Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniečių kampelis (Tema-4)

user posted image

Jei moteris turi jausmus, kuriuos lengva pažinti,
tai ji turi ir širdį, kuriai pažinti reikia laiko,
nuolankumo ir tyros sielos. :-)

user posted image

Mes rolleyes.gif

Sausis
(:Buziukas:) - sausio 3d.
Vasaris
Aquarel- vasario 28 d.
Kovas
Rozyte23 - kovo 9 d.
Gegužė
Gamteka - gegužės 10d.
Birželis
Only - birželio 19d.
Jukunda - birželio 25 d.
Rugpjūtis
g.gum - rugpjūčio 18 d.
Gruodis
Arėa - gruodžio 4 d.
ėtmė - gruodžio 12 d.
saule_2012 - gruodžio 18 d.
Daluksa - gruodžio 26 d.

user posted image

user posted image

Atsakyti
Aną temą "damušiau", tai čia pradedu biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aquarel @ 2013 03 13, 16:47)
Aną temą "damušiau", tai čia pradedu  biggrin.gif
user posted image

jetau kaip gardziai atrodo......uzsimaniau smile.gif
Papildyta:
4u.gif Beja aciu uz naujus namus
Atsakyti
Aquarel ant greitujų sukūriau namučius, nesinori be stogo likti visai ax.gif Sąrašiuką palikau koks ir buvo, tikiuosi dar sugryš paklydelės 4u.gif

Kaip jus laikotes visos? Ką šiandien nuveikėte gero? mirksiukas.gif

Papildyta:
Beje vaišinuosi torto gabaliuku ir aš wub.gif
Atsakyti
sveikinuosi naujoje troboje....
Atsakyti
QUOTE(Wild Pearl @ 2013 03 13, 16:01)
Aquarel ant greitujų sukūriau namučius, nesinori be stogo likti visai  ax.gif Sąrašiuką palikau koks ir buvo, tikiuosi dar sugryš paklydelės  4u.gif 
Kaip jus laikotes visos? Ką šiandien nuveikėte gero?  mirksiukas.gif

Wild Pearl, visai graži trobelė gavosi 4u.gif Na, paklydėlės tikrai galėtų grįžti g.gif
Labai laukiam su mažuoju pipiru, kada greičiau atšils rolleyes.gif mano mažius pradėjo vaikščioti, tai noris į lauką, bet vaikiui sunku paeit su žieminiais batais ir žiemine striuke- tai krypuoja kaip pingvinas ir po kelių žingsnių jau pavargęs doh.gif
Šiandien pagaliau pasidariau didelį darbą- susitvarkiau spintą biggrin.gif perrūšiavau rūbus, tai visą kalną sukroviau atsibodusių ir nenešiojamų. Tai dabar proga bus vėl papildyt spintą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Wild Pearl @ 2013 03 13, 16:01)
Kaip jus laikotes visos? Ką šiandien nuveikėte gero?  mirksiukas.gif

Sveikos! As siandien dar is po vieno darbo pokalbio - praplepejom 2 val ! doh.gif Vidury pokalbio taip uzsimaniau i tulika, nors tu ka blink.gif O buvau pries pat poklabi redbulio ikalus, nu kad gyvybingesne buciau, o tai mane sitas zieminis ala pavasaris veikia migdanciai, tai ir sakau "jus gerbiamasis, nenutraukit minties, bet as turiu atsiprasyti" Tai jis taip is pradzziu klink klink biggrin.gif Ale, paskui susiprato, sako, ai viskas normalu, eikit lotuliukas.gif Visai smagiai mes ten tuos darbo reikalus aptarem, Ryt vaziuoju dar i viena potencialia darbo vieciuke, bus idomu sulygint abu pasiulymus, ziuresim kaip cia g.gif

QUOTE(Aquarel @ 2013 03 13, 17:37)
mano mažius pradėjo vaikščioti, tai noris į lauką

Kaip faina ! Vaiksciojanti zmogiuka tik spek gaudyt bigsmile.gif Nu tuoj ir tas pavasaris, ziurek tuoj kiausinius isridensim ir nepastebesim kaip jau ant zoles patys vartysimes, ateis tas pavasaris - niekur nedings smile.gif

Kaip kitos gyvenat? Kuom uzimtos?
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Kaip gyvuojat? smile.gif
Kaip dziugu,kad jau ketvirtadienis smile.gif oi....kaip smagu smile.gif kazkokia varginanti savaite buvo nors ir trumpa smile.gif
Atsakyti
Laba ryt, na ka as gurksnoju kavyte ir ruosiuos i darbo atranka, paskambino pasakyt kad laika truputi nukeliam, ne vienas kandidatas neatvyks, tai galvoju gerai biggrin.gif Daugiau galimybiu itikt ir patiks teks man smile.gif O taip jau noretus kokius lengvesnius batelius uzsidet, ku tau - sniego terlynes ant viso svieto doh.gif Vakaru europoj ir traukiniai, lektuvai stoja, tai mes gal kaip nors smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, merginos bigsmile.gif
Kaip naujoj troboj, tai ir tema atsigavo thumbup.gif
Nirgunde, sėkmės pokalbiuose thumbup.gif
Nesugalvoju, ką čia šiandien geriau veikt- ar po namus kuistis, ar magistrą rašyt g.gif
Atsakyti
Labas rytas suraitytas bigsmile.gif

Saulėtas rytas šiandien wub.gif

Šiandien mano užduotis paieškoti vaikams dovanėlių (artėja birthday's) bigsmile.gif , tai šturmuosiu žaislų parduotuves ir mastysiu ką čia nupirkti ax.gif

Kas su manimi rytinės kavos atsigers? bigsmile.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Wild Pearl @ 2013 03 14, 09:08)
Šiandien mano užduotis paieškoti vaikams dovanėlių (artėja birthday'sbigsmile.gif , tai šturmuosiu žaislų parduotuves ir mastysiu ką čia nupirkti ax.gif 

Kas su manimi rytinės kavos atsigers?  bigsmile.gif

Vajeee...kaip jums smagu bus thumbup.gif
Jungiuosi aš su kava
user posted image
Atsakyti