Įkraunama...
Įkraunama...

Perkūnkiemis

Galesim Zuokui padekoti...

Išnyks kur kas daugiau autobusų maršrutų: 2, 4, 6, 23, 26A, 30, 35A, 41, 44, 45, 47, 48, 52A.

Busim tikra sala... Be mikriuku, be autobusu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 15 balandžio 2013 - 20:33
QUOTE(Amelita @ 2013 04 15, 21:33)
Galesim Zuokui padekoti...

Išnyks kur kas daugiau autobusų maršrutų: 2, 4, 6, 23, 26A, 30, 35A, 41, 44, 45, 47, 48, 52A.
Busim tikra sala... Be mikriuku, be autobusu.

Tai daugelis Vilniečių jau "dėkingi" Zuokui už priėmimo į darželius naują tvarką pomidorai2.gif

Norisi jam žmogui kaip geriau, o gaunasi kaip visada fool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kalipse: 16 balandžio 2013 - 07:44
Sveikos,
skubiai reikia aukles siam pirmadieniui, mazdaug nuo 8 iki 12val. Gali buti mama auginanti savo vaikuti. Mano Simonas susilauzes raktikauli, tad i darzeli neeina. Reiktu ji pasaugoti, kad neduktu, niekur neliptu, kartu tiesiog pazaisti tas valandas. Lauksiu pasiulymu su Jusu kontaktais.
Atsakyti
QUOTE(Auklyte-mokytoja @ 2013 04 21, 16:58)
Sveikos,
skubiai reikia aukles siam pirmadieniui, mazdaug nuo 8 iki 12val. Gali buti mama auginanti savo vaikuti. Mano Simonas susilauzes raktikauli, tad i darzeli neeina. Reiktu ji pasaugoti, kad neduktu, niekur neliptu, kartu tiesiog pazaisti tas valandas. Lauksiu pasiulymu su Jusu kontaktais.

Nesmagu, kad susilauze. Griuvo ir susilauze?

Kiek laiko neleisi i darzeli?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 21 balandžio 2013 - 16:39
QUOTE(Amelita @ 2013 04 21, 17:39)
Nesmagu, kad susilauze. Griuvo ir susilauze?

Kiek laiko neleisi i darzeli?

Balandzio 10d. susilauze, zaisdamas su broliu griuvo nuo lovos. Tiek te ir reikejo, mat 11men.budamas pirma kart buvo susilauzes (beeidamas uzsikabino uz kilimo ir griuvo), tad ta vietele silpnesne, tai ir vel luzo verysad.gif

Balandzio 29d kartosim rentgena, jau tada turetu but sugija. Neaisku kiek cia reiks but namie, zinau, kad reikia 3 sav, kad suaugtu, bei 2men, kad sustipretu.

Beje, rytdenai aukle susiradau, bet noreciau atsargai turet kokios nors mamytes kontaktus, kuri reikalui esant galetu pasaugot mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos perkunkiemio mamytes , as taip pat noriu prie jusu prisijungti . gyvenam perkunkiemi
esu mama dvieju berniuku , vienam 3 metai kitam 6 menesiukai .
ir iskart noreciau paprasyti jusu pagalbos , gal kas turi patikima valandine aukle , man reiktu tik kartais 1-3 kart i savaite , ir kartais savaitgaliais ,
aciu
Papildyta:
QUOTE(Auklyte-mokytoja @ 2013 04 21, 18:25)
Balandzio 10d. susilauze, zaisdamas su broliu griuvo nuo lovos. Tiek te ir reikejo, mat 11men.budamas pirma kart buvo susilauzes (beeidamas uzsikabino uz kilimo ir griuvo), tad ta vietele silpnesne, tai ir vel luzo  verysad.gif

Balandzio 29d kartosim rentgena, jau tada turetu but sugija. Neaisku kiek cia reiks but namie, zinau, kad reikia 3 sav, kad suaugtu, bei 2men, kad sustipretu.

Beje, rytdenai aukle susiradau, bet noreciau atsargai turet kokios nors mamytes kontaktus, kuri reikalui esant galetu pasaugot  mirksiukas.gif

laba , esu nauja sio forumo dalyve , gyvenu Perkunkiemyje . auginu du sunus vienam 3metukai kitam 6menesiukai , pastoviai bunu namie , kaip tu rasej jei kada reiks pagelbet tai mielai galeciau jei nebusiu tuo metu uzimta .
Atsakyti
QUOTE(iloncia1313 @ 2013 04 22, 18:53)

ir iskart noreciau paprasyti jusu pagalbos , gal kas turi patikima valandine aukle , man reiktu tik kartais 1-3 kart i savaite , ir kartais savaitgaliais ,
aciu

Pas mane auga 5 ir 1 metuku berniukai. Esant reikalui visada galiu pagelbėti 4u.gif Jei tinka, brukstelek i AZ, parasysiu tel. nr mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš taip pat jungiuosi į Perkūnkiemio r. gyventojų būrį. Auginu metukų mergaitę smile.gif
Atsakyti
Forumas super vire pries 4-5 metus. Dabar vos gyvuoja...

Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2013 04 26, 20:02)
Forumas  super vire pries 4-5 metus. Dabar vos gyvuoja...

Aš irgi tą patį pagalvojau. Tiesiog mūsų visos senbuvės po antrą užaugino ir į darbus išsilakstė...nebelieka laiko SM smile.gif
Dabar ateina vis daugiau naujų mamyčių, gal vėl užsisuks plepesiai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalipse @ 2013 04 27, 14:29)
Aš irgi tą patį pagalvojau. Tiesiog mūsų visos senbuvės po antrą užaugino ir į darbus išsilakstė...nebelieka laiko SM  smile.gif
Dabar ateina vis daugiau naujų mamyčių, gal vėl užsisuks plepesiai  rolleyes.gif

Lieka laiko, lieka... Ir SM. Bet tiesiog noro nera..
Smagu buvo dar tai, kad kas anksciau bendravo cia SM, bendravo ir gyvai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 27 balandžio 2013 - 18:22
QUOTE(Amelita @ 2013 04 27, 19:34)
Lieka laiko, lieka... Ir SM. Bet tiesiog noro nera..
Smagu buvo dar tai, kad kas anksciau bendravo cia SM, bendravo  ir gyvai.

Nu nevaryk biggrin.gif Geriau papasakok kur siandien buvot rolleyes.gif
Atsakyti