Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralią kosmetiką gaminame pačios,23 tema

QUOTE(Gutka @ 2013 05 16, 16:34)
turiu klausima del celiuliozes, darau toki kaip geli vyrui, sugalvojau tirstinti celiulioze ir nesigauna gelis kaip kad su ksantanu, kame reikalas ?  g.gif  ar jis neskirta daryti geliams, gal tik papildomam patirstinimui ar kaip? gal kas susidurete?  ax.gif

Geriau pakaitinti, bet ir taip sutirštėja, tik reikia ilgiau laukti, paplakti, dar palaukti, dar paplakti smile.gif
Atsakyti
nedalaukiau vadinasi ax.gif dejau po truputi galutinis % neaiskus pasiklydau gramuose dadedama vis, bet nesulaukus norimom rezuktato dejau ciut ksantano kad pradejo tirstet akyse tai puoliau skiest biggrin.gif vietoj planuotu 10ml pabandymui vyras gavo visa 30ml pilna indeli biggrin.gif
Atsakyti
O ka per geliuka darei? Kokia jo paskirtis?
Atsakyti
vyras siuo metu daug saulej buna tai nusiprauses iesko kazko lengvo pasitepti mano smutkese smile.gif dariau su alaviju, hialuronu, pantenoliu, vit e, b3, rugiageliu hidrolatu, drekinanciu kompleksu ir dar dejau ryziu proteinu. nu ziuresim kas per daiktas gavosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gutka @ 2013 05 17, 16:05)
vyras siuo metu daug saulej buna tai nusiprauses iesko kazko lengvo pasitepti mano smutkese  smile.gif dariau su alaviju, hialuronu, pantenoliu, vit e, b3, rugiageliu hidrolatu, drekinanciu kompleksu ir dar dejau ryziu proteinu. nu ziuresim kas per daiktas gavosi  ax.gif

Gavosi gerai 4u.gif Aš pernai jei skubėdavau drėkiklių/raminančių medžiagų įmakaluodavau tiesiog į alavijo gelį, dar kokio skvalano ar aliejaus nedaug. Šiemet gaminsiu gelį pati smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neringa.jn @ 2013 05 17, 20:32)
Gavosi gerai 4u.gif  Aš pernai jei skubėdavau drėkiklių/raminančių medžiagų įmakaluodavau tiesiog į alavijo gelį, dar kokio skvalano ar aliejaus nedaug. Šiemet gaminsiu gelį pati smile.gif

nu labai bus idomus atsiliepimai ax.gif as vis pamąstau pamąstau bet nebandau
Atsakyti
man nieztejo rankos celiulioze isbandyt, ir norejau saviske kosmetika pasaugot nuo vyro ranku biggrin.gif tai ir sumakalavau... pakolkas patenkintas man net neduoda pasitept ax.gif man iskilo klausimas, stovi medetkos caprylyje, pakeiciau zaliava po men kosiu. kas cia skaitysis per daiktas? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gutka: 17 gegužės 2013 - 22:57
Norejau padaryti lengva kremuka su ice sunflower, bet nesigavo. Dejau jo 5%, konsistencija buvo gera, bet idejus apie 4 ml aliejaus, nesusijunge, pasimate aliejaus laseliai g.gif doh.gif Gal ne taip kazka dariau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gutka @ 2013 05 17, 23:56)
man iskilo klausimas, stovi medetkos caprylyje, pakeiciau zaliava po men kosiu. kas cia skaitysis per daiktas?  g.gif

Bus medetkų fitolis ( aliejinis užpilas) biggrin.gif , į gaminius dėti kaip caprylį + medetkų kosmetinė ir gydoosios savybės 4u.gif
Atsakyti
aciu zinosiu ka turiu 4u.gif biggrin.gif as dariau su ice sunflower ir su 10% alieju, man viskas susijunge ir gan tirstokas gavosi kremukas smile.gif ice sunflower 5% dejau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gtn @ 2013 05 17, 23:59)
Norejau padaryti lengva kremuka su ice sunflower, bet nesigavo. Dejau jo 5%, konsistencija buvo gera, bet idejus apie 4 ml aliejaus, nesusijunge, pasimate aliejaus laseliai  g.gif  doh.gif Gal ne taip kazka dariau?  g.gif

O koks procentas gaunasi aliejaus? Iki 10 proc. turėtų susijungti, pamaišyk gerai, Ice 5 proc - nemažai. Padeda lengvas pašildymas sujungti. Arba truputis hidroliato ar skystų priedų, gal vandens trūksta. Ice toks nekaprizingas daiktas, galima vėl permaišyt, pašildant ar ne, įvairiai, bet šiek tiek šilumos kaip ir visiems emulsikliams jam darbą palengvina. Tik aš jo vieno nenaudoju, su sausu lecitinu man labai patinka deriniuose. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnė/Ramutė: 18 gegužės 2013 - 12:35
jei ne paslaptis kiek dedat lecitino? tirpinat vandeni ir po to jungiat su ice sunflower? ax.gif
Atsakyti