Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralią kosmetiką gaminame pačios,23 tema

QUOTE(CrazyGirlfriend @ 2013 05 11, 15:55)
goccia, tai kad nespėjau pradėti gaminti, tik susipirkau  doh.gif ir, kaip aš sakau, visus smirdančius  rolleyes.gif ta prasme pačiuli, vetiverijas, dar ten kažką  rolleyes.gif norėčiau max su šimtu litu iš kitos algos apsieiti  blush2.gif

Visus dieviškai kvepiančius, norėjai parašyti? biggrin.gif Man dabar vetiverijų etapas, visur dedu, kur tik išmanau, net ant rūbų lašinuosi grynas... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pimkie @ 2013 05 11, 17:41)
Visus dieviškai kvepiančius, norėjai parašyti?  biggrin.gif Man dabar vetiverijų etapas, visur dedu, kur tik išmanau, net ant rūbų lašinuosi grynas... wub.gif

lotuliukas.gif čia matyt fazėm, man ir levandos kažkuriuo metu smirdėjo blush2.gif o pvz buvau kn seminare kaune, po poros savaičių, vilniuje, kaune tamanai smirdėjo, o vilniuje kvapas netgi toks įkvepiantis buvo, sakyčiau rolleyes.gif tongue.gif
goccia, atsiųs, bet nelabai aišku kaip ir kada, o nagus niežti jau dabar blush2.gif užtat ir klausiu pačių pagrindinių dalykų 4u.gif tai čia toks būtų kaip starter kit, kurį palaipsniui pildyčiau mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
kaip jus naudojate Polysorbate 80 (is MC)? Sildant, deti i vandenine ar aliejine faze? ax.gif Ir kiek % labiausiai pasiteisino pvz. veido kremui is savo raganiskos patirties? Ir ar reikia papildomai emulsiklio smile.gif Aciu is anksto uz ats. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gtn: 11 gegužės 2013 - 18:47
QUOTE(CrazyGirlfriend @ 2013 05 11, 19:37)
lotuliukas.gif čia matyt fazėm, man ir levandos kažkuriuo metu smirdėjo  blush2.gif o pvz buvau kn seminare kaune, po poros savaičių, vilniuje, kaune tamanai smirdėjo, o vilniuje kvapas netgi toks įkvepiantis buvo, sakyčiau  rolleyes.gif  tongue.gif
goccia, atsiųs, bet nelabai aišku kaip ir kada, o nagus niežti jau dabar  blush2.gif užtat ir klausiu pačių pagrindinių dalykų  4u.gif tai čia toks būtų kaip starter kit, kurį palaipsniui pildyčiau  mirksiukas.gif  4u.gif

AZ yra paruošti panašūs kaip "starter kit" - http://www.aroma-zon...ma/coffrets.asp , gali pagal tai susirinkti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gtn @ 2013 05 11, 19:45)
Sveikos,
kaip jus naudojate Polysorbate 80 (is MC)? Sildant, deti i vandenine ar aliejine faze?  ax.gif Ir kiek % labiausiai pasiteisino pvz. veido kremui is savo raganiskos patirties? Ir ar reikia papildomai emulsiklio  smile.gif  Aciu is anksto uz ats.  4u.gif

Kazkada buvo sneketa, kad polisorbatai nera labai gerieciai veidui. Tai gal geriau nuplaunamose priemonese naudoti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2013 05 11, 07:34)

Dėl spuogų: Kentėt ir laukt nereikia, nes gali tik blogiau būti - teisingai darai, aiškinkis priežastis, pasigamink veidui kitą, šitą sunaudok rankoms, kūnui. Dar parašyk, koks konkrečiai buvo emulsiklis, gal irgi odai neįtiko? Ir nors sau gaminuosi su panašiai ar daugiau aliejų, nes oda vyresnė, jaunoms merginoms dažnai reikia daug daug mažiau riebalų. Parduotuviniuose būna keli proc. aliejų, kaip pagerinimas, truputis nekemšančio kaprilio ir emulsiklių, drėkiklių kompleksas. Panagrinėk anti-acne receptą pvz. čia. Aliejaus 4 proc., kaprilis 8.
http://www.makingcos.....ylic Acid.pdf
Internete yra galybė lentelių su aliejų ir priedų komedogeniškumu. Peržvelg, ko tau reikia vengti, įsivertink savo receptą.
http://www.beneficia...nic-rating.html
Dar viena su komedogeniškumais:
http://www.acne-skin...ingredients.pdf

Aciu labai visoms Raganaitems uz atsakymus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Sutinku, kad galejau persistengti su tais aliejais, ypac paskaicius Agnes/Ramutes nurodytus puslapius... Bet kaip susilaikyt neidejus, kai turi blush2.gif Viskas, reik giliau pastudijuoti kas, kam ir kiek tinka! Aciu Dievui, kad pasimokiau ant savo odos ir nebuvau labai gera ir nesidalinau su draugemis bigsmile.gif
Atsakyti
valiklio su sulftiniu ricinos aliejum negalima apie akis, nes pasirodo graužia smile.gif , man net visą odą taip švelniai dilgčiojo-matyt netinka man sulftinis ricinos aliejus

gal kas pasidalinsite makiažo valiklio receptu, kur gerai nuvalytų blkstienų tušą smile.gif
Atsakyti
Labas rytas merginos,

noriu pasidalinti vakaryksciu nuotykiu. ax.gif Pasikviete vakar viena pazystama i svecius, kadangi labai ilgai issisukinejau, prisikaupiau jegu ir nuejau. O ji platina tokius dalykus kaip forever ir amway. Aisku, ta moteris zino, kad kosmetika as pati darausi ir nesiruosiu pirkti tu dalyku, tai ji gudriai padare, kai tiesiai ranka sveikintis tai ji man ant delno uzpyle doze kremo po skutimosi, kad vyrui duociau pauostyti, nes kvapas jai nuostabus ir panasiai.
Isbuvau tenai 10 minuciu ir pabegau. Ant delno kvapas buvo baisus, is pradziu pagalvojau kad cia tik man, bet vyras pradejo rekti kas cia per kvvokas ir kad eiciau ranku plautis, nes i namus su tokiu kvapu neisiu

Vakar taip vakare juokiausi besveisdama ta delna lotuliukas.gif
Taip ir pasimokiau, kad pas tokius zmones geriau nesilankyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(meile0409 @ 2013 05 12, 08:15)
Labas rytas merginos,

noriu pasidalinti vakaryksciu nuotykiu.  ax.gif Pasikviete vakar viena pazystama i svecius, kadangi labai ilgai issisukinejau, prisikaupiau jegu ir nuejau. O ji platina tokius dalykus kaip forever ir amway. Aisku, ta moteris zino, kad kosmetika as pati darausi ir nesiruosiu pirkti tu dalyku, tai ji gudriai padare, kai tiesiai ranka sveikintis tai ji man ant delno uzpyle doze kremo po skutimosi, kad vyrui duociau pauostyti, nes kvapas jai nuostabus ir panasiai.
Isbuvau tenai 10 minuciu ir pabegau. Ant delno kvapas buvo baisus, is pradziu pagalvojau kad cia tik man, bet vyras pradejo rekti kas cia per kvvokas ir kad eiciau ranku plautis, nes i namus su tokiu kvapu neisiu

Vakar taip vakare juokiausi besveisdama ta delna  lotuliukas.gif
Taip ir pasimokiau, kad pas tokius zmones geriau nesilankyti  doh.gif

O man viena moteriškė, kuri Oriflame prekiauja, nuoširdžiai nustebo, o kam pačiai darytis, juk čia tas pats, tik jau gatavi kremai?
Atsakyti
QUOTE(mairux @ 2013 05 12, 09:31)
O man viena moteriškė, kuri Oriflame prekiauja, nuoširdžiai nustebo, o kam pačiai darytis, juk čia tas pats, tik jau gatavi kremai?

lotuliukas.gif
gal ji pagalvojo, kad jei pabandysiu tai ant tiek patiks, kad pirksiu. dar taip pagalvojau lotuliukas.gif
Bet mano vyras po to kai pradejau jam gaminti tai nieko neperka schmoll.gif grieztai
Va kaip vyra islepinau biggrin.gif ant savo galvos lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meile0409: 12 gegužės 2013 - 07:45
meile0409 O ka vyrui skutimuisi darot? As saviskiui niekaip neitinku su priemone skutimuisi doh.gif Ne toks gelis kaip pirktinis ir viskas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(goccia @ 2013 05 12, 09:49)
meile0409 O ka vyrui skutimuisi darot? As saviskiui niekaip neitinku su priemone skutimuisi doh.gif Ne toks gelis kaip pirktinis ir viskas doh.gif

mano vyrui irgi buvo tas pats, is pradziu tiesiog maldavau isbandyti krema po skutimosi, galiausia isbande, kadangi jo oda jautri nuo pirktiniu priemoniu ji isberdavo, o pabandzius mano darytas berimas pranyko, tai nuo to laiko ir praso ka nors padaryti, bet jis turi issirinkti kaip kvepes, jei kvapas netiks, oi tada tai buna doh.gif

Ir vaikas mano gamintus sampunus, duzo zele naudoja

Tiesa sakant, dabar pas mus tik pasta pirktine, o taip viska pati darau
Tikrai negalvojau, kad visa gimine taip uzsikabins ant mano pomegio biggrin.gif
Atsakyti