Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralią kosmetiką gaminame pačios,23 tema

QUOTE(redazuka @ 2013 05 08, 10:55)
Būčiau dėkinga už atsakymus. Galima čia, galima į AŽ.

Rūtos paskaitose nebuvau, negaliu komentuoti. Kiek žinau, jos paskaitos - kartu konsultacijos. Pradedantieji išsiaiškins kas jiems įdomu, pažengę gali kelti kitus klausimus. Juk nebūtina registruotistis į visą ciklą? Nuvažiuok bent kartą ir matysi, ar tau tinka ir reikia. Gal kokia draugė susidomėtų - kelionės išlaidas pasidalintumėt, o už paskaitas neplėšia labai daug. Rudenį ko gero vėl ką nors skaitys Laimė Vilniuje, bet tau irgi tektų važinėti. 4u.gif Aš važinėjau į Vilnių, o ką daryt... Į Kauną nevažinėsiu. Norėčiau, jau vien dėl to kad Rūtos nesu klausiusi, kiekvienas žmogus duoda kažką savo ir kitaip, bet žinau kad vasara užimta bus. 4u.gif
Atsakyti
iskilo klausimas, skaitau AZ apie vit C kur raso rekomendacijos, ir antram punkte apie vit E raso tai reikia su vit E daryti ar vengti? nedirba galva padekit ax.gif ir dar mastau ar galima buti sauleje naudojant priemones su vit C? gal kas kokiu straipsniu geru turit? 4u.gif
Atsakyti
Nusipirkau akių lašus nuo akių sausmės ir matau, kad nespėsiu visų sunaudoti. Tai kilo tokia mintis, gal ji galima panaudoti kremo gamyboje g.gif ?
Sudėtis:augalinis alavijo gelio ekstraktas ir fermentacijos būdu ekstrahuoto natriohialuronatas buferiniame izotoniniame tirpale, kurio ph 7,2.
Atsakyti
QUOTE(redazuka @ 2013 05 10, 10:35)
Nusipirkau akių lašus nuo akių sausmės ir matau, kad nespėsiu visų sunaudoti. Tai kilo tokia mintis, gal ji galima panaudoti kremo gamyboje  g.gif ?
Sudėtis:augalinis alavijo gelio ekstraktas ir fermentacijos būdu ekstrahuoto natriohialuronatas buferiniame izotoniniame tirpale, kurio ph 7,2.

Nespėsi per dvi savaites? Na ir kas? Gali naudoti, jei nesusidrumstė, akių dirgint nepradėjo, tau tinka... Į kremą tiks, bet ar ne per didelė prabanga, juk nepigūs tie lašiukai būna. Į galiojimus žiūriu blaiviai. Sveika piniginei. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnė/Ramutė: 10 gegužės 2013 - 10:35
AZ rašo, kad vitaminai C ir E turi sinerginį poveikį, abu antioksidantai. Tinka naudoti kartu. Gal labai vertėjas iškraipo tekstą, verčiant į lt. Į anglų verčia tiksliau.
Atsakyti
kazkaip galva perkaitus man matyt doh.gif tikrai ir internete radau kad abu tinka labai ax.gif o kaip del saules galima pasitepus priemone su vit C but sauleje ar geriau tepti po saules ? g.gif
Atsakyti
Noriu pasigaminti micelinį makiažo valiklį, radau AZ receptą:
4% sulfitinis ricinos aliejus
3% migdolu aliejus
0.06% migdolu et.al
92.34 % apelsinmedžių (orange blossom) hidroliatu
0.06% cosgard

kodėl recepte rašo, kad negalima tepti aplink akis, pH gaminio 6,5 - 7, kaip ir paakių odos, gal orange blossom hidroliatas alergizuoja-čia visas receptas
http://www.aroma-zon...in_sulfatee.asp
o gal ką netaip išsiverčiau g.gif
Atsakyti
gal del to kad sulfatinis ricinos aliejus akis siek tiek grauzia g.gif
esu sita darius bet man toks per riebus g.gif tai likau prie to kur be aliejaus visai http://naturaltouch....vanduo/1-1-0-76 tik as dar dedu ar tai zolios arbatos milteliu ar tai avieciu ,nu zodziu visalaik kitaip biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydrem: 10 gegužės 2013 - 14:35
QUOTE(zydrem @ 2013 05 10, 16:32)
gal del to kad sulfatinis ricinos aliejus akis siek tiek grauzia  g.gif
esu sita darius bet man toks per riebus  g.gif tai likau prie to kur be aliejaus visai http://naturaltouch....vanduo/1-1-0-76 tik as dar dedu ar tai zolios arbatos milteliu ar tai avieciu ,nu zodziu visalaik kitaip biggrin.gif

Aš irgi panašiai manau, be to AZ rašo, kad šito valiklio nereikia/nebūtina (nors aš vis tiek visus nuplaunu vandeniu) nuplauti, gal tai irgi įtakoja, kad nerekomenduoja akių zonai.
Atsakyti
QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2013 05 08, 10:03)
Rūtos paskaitose nebuvau, negaliu komentuoti. Kiek žinau, jos paskaitos - kartu konsultacijos. Pradedantieji išsiaiškins kas jiems įdomu, pažengę gali kelti kitus klausimus. Juk nebūtina registruotistis į visą ciklą? Nuvažiuok bent kartą ir matysi, ar tau tinka ir reikia. Gal kokia draugė susidomėtų - kelionės išlaidas pasidalintumėt, o už paskaitas neplėšia labai daug. Rudenį ko gero vėl ką nors skaitys Laimė Vilniuje, bet tau irgi tektų važinėti. 4u.gif Aš važinėjau į Vilnių, o ką daryt... Į Kauną nevažinėsiu. Norėčiau, jau vien dėl to kad Rūtos nesu klausiusi, kiekvienas žmogus duoda kažką savo ir kitaip, bet žinau kad vasara užimta bus. 4u.gif

seku Rutos pasisakymus FB, man jos viewpoint patinka mirksiukas.gif busiu pirmoj jos paskaitoj Kaune, nes tik tada man ispuola Lietuvon gryzt
Atsakyti
QUOTE(krepsyte @ 2013 05 10, 20:50)
Aš irgi panašiai manau, be to AZ rašo, kad šito valiklio nereikia/nebūtina (nors aš vis tiek visus nuplaunu vandeniu) nuplauti, gal tai irgi įtakoja, kad nerekomenduoja akių zonai.

Man lb sunkiai nusivalo blakstienų tušas, neatradau normalaus valiklio, tai db valau su kokosų aliejum biggrin.gif -tai šis gal nebus per riebus, bet būtinai ir tą kitą receptą kūdesnio reiks pabandyt. Reiks dar pasiieškot info kodėl negalima apie akis, nes įdomu kur čia šuo pakastas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rita9: 10 gegužės 2013 - 21:56
help.gif skaiciau skaiciau jusu diskusijas, patarimus, receptus, kol pagaliau nutariau pati pasigaminti kremuka 4u.gif ... Viskas pavyko kuo puikiausiai, oda svelni, pamaitinta... zodziu, viskas kuo puikiausiai thumbup.gif ...
deja deja... po geros savaites naudojimo pradejo kilti spuogai, pradzioj buvo gausiai, dabar lyg ir maziau, bet po viena kita vis atsiranda... Tai klausimas - ar gali spuogai atsirasti nuo naturaliu produktu, ar vel pereiti prie parduotuviniu kremu ( o taip nesinoretu), ar laukti, ir kiek ilgai? ka patartumet daryt, raganaites? g.gif Kremas buvo su emulsiniu vasku, 20% alieju, roziu hidrolatas, zodziu, pats paprasciausias...
Atsakyti