Sveikos mamytės,kviečiame visas į šeimos mugę
Kovo 28d.,verslo centre-Kamanė,nuo 11-15h.,1aukštas,šalia Bigo
QUOTE(Vikšrelis @ 2015 03 29, 11:27)
Sveikos,
ieškau valandinės auklytės kitai savaitei. Gal kas gali rekomenduoti? Visos žinomos turi nuolatinius darbus
ačiū
ieškau valandinės auklytės kitai savaitei. Gal kas gali rekomenduoti? Visos žinomos turi nuolatinius darbus

ačiū
Kreipkis i Ligita.

Labas, kaip jus manote kas geriau ar dviaukste lova 2 vaikams pvz. 2 aukstu lova?
Ar geriau viena lova su dviem ciuzinukais? Pvz. cia istraukiamas ciuzinukas,lova skirta 2 vaikams
1 kambaryje reikia sutalpinti 3 vaiku lovas. 3 paprastos lovos netelpa, tad klausiu Jusu patarimo.
Turiu 8 metu dukra, 4 metu dukra ir maziuka neseniai gimusi suneli (jam lova bus ateiciai, dabar miega kudikio lovyteje.)
Ar geriau viena lova su dviem ciuzinukais? Pvz. cia istraukiamas ciuzinukas,lova skirta 2 vaikams
1 kambaryje reikia sutalpinti 3 vaiku lovas. 3 paprastos lovos netelpa, tad klausiu Jusu patarimo.

Turiu 8 metu dukra, 4 metu dukra ir maziuka neseniai gimusi suneli (jam lova bus ateiciai, dabar miega kudikio lovyteje.)
QUOTE(Amelita @ 2015 04 22, 18:08)
Labas, kaip jus manote kas geriau ar dviaukste lova 2 vaikams pvz. 2 aukstu lova?

Patarti negaliu, bet pati turėjau vaikystėje išvažiuojančią lovą, tai kai gulėdavau verčiantis ji važinėdavo. Žodžiu, nelabai patogu. Dar trūkumas - vaikas gali dienos metu tarkim prigulti, o išsitraukti ir pan neitin patogu

Visi maži ir dideli,
2015 m. birželio 1 d. 19.00 val. paminėkime Tarptautinę vaikų gynimo dieną PIEŠDAMI. Puoškime, marginkime Perkunkiemio g. (nuo 19 namo pradžios) savo spalvotomis kreidelėmis ir mėgaukimės savo vaikučių ir pačių sukurtais šedevrais.
Šeimyninę piešimo akciją organizuoja Perkūnkiemio mamų klubas.
2015 m. birželio 1 d. 19.00 val. paminėkime Tarptautinę vaikų gynimo dieną PIEŠDAMI. Puoškime, marginkime Perkunkiemio g. (nuo 19 namo pradžios) savo spalvotomis kreidelėmis ir mėgaukimės savo vaikučių ir pačių sukurtais šedevrais.
QUOTE(Gurmanita @ 2015 05 29, 13:49)
Visi maži ir dideli,
Puiki idėja. Prisijungsime

Sveikos,
auginu Indijos jūros ryžių grybuką. Mielai pasidalisiu, norinčios rašykit AŽ
auginu Indijos jūros ryžių grybuką. Mielai pasidalisiu, norinčios rašykit AŽ

Maniskis jau pradejo ropineti. Kaip man grazu. Pirmoji dukra visai neropojo, antroji paropojo gal 10 metru ir vaikscioti pradejo. O sis pradejo sliauzioti, paskui po truputi ropineti. Pats jau atsiseda. Saunuolis.
Ryt keliausime pas alergologus. Darysim alerginius tyrimus t.y duriukus. Ziuresime ar kas nors pasikeite nuo vasaros pradzios. Siaip odyte dabar visai grazi. Na 8-9 balai is 10. Man cia didelis pasiekimas.
Dabar mano itarimai yra: ryziai, balti miltai, morka, moliugas. Aisku kiausinis, pieno produktai.. Ziuresim ka cia tie tyrimai parodys.
Saulute sviecia.
Fainas rudenelis. Tik galetu buti para ilgesne ne 24 val. O pvz. 36, tada viska speciau 
Ai dar nemalonia zinia isgirdau sia savaite. Mire mano vaiku gydytoja. Siaubas kaip gaila zmogaus. O tokia buvo superine gydytoja. Tokia svytintinti. Taip dziaugesi mano treciu vaikeliu. Atejus namo, net isbuciavo mane ir vyra..Gydytoja pakirto 4 stadijos kepenu vezys. Pries 1,5 men ja maciau..Ejome su maziuku svertis. O dabar jau niekada nepamatysime. Ausyse dar skamba jos balsas. Kai prisimenu ją, tai ji visada buvo tokia gerai nusiteikusi, tokia besisypsanti iki ausu...

Saulute sviecia.

Ai dar nemalonia zinia isgirdau sia savaite. Mire mano vaiku gydytoja. Siaubas kaip gaila zmogaus. O tokia buvo superine gydytoja. Tokia svytintinti. Taip dziaugesi mano treciu vaikeliu. Atejus namo, net isbuciavo mane ir vyra..Gydytoja pakirto 4 stadijos kepenu vezys. Pries 1,5 men ja maciau..Ejome su maziuku svertis. O dabar jau niekada nepamatysime. Ausyse dar skamba jos balsas. Kai prisimenu ją, tai ji visada buvo tokia gerai nusiteikusi, tokia besisypsanti iki ausu...
Margarita, o tu LT ar isvykai i Ispanija? Pamenu lyg tokie buvo planai. Jei gyva esi, atsiliepk. 
Kaip kitos laikotes?
Kalipse, kaip tu?

Kaip kitos laikotes?
Kalipse, kaip tu?

Koma..temoje.Liudna.🙊