arow root, ryziu miltelius gal galima, man atrodo dar cinko oksida deda, o gal nusisneku oksidai spalvoti spalvai apie talka kad negerai tikrai kazkur skaiciau bet dabar nepamenu kur bet gal kuri pasakys kitokia nuomone gal daugiau talkais domejosi
QUOTE(Ramiele @ 2013 03 18, 20:18)
As vel su klausimuku:) renkuosi ka dar nusipirkti pudros pagrindui be ryziu pudros. Kazkur skaiciau forumietes pasisakyma kad bet koks talkas yra blogis. Toliau, masciau apie baltaji moli, bet bijau kad per daug nusausins man sie ingridientai veida. Gal turint koki pagrinda dar patarti pradziai koki pigesni, tik bandyt noriu:)
Gal tiktu kakavos milteliai...
Papildyta:
QUOTE(zydrem @ 2013 03 18, 21:14)
nera nieko sudėtingo klauskit drasiau jei kas neaišku
Noreciau gamintis kieta sampuna, bet manau dali reikia siustis is uzsienio Kai rinksites uzsakymus prisideciau ir as Pradzioje jis bus kuklus. Mano "LABARATORIJA" - virtuve dar neirengta. Savo geriu neturiu kur saugiai pasideti. O aplink lakstantis mazylis baigia mano kokoso alieju ir kakavos sviesta suvalgyti
QUOTE(Riedulyte @ 2013 03 18, 20:27)
Noreciau gamintis kieta sampuna, bet manau dali reikia siustis is uzsienio Kai rinksites uzsakymus prisideciau ir as Pradzioje jis bus kuklus. Mano "LABARATORIJA" - virtuve dar neirengta. Savo geriu neturiu kur saugiai pasideti. O aplink lakstantis mazylis baigia mano kokoso alieju ir kakavos sviesta suvalgyti
sekam sita tema ir apsiperkam arba cia jungiames ir susitinkam
kas del laikymo tai ir mano visi geriai dezese sudeti ant spintos
QUOTE(Gutka @ 2013 03 18, 21:21)
arow root, ryziu miltelius gal galima, man atrodo dar cinko oksida deda, o gal nusisneku oksidai spalvoti spalvai apie talka kad negerai tikrai kazkur skaiciau bet dabar nepamenu kur bet gal kuri pasakys kitokia nuomone gal daugiau talkais domejosi
Aš darausi sausą pudrą - dedu cinko ir titano oksidus, arrow root pudrą, oksidus, karamelės miltelius.
Ryžių milteliai, kaip ir talkas, kemša odą..bet įdedu ir jų šiek tiek spalvos nugesinimui
QUOTE(Gutka @ 2013 03 18, 20:21)
nenusisnekat as karameles milteliais spalvinsiu, dar ochra ir cinko oksida desiu bet mastau gal pagrindui neuzteks vien ryziu milteliu, gal reik dar kazko...labai daug perskaiciau receptu, daug kur daro tik su ryziais ar isvis be ju, bet man taip nedrasu dar bandyt... aciu labai uz patarimus
as dar dejau perlu milteliu
QUOTE(Ramiele @ 2013 03 18, 22:45)
nenusisnekat as karameles milteliais spalvinsiu, dar ochra ir cinko oksida desiu bet mastau gal pagrindui neuzteks vien ryziu milteliu, gal reik dar kazko...labai daug perskaiciau receptu, daug kur daro tik su ryziais ar isvis be ju, bet man taip nedrasu dar bandyt... aciu labai uz patarimus
Nebijok eksperimentuoti, tik taip rasi kas tau tinka
Darau labai įvairiai, beveik kaskart skirtingai. Talką keičia titano dioksidu, tik aš to nebandžiau. Pagrindui dedu ką sugalvoju: ne tik ryžius ir talką, šilko pudrą, šilko miką, perlų pudrą ir miką, cinko oksidą, magnio stearatą ir pan. Vėliau spalvinu.
Noriu ir kompaktinę išmėginti, bet gaila pinigų indeliams,o birią į paprastą kremo indelį suberti galima
Labas rytas mergaites.
Gal kuri bande darytis intymios higienos prausikli? man tie vaistiniai ir PC produktai nepatinka ir netinka. Gal kuri daresi nesudetinga bet veiksminga sia priemone
Gal kuri bande darytis intymios higienos prausikli? man tie vaistiniai ir PC produktai nepatinka ir netinka. Gal kuri daresi nesudetinga bet veiksminga sia priemone
Aš gaminausi. Pagrindas buvo Castle soap ir dar eteriniai arbatmedis, ramunėlė, levanda. Reiketų dar parūgštinti, bet aš neturėjau tai ir nerūkštinau. Iš pirktinių tai labai patiko Original Atok Moterų prasimosi aliejus INTIMA. Jie ten turi atskirai moterims, vaikams, vyrams. Labai faini, bet brangūs.
Moteriško sudėtį tai nusirašiau: Migdolų al, Sojų al., Jojobos al., C12-C15 pareth-3, levandų ea, Linalool, Citrinų ea, D- limonene, p-Cymene, Thymol, Čiobrelių ea, Gvazdikėlių ea, Eugenol, Retinol, Vit E, Chlorofilas.
Jis toks aliejukas tirpus vandenyje.
Moteriško sudėtį tai nusirašiau: Migdolų al, Sojų al., Jojobos al., C12-C15 pareth-3, levandų ea, Linalool, Citrinų ea, D- limonene, p-Cymene, Thymol, Čiobrelių ea, Gvazdikėlių ea, Eugenol, Retinol, Vit E, Chlorofilas.
Jis toks aliejukas tirpus vandenyje.
As darausi is AZ baziu. Tikrai nesunku;) Praskiedi bazes, patirstini jei reikia, priedus sudedi ir viskas tik PH aisku reguliuot butina.
Ka turit omeni sakydama veiksminga?
QUOTE(goccia @ 2013 03 20, 11:46)
As darausi is AZ baziu. Tikrai nesunku;) Praskiedi bazes, patirstini jei reikia, priedus sudedi ir viskas tik PH aisku reguliuot butina.
kartais vargina sausumas, pienlige. Aisku cia vidines problemos (po ligu, antibijotiku vartojimo. Buna, kad ir nuokasdieniu prasideda issausejimas). O pirktiniai nepadeda, o dar pablogina.
O seip imanoma deti pvz: sodos ar jogurto miltelius? Gal soda sausintu. Bet deti jos minimaliai. Nes moteru gydytoja rekomenduoja su sodos ir vandens tirpalu apsiprausti.
Geriausia praustis vandeniu, hodroliatais, žolelių nuovirais, su lašu EA, ar kefyru, jogurtu. Bet ne muilu ir ne soda. Pvz. trumpai pabaigoj čia truputis info: http://gyvenimas.del...i.d?id=20854952
Įklotų pabandykit visai atsisakyti, tik per mm jų reikia. Dusina ir nieko gero neduoda, tik piniginę plonina. Iš pradžių keista, nepatogu, atrodo tepasi; paskui išskyrų savaime sumažėja.
Makšties pH rūgštinė, ją reikia saugoti ir palaikyti, o soda, muilai, net ir natūralūs, ir net švelni kastilija, nėra gerai. Man pačiai tikrai labai padėjo savos gamybos žvakutės. Galima daryti skysčiau, bus tepaliukas. Tikrai veiksminga, tik aš ne medikė, gydymu neturiu teisės užsiimti; bet info rinkau rimtai. Bloge receptas yra su šaltiniais.
Dar vienas šaltinis, anglų kalba:
http://www.vaginalca...-vaginal-yeast/
Tikrai, kai pagooglinau - daug kur rekomenduoja sodą. Bet tai blogas patarimas!
Įklotų pabandykit visai atsisakyti, tik per mm jų reikia. Dusina ir nieko gero neduoda, tik piniginę plonina. Iš pradžių keista, nepatogu, atrodo tepasi; paskui išskyrų savaime sumažėja.
Makšties pH rūgštinė, ją reikia saugoti ir palaikyti, o soda, muilai, net ir natūralūs, ir net švelni kastilija, nėra gerai. Man pačiai tikrai labai padėjo savos gamybos žvakutės. Galima daryti skysčiau, bus tepaliukas. Tikrai veiksminga, tik aš ne medikė, gydymu neturiu teisės užsiimti; bet info rinkau rimtai. Bloge receptas yra su šaltiniais.
Dar vienas šaltinis, anglų kalba:
http://www.vaginalca...-vaginal-yeast/
Tikrai, kai pagooglinau - daug kur rekomenduoja sodą. Bet tai blogas patarimas!