Sveikos
Kaip gaila, kad šiek tiek atvėso. Tikiuosi, kad savaitgalis bus šiltas, norime vykti pastovyklauti prie ežerų.
ėtme, orientacinį ralį organizavo pati darbovietė, tai gal jis kiek skiriasi nuo mieste organizuojamų. Mes važinėjomes po Vilniuje ir Trakų raj. esančius įvairius objektus. Gavome žemėlapį su 18 objektų, reikėjo išsirinkti 10 ir nuvažiavus į vietą gauti daiktinį įrodymą, kad ten buvai (nuotrauka netiko), tai kalbinome ir vienuoles, ir seniūnus, ir bobulytes, kurios, pvz., prie piliakalnio gyvena, o aplink daugiau nieko nėra Smagu buvo, tikrai. Norėčiau pakartoti.
Man jau kitą antradienį įteiks diplomą, vyras pasiims laisvadienį, tai ką nors veiksmine. O nuo kitos dienis man jau atostogos. Labai laukiu, nors tiksliai nežinau, ką veiksime, nes neaišku dėl vyro atostogų.
Skamba labai įdomiai Mes, tiesa, galvojom dalyvauti orientaciniame mašinomis, kur rengia Vilniaus mieste.. Bet kiti sako, kad ten visi labai greit laksto, nesinori, kad būtų pavojinga. Matysim Bet kas dalyvavo, tiem labai patiko.
Vakar visą dieną su tėvais ir sesės šeimyna praleidom Trakuose, vyko viduramžių šventė, plaukiojom laiveliu, labai patiko, oras puikus Tik mano vyras keliauti kartu negalėjo, nes pradėjom kitą svarbų etapą, sode jau tvarkingai išrikiuoti, išgręžti ir išbetonuoti poliai pamatams
Vakar visą dieną su tėvais ir sesės šeimyna praleidom Trakuose, vyko viduramžių šventė, plaukiojom laiveliu, labai patiko, oras puikus Tik mano vyras keliauti kartu negalėjo, nes pradėjom kitą svarbų etapą, sode jau tvarkingai išrikiuoti, išgręžti ir išbetonuoti poliai pamatams
Mes savaitgalį praleidome pas vyro senelius sodyboje
Beliko šiandien parašyti vieną ataskaitą (žiauriai tingiu), dvi dienas į darbą ir viskas - atostogos
Ieškomės kompanijos savaitgalį pastovyklausti prie ežerų, draugai nepasirašo...
ėtme, patys statotės ar samdotės?
Beliko šiandien parašyti vieną ataskaitą (žiauriai tingiu), dvi dienas į darbą ir viskas - atostogos
Ieškomės kompanijos savaitgalį pastovyklausti prie ežerų, draugai nepasirašo...
ėtme, patys statotės ar samdotės?
Oi kaip pavydu dėl atostogų, nors ir pati turėsiu jau visai greit savaitėlę - nuo penktadienio labai laukiu..
O namuką mūrys vyro tėtis, kiek galės savaitgaliais prisidės ir vyras, pagalbinį samdom studentą. Pasiaugins per vasarą raumenukus fiziškai padirbęs Ir aišku dalį darbų samdom/samdysim, pvz nustumdyti žemes, gręžti polius ir kitus, kurių tėtis pats nepadarys
Kaip, Guosne, tavo ataskaita? Įveikei?
Aquarel, tai tau irgi reik į baseinuką su mažuoju, vanduo šiltas
Aš dar šiemet nepasižymėjus jokiam vandeny už namų sienų. Bet šiaip labai mėgstu plaukioti
O namuką mūrys vyro tėtis, kiek galės savaitgaliais prisidės ir vyras, pagalbinį samdom studentą. Pasiaugins per vasarą raumenukus fiziškai padirbęs Ir aišku dalį darbų samdom/samdysim, pvz nustumdyti žemes, gręžti polius ir kitus, kurių tėtis pats nepadarys
Kaip, Guosne, tavo ataskaita? Įveikei?
Aš dar šiemet nepasižymėjus jokiam vandeny už namų sienų. Bet šiaip labai mėgstu plaukioti
QUOTE(ėtmė @ 2013 06 17, 00:30)
Oi kaip pavydu dėl atostogų, nors ir pati turėsiu jau visai greit savaitėlę - nuo penktadienio labai laukiu..
Tai kada bus galima sveikint su įkurtuvėmis?
Su mažuoju ir turškiames jo baseine, bet reiks gal jau bandyti ir į ežerą lįst, nes vanduo ne toks jau baisus atrodo
Na įkurtuvės dar toli toli, pusantrų, gal du metukai, jei jokių nesklandumų Bet netruks ir jie prabėgti
ėtme, manau, kai darbų darbelių bus, tai greit pralėks tie meteliai ir galėsite kurdintis Beje, jei ne paslaptis, namo statybai ėmėte paskolą?
O man atostogos
Galvojame savaitgalį į Molėtus palėkti prie ežerų, bet gaila, kad nė vieni draugai nenori / negali, tai svarstome su vyru, ar dviese važiuoti, ar ne Gal kuri galite ką nors pasiūlyti šiame krašte?
Aquarel, ar gavai jau diplomą? Aš antradienį atsiėmiau
O man atostogos
Galvojame savaitgalį į Molėtus palėkti prie ežerų, bet gaila, kad nė vieni draugai nenori / negali, tai svarstome su vyru, ar dviese važiuoti, ar ne Gal kuri galite ką nors pasiūlyti šiame krašte?
QUOTE(Guosnė @ 2013 06 20, 09:41)
O man atostogos
Aš kiekvieną savaitgalį būnų Molėtuose prie ežero nuo kitos sav. ten ir atostogausim
Aš diplomą pasiimsiu tik po Joninių, nes tik 25 d. bus diplomų teikimas, o anksčiau man niekas jo nedavė. Tai prieš ceremoniją nueisiu pas metodininkę savo ir pasiimsiu. Bet geras jausmas, kai jau atsiimsi išvargtą popierių?
Kaip tau gerai, kai sodybą tokioje gražioje vietovėje turite
Mes irgi netoliese turime, bet gaila, kad ne ant ežero kranto
Buvo tikrai smagu gauti diplomą, man labai gražios VU diplomų įteikimo iškilmės bažnyčioje
Buvo tikrai smagu gauti diplomą, man labai gražios VU diplomų įteikimo iškilmės bažnyčioje
QUOTE(Guosnė @ 2013 06 20, 14:50)
Kaip tau gerai, kai sodybą tokioje gražioje vietovėje turite
Kad tas ežeras tai man ir nebūtinas- maudausi jame retokai, nes labai gilu ir kol man įšyla vanduo ir vasara baigiasi
VU tikrai gražiai suorganizuoja diplomų teikimus aš pasitenkinsiu metodininkės kabinetu
sveikinam visas diplomuotas merginas ir linkim kad diplomas stalciuj neguletu
o mes savaitgali i sodyba prie ezero lekiam, namie karsta juodai tai nieko neveikiu
o mes savaitgali i sodyba prie ezero lekiam, namie karsta juodai tai nieko neveikiu
Sveikos, na yra dar čia kas nors?