QUOTE(goccia @ 2013 03 20, 10:46)
As darausi is AZ baziu. Tikrai nesunku;) Praskiedi bazes, patirstini jei reikia, priedus sudedi ir viskas tik PH aisku reguliuot butina.
Ka turit omeni sakydama veiksminga?
ar bandė kas tokią šampūno bazę? Kaip jis?Ka turit omeni sakydama veiksminga?
Nes turint alergišką ir jautrią odą sunku su tais šampūnais kieti šampūnai nelabai tinka, na gal su degutų ir šlapalų pakenčiamai, bet ne idealiai; su šampūnmuiliais gerai tik mano vyrams, man ir merginom netinka; bandžiau tirštą daryt -tai nelabai patiko, nors dariau pagal savo Eucerin Urea šampūno sudėtį (aišku daug ką pakeičiant į savo tirštiklius, priedus ir t.t), tai dabar galvoju gal iš bazės pabandyt?
QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2013 03 20, 13:23)
Įklotų pabandykit visai atsisakyti, tik per mm jų reikia. Dusina ir nieko gero neduoda, tik piniginę plonina. Iš pradžių keista, nepatogu, atrodo tepasi; paskui išskyrų savaime sumažėja.
Makšties pH rūgštinė, ją reikia saugoti ir palaikyti, o soda, muilai, net ir natūralūs, ir net švelni kastilija, nėra gerai. Man pačiai tikrai labai padėjo savos gamybos žvakutės. Galima daryti skysčiau, bus tepaliukas. Tikrai veiksminga, tik aš ne medikė, gydymu neturiu teisės užsiimti; bet info rinkau rimtai. Bloge receptas yra su šaltiniais.
Tikrai, kai pagooglinau - daug kur rekomenduoja sodą. Bet tai blogas patarimas!
be to įklotuose susidaro geros sąlygos veistis visokiom bakterijom Makšties pH rūgštinė, ją reikia saugoti ir palaikyti, o soda, muilai, net ir natūralūs, ir net švelni kastilija, nėra gerai. Man pačiai tikrai labai padėjo savos gamybos žvakutės. Galima daryti skysčiau, bus tepaliukas. Tikrai veiksminga, tik aš ne medikė, gydymu neturiu teisės užsiimti; bet info rinkau rimtai. Bloge receptas yra su šaltiniais.
Tikrai, kai pagooglinau - daug kur rekomenduoja sodą. Bet tai blogas patarimas!
man geriausiai padeda netgi paprastos žvakutės su kokosų+juodųjų kmynų (juodgrūdės) aliejumi, bet gydimas su aliejais turi būt keičiamas, nes labai greitai organizmas pripranta, todėl geriau daryt iš kelių EA+ bazinių , bet kaskart keist
O sodą visada rekomendavo, o ir dabar yra šalininkų, dėl to kad soda negatyviai veikia šarmine terpe ir ardo grybelį.