man atrodo nera naujos, ieskojau neradau. ir dar pasibaige ant uzsakimo organizavimo
QUOTE(Gutka @ 2013 03 26, 08:15)
man atrodo nera naujos, ieskojau neradau. ir dar pasibaige ant uzsakimo organizavimo
laba as vakar sukuriau bet ten ja turi moderatore patvirtinti
dar nepatvirtinta
palauk gutka spesi su tais pirkimais del taves parasiau moderatoriai gal greičiau patvirtins
beje merginos o http://www.makingcosmetics.com/ yra kazkas panasaus sudetimi i http://www.aromashka...va_sol_120.html pasidariau veido valikli tai labai fainas gavosi kreminis bet toks kitoks nei iki siol kad gaudavosi veliau sudeti galesiu imesti
http://www.supermama...howtopic=912760 prasom perkam toliau ir dalinames
Sveikos,renkuosi is AZ eteriniu alieju,gal galit ka parekomenduoti misriai i sausuma odai (papilkejusi,lengvai dehidratuota net dabar..riebesne T sritis,matosi nezymiai poros)?arba bent nukreipti is kokio saltinio dazniausiai info pasitikit,nes apie tuos EA daugkur raso,bet gal yra kaip ir su aliejais,hidrolatais pirmam psl kur imesta nuoroda,trumpai graziai,kas kokiai odai tinka?
mastau apie
pelargoniju
ylang ylang
paciuliu (labai knieti isbandyti,be to perskaiciau,kad naudinga koju venoms,geras afrozidiakas,bet ar dedat ji ir i veido kremus?siaip raso mazina rauksleles,bet visur daugiau kitos jo savybes akcentuojamos )
gal darka parekomenduotumet?
ir kuris pvz is pelargoniju az geresnis,kaina/kiekis tas pats,ar jie skiriasi kazkuom ?
http://www.aroma-zon...eranium_bourbon
mastau apie
pelargoniju
ylang ylang
paciuliu (labai knieti isbandyti,be to perskaiciau,kad naudinga koju venoms,geras afrozidiakas,bet ar dedat ji ir i veido kremus?siaip raso mazina rauksleles,bet visur daugiau kitos jo savybes akcentuojamos )
gal darka parekomenduotumet?
ir kuris pvz is pelargoniju az geresnis,kaina/kiekis tas pats,ar jie skiriasi kazkuom ?
http://www.aroma-zon...eranium_bourbon
Su visa pagarba KN įkūrėjoms - kažkaip nustebino toks požiūris. Ar čia mes tikrai tokios frankenšteinės, kad hialiuroną ir emulsiklį į kremą dedam?
Aš veidui dažniausiai dedu bosvelijas, levandas ir arbatmedį, pačiulį dėjau, kai vaikinui veido kremą dariau. Ylang-ylang gal labiau su plaukų priežiūra man asocijuojasi. O apie skirtingas pelargonijas tai pasiskaityk atidžiau pačiame AZ puslapyje, negi dabar nukopijuot ir parašyt Tau tą patį Jei nemoki prancūziškai, skaityk per Gtranslate
QUOTE(pokahonta @ 2013 03 26, 13:00)
Sveikos,renkuosi is AZ eteriniu alieju,gal galit ka parekomenduoti misriai i sausuma odai (papilkejusi,lengvai dehidratuota net dabar..riebesne T sritis,matosi nezymiai poros)?
Aš veidui dažniausiai dedu bosvelijas, levandas ir arbatmedį, pačiulį dėjau, kai vaikinui veido kremą dariau. Ylang-ylang gal labiau su plaukų priežiūra man asocijuojasi. O apie skirtingas pelargonijas tai pasiskaityk atidžiau pačiame AZ puslapyje, negi dabar nukopijuot ir parašyt Tau tą patį Jei nemoki prancūziškai, skaityk per Gtranslate
Pimkie,aciu labai su pelargonijom,tikrai prazioplinau,kazkaip uzsicyklinau,kad nera nei prie vienos BIO tai vienodos,praziurejau o ta psl tik su google verteju ir ziuriu levandas ir arbatmedi turiu,apie bosvelijas einu paskaitinet
ps as tai prie frankensteiniu buciau
ps as tai prie frankensteiniu buciau
[quote=Pimkie,2013 03 26, 15:23]
Su visa pagarba KN įkūrėjoms - kažkaip nustebino toks požiūris. Ar čia mes tikrai tokios frankenšteinės, kad hialiuroną ir emulsiklį į kremą dedam?
as irgi busiu frankensteine, bat mano nuomone tokia, kad as negyvenu kaime ir neturiu didelio darzo su dideliu siltnamiu, viska perkuosi, alieju, darzoves, mesa ir t.t... gyvenu prie vienos is judresniu gatviu, kvepuoju ne tyru lauku oru ir nesimaudau ezero ar saltinelio vandenyje kaip bebutu gaila neisvengiu namuose ir butines chemijos, todel ir mano odai bei plaukams reikia didesnes pagalbos kitokie dabar laikai ir ne visoms uztenka aliejaus ir vandens kad odos netrauktu, nesausintu, nebertu ir panasiai... cia tik mano nuomone ir labai gaila kad jie taip raso apie zmones kurie eina pas juos i seminarus, perkasi prekes kosmetikos gamybai, nesa savo pinigelius i ju namus
as irgi busiu frankensteine, bat mano nuomone tokia, kad as negyvenu kaime ir neturiu didelio darzo su dideliu siltnamiu, viska perkuosi, alieju, darzoves, mesa ir t.t... gyvenu prie vienos is judresniu gatviu, kvepuoju ne tyru lauku oru ir nesimaudau ezero ar saltinelio vandenyje kaip bebutu gaila neisvengiu namuose ir butines chemijos, todel ir mano odai bei plaukams reikia didesnes pagalbos kitokie dabar laikai ir ne visoms uztenka aliejaus ir vandens kad odos netrauktu, nesausintu, nebertu ir panasiai... cia tik mano nuomone ir labai gaila kad jie taip raso apie zmones kurie eina pas juos i seminarus, perkasi prekes kosmetikos gamybai, nesa savo pinigelius i ju namus
QUOTE(Pimkie @ 2013 03 26, 15:23)
pasiziurejus i jas tikrai nepasakyciau kad uztenka tik alieju odai, nebent joms po 60m.nenoriu nieko izeisti ir siaip tai paskutiniu metu vis kazkaip uzkliuva straipsniai kur tik KN savo produkcija giria o kitu nors ir neakivaizdziai -niekina
mano supratinu tai bet kokiu atveju tokie musu gaminti "kosmonautu maistai" 1000kart geriau uz niveje ar dar koki tai reklamini krema
ir dar jei jau ateinu i parduotuve kur siulo naturalu produkta o ten pardaveja stovi su riebaluotais plaukais ir spakliaus kilogramu (cia as apie uoguuogu pardaveja viena ) tai bent jau man nera noro net uzklausti ko
nesu "gyvai"macius KN poniu tik per telika bet man tai nesudaro tokio ispudzio kad galima alieju/hidrolatru pagalba kazkiek sustabdyti laika
del isvaizdos tai labai taikliai paraset,as irgi taip daznai pagalvoju,ir cia pyk nepykes,bet taip yra
QUOTE(Pimkie @ 2013 03 26, 14:23)
cia gamybos vadoves, Rutos Daunoravicienes PR'as... siaip Laimes Kiskunes rasliavoje niekad tokio agresyvumo ir kito zmogaus pasirinkimo laisves niekinimo neradau
Sveikos mergaiciukes. As cia biski ne itema Gal kas naudoja ambi piur oro gaivikli (purskikli)? Man reiktu tik taros. Noriu pasigaminti oro gaivikli tualetui, o kita voniai su tualetu. Busiu is Panevezio. Butu saunu vietines mergaites pgalbos. As sintetiniu kvapu negaliu pernesti, tai naminis oro gaiviklis butu liux. Na pakuote man tobula siam reikalui .
QUOTE(BlueFire @ 2013 03 26, 20:38)
cia gamybos vadoves, Rutos Daunoravicienes PR'as... siaip Laimes Kiskunes rasliavoje niekad tokio agresyvumo ir kito zmogaus pasirinkimo laisves niekinimo neradau
Laimė viešai neniekina kitų produkcijos, tačiau su ja kalbantis jei pamėgintumėte prasitarti, jog pirkote aliejų ar ea ne pas jas, išgirstumėte komentarą, leidžiantį susidaryti nuomonę, kad tik KN produktai verti dėmesio. Tiesa, ji greičiausiai pridurs, kad jūsų teisė rinktis
Oho, na tai aš visų didžiausia frankenšteinė... O jei rimtai, kažkodėl mano sesei netiko KN kremai. Netiko ir tiek, o frankenšteiniški tinka. Vyrui su meile kuo natūraliausiai mašiau "šealoje", su gyvu alavijo lapu, be emulsiklių. Netiko - alavijas žinoma gerai, nesiginčiju, ir svietmedis natūralus taip pat stebuklas, bet ne visiems pakanka. Paskui pagaminau dar savo variantą, pridėjau daugiau įvairesnių aliejų, lanolino - man nieko, jam nekas. Jo žvynelinei visų geriausias mano kremas su lanolinu, ir ką? Myliu ir gerbiu Kvapų namus. Bet ne visur su jais sutinku, nes mano oda ir šeimynykščių odos elgiasi taip kaip nori, o ne taip kaip bet kas, kad ir didžiausias autoritetas, teigia.
Susibėgime gaminsim smilkalus, merginos. Bet apie juos rėšiu pamokslą kaip apie muilus - be pagražinimų. O realybė bus neskani ir ne visiems patinkanti... Ir atvirščia KN kai kuriems darbuotojų pasisakymams. Parašysiu ir bloge, bet nespėju.
Makaluoju kremą su Prolipid141. Košmaras, vandenėlis, tonikas, o ne kremas... Nemoku arba nesuprantu. 5 proc. prolipid, 16 aliejai - ir vanduo? Net ne emulsija, nors jau lyg ir pradeda panašėt
Susibėgime gaminsim smilkalus, merginos. Bet apie juos rėšiu pamokslą kaip apie muilus - be pagražinimų. O realybė bus neskani ir ne visiems patinkanti... Ir atvirščia KN kai kuriems darbuotojų pasisakymams. Parašysiu ir bloge, bet nespėju.
Makaluoju kremą su Prolipid141. Košmaras, vandenėlis, tonikas, o ne kremas... Nemoku arba nesuprantu. 5 proc. prolipid, 16 aliejai - ir vanduo? Net ne emulsija, nors jau lyg ir pradeda panašėt