri priimtų smile.gif Katia ir šuo aršiai gina namus.
O šiaip aš puikiai pamenu tuos laikus, kai bute gyveno mano katė ir jos metinukė dukrytė.. buvo keletas kartų kai grįžus galvojau, kad įsibrauta kažkieno į namus buvo blink.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Just Mammy @ 2013 06 03, 15:11)
Miss "Žandikaulis"  lotuliukas.gif . Tokiu būdu ji (!) vedžioja žmogų po butą. Šį karta "nuskilo" sūnui:

o dantukams nieko? Pamenu, vyro giminaičiai turėjo šuniuką, kuriam nuo tokio žaidimo sąkandis labai pasikeitė.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 06 03, 16:58)
o akyš akyš  blink.gif  blink.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif O, taip! Ufonautiškos tos akys, kai dūkti pradeda...
Papildyta:
QUOTE(aggree @ 2013 06 03, 17:03)

Aha, trijulė pas mus namie. biggrin.gif Kad ir didelės neretai prikrečia namie tiek, kad kartais pagalvoji: "ar tikrai tą katės padarė?" blink.gif Bet linksma su jomis ir meilės dovanoja kiekvienam iki soties. smile.gif
Atsakyti
o kaip smagu, kad pagyvėjus temukė smile.gif BUvo labai smagu pamatyt naujų nuotraukų ir naują mažiuką narį. Čia mano padraika Fibi
user posted image
Reta akimirka, kai ji namie ir netgi snaudžia.. Jau skundžiaus kitoj temukėj, kad nesilaiko ji prie namų visai verysad.gif Matau tik kai grįžta paėst ir nakčiai miegot... Bet kaip ją sulaikyt?? Jau net guliašo blogietiško (kitekat) nupirkau, kad tik ateitų "nesveiko" maisto paėst. Nors ir sausiukus ištuština grįžus... paėda ir jau prie durų miaukia, kad greičiau paleist.
Aš vis pašūkauju vardą atsistojus ant kalnelio (turbūt kaimynai galvoja kad visai kukū poniai..). Kartais parlekia iš kažkur šaukiama. Net miauksėdama. Kartais ne. Matyt kažkur geriau jai būna verysad.gif

tai va tokios mūsų dienos smile.gif smile.gif

aggree - mes Fibi irgi purkštuku nuo užuolaidų "nukabindavom". Dabar niekada nebelipa. Pradžioj karnizais vaikščiojo. O užuolaidos tai naujos buvo, oj kaip gaila. Iki dabar įžiūriu patampytus siūlus.

Just Mammy - gražuolė tavo šeimyna, dažniau įkelk 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 06 03, 18:09)
o dantukams nieko? Pamenu, vyro giminaičiai turėjo šuniuką, kuriam nuo tokio žaidimo sąkandis labai pasikeitė.

Nedažnai leidžiame žaisti su šniureliais: per daug didelis pavojus, kad suės tą šniurelį. Pamename sesės istoriją, tai ribojame tokius žaidimus. O Akvos mamos šeimininkė pasakojo, kad Akvulės pieniniai dantukai būtent tokio žaidimo metu ir iškrito. biggrin.gif Suaugusios katės sąkandis, gal atsparesnis? Jau gi sutvirtėję kaulai.
Norėjau tik parodyti, kaip veda iš proto tie šniureliai 2 iš 3 mūsų uodeguotąsias. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Odilija5 @ 2013 06 03, 22:14)
Čia mano padraika Fibi

Just Mammy - gražuolė tavo šeimyna, dažniau įkelk  4u.gif  4u.gif

thumbup.gif Toks saldus miegelis...

ačiū už pagyras! Šeimyna, tikrai, linksma pas mus... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Just Mammy: 03 birželio 2013 - 21:46
QUOTE(Odilija5 @ 2013 06 03, 21:14)
paėda ir jau prie durų miaukia, kad greičiau paleist.
Aš vis pašūkauju vardą atsistojus ant kalnelio (turbūt kaimynai galvoja kad visai kukū poniai..). Kartais parlekia iš kažkur šaukiama. Net miauksėdama. Kartais ne. Matyt kažkur geriau jai būna  verysad.gif

įdomu, kur ji būna?

Papildyta:
QUOTE(Just Mammy @ 2013 06 03, 21:53)
Norėjau tik parodyti, kaip veda iš proto tie šniureliai 2 iš 3 mūsų uodeguotąsias. biggrin.gif

o Monti šniūreliais nesigundo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 06 03, 23:00)
o Monti šniūreliais nesigundo?  smile.gif

visiškai nedomina... biggrin.gif
Atsakyti
ir ne tik mazi kaciukai sunybiu prikrecia biggrin.gif
Nika paauglystej tai pridirbdavo, nu bet ne jos beda, kad seimininkai nueina nakti miegot... jai tai liudna, o is to iesko uzsiemimu pati...pamenu nupirkom maisa durpiu 20 l pomidorams sodint. padejom virtuveje. ryte ateinam i virtuve g.gif doh.gif doh.gif doh.gif o gal i darza g.gif g.gif doh.gif lotuliukas.gif visos grindys tomis durpemis nuklotos doh.gif o maisas tai nepraplestas buvo...
kita karta taip pasidarbavo su savo zverlit kraiku. maisas nauas, nepraplestas, virtuveje padetas, ryte virtuve , didele "dezute" kraiko doh.gif biggrin.gif
ir ant karnizu vaiksciodavo ...

dabar gi atrodo surimtejusi senjorita 9 metuku turetu but... bet...

atsipalaidavo seimininkai nuo sunybiu, nebeliko savisaugos...

padejau mezgama kid moherio suknele ( uzsakymine) i mezginiu deze ta deze ikisau i tokia sekcijos lentyna, kad beveik jokiu plysiu nera... nu bet BEVEIK... jei zmogaus ranka netelpa, nereiskia, kad per nakti letenele senjoritos netilps doh.gif vakare issitraukiu mezgama suknele ( nebedaug buvo belike megzt iki pabaigos), sakau pabaigsiu doh.gif doh.gif doh.gif ogi visas mezginys akutem istampytom doh.gif matyt smalsumas nugalejo, ir su letenelem bande iskrapstyt is tos dezes doh.gif ... nu ir ka ... pykau, bariau turbut pirma karta per 9 metus ... tas truko koki pusvalandi, o paskui isgeriau kelias stiklines salto vandens, isardziau savaites darba... ir mezgiau is naujo biggrin.gif

Tiesa geliu vazose nakciai kambaryje nepaliekam. Nes cia irgi labai smalsu, ir daznai buna ryte dideles vazos didele bala... taigi geles keliauja naciai i vonia, ar i balkona ar i vaiku kambari ... ten kur Nika neieina nakti
Atsakyti
Labukas,
kokie gražūs visų grožiai wub.gif Mes naujų nuotraukų neturime, kuriose Simbutė viena, tai pasirodyti nepavyks, o ir turbūt vis rečiau užsuksime į šiuos namučius, nes kad ir kaip gaila buvo, bet išsikėlus į butą, teko lepūnėlę palikti anytai, na bet svarbiausia žinau, kad ja tikrai tinkamai bus pasirūpinta, kad ją ten labai myli visi wub.gif O ir mes dažnai nuvažiuojame ax.gif
Kad ir kaip norėjau ją pasiimti kartu, bet nenoriu būti egoiste, žinau, kad jai ten geriau, ji įpratusi prie lauko, kad ir su pavadėliu, bet vasara visas dienas leidžia lauke, į wc irgi eina į lauką, tai kam aš ją kankinsiu bute, kur nei pro langelį ramiai nepažiūrėti jai, nes bijau, kad iššoks, nei į lauką išeiti... verysad.gif O ir prie naujos vietos kol pripras, ji tokia bailiukė pas mane wub.gif Vaikas vis kėsinasi už uodegos pačiupti, tai ir sėdėtų vargšelė kur kamputyje... sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Solar*: 03 birželio 2013 - 23:45
QUOTE(Solar* @ 2013 06 03, 23:44)
Kad ir kaip norėjau ją pasiimti kartu, bet nenoriu būti egoiste, žinau, kad jai ten geriau..

console.gif console.gif console.gif
Bet vistiek nors kartais užsukit, pasirodykit, papasakokit, kaip sekasi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 04 birželio 2013 - 09:37
QUOTE(Lusasita @ 2013 06 03, 22:48)
pamenu nupirkom maisa durpiu 20 l  pomidorams sodint. padejom virtuveje. ryte ateinam i virtuve g.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif 

beskaitydama prisiminiau, kaip Basta kiaušinių dėžutę išdaužė virtuvėj ir pakelį miltų pradraskius išbarstė, kaip tyčia - Užgavėnių naktį biggrin.gif biggrin.gif Lyg blynus susiruošus kept būtų biggrin.gif Visai ir pamiršus buvau.
O žemių maišas ir pas mus buvo sudraskytas. Dar Katia jauna buvo, su šuniu dviese draugiškai namie pasidarbavo.
Ai, išties, daug ką namie slėpti reikėjo. Dar labaiu nei nuo mažo vaiko. Dabar man jau ramu, damos kaime daug erdvės turi, veiklos visokios prisigalvoja lauke.
Atsakyti
Labas vakaras, mielosios. 4u.gif

Labai malonu, kad į mūsų būrį prisijungė nauja narė aggree. Sveikinu, tikiuosi, kad aktyviai bendrausit wink.gif 4u.gif

Seniai nebuvau temukėj. Žinoma, ne pasiteisinimas, kad nėra laiko, bet tikiuosi, jog suprasit. blush2.gif Darbas, namai, katės, kačiukai... Mažieji kai paauga, tai tik spėk auklėt, visur lipa, visko reikia...

Na, vada H jau išvažinėjo į naujus namučius, beliko tik Honey, laukiam karantino pabaigos po paskutinio skiepo, nes ji keliaus į Angliją. Jau galiu atsipūsti šiek tiek, nebėra bent tiek pribarstyto kraiko, kai buvo kiti mažieji. Atrodo, tik trimis kačiukais sumažėjo, bet patikėkit, tikrai jaučiasi... Bet ar ilgam atsipūsiu, tuoj vėl bus kita vada, ir vėl viskas iš naujo... Na, bet man patinka jais rūpintis, patinka stebėt kaip auga ir mokosi. Pagaliau, pati to noriu, nieks neverčia. wink.gif

Savo mažiesiems nupirkau visą žaidimų kompleksą : maisto labirintą, gyvatėlę žaidimams ir masažuoklį. Sakyčiau, kad įvertino puikiai. :-D
ŽAIDIMŲ KOMPLEKSAS

Tikriausiai pamenat vadą, kuomet buvo trys Aktios kačiukai : Faina, Frontera ir Figaro.
Na, ir pasirodo Frontera. Tikiuosi, kad jums bus įdomu pamatyt, kaip iš mažo kačiuko, kur sėdėjo po nulinkusiais Gluosniais išaugo visa panelė.

user posted image

Atsakyti