Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralią kosmetiką gaminame pačios,23 tema

QUOTE(brenda mama @ 2013 05 01, 18:02)
Ar apie kvepalu gamyba kalbates sioje temoje ar yra atskira? nerandu jokio blogo sia tema sad.gif
dovanokit,jeigu mano klausimai jums atrodo kvailoki smile.gif

Paskaityk tą įdėtą nuorodą - bet autoriai daugelis kol kas tie patys ten ir čia... Taip kad, ko ten nerasi, klausk čia, manau niekas nesupyks. Viena tokia tėra gamybos tema pas mus, ne kaip pas rusaites, kur atskiros kremams, kondicionieriams, šampūnams, emulsikiams, ir t.t. Visur savi pliusai-minusai. Či bent jau kažkas užmatys klausimą ir greičiau atsakymą sulauksi. O jei labai labai į kvepalus įniksim ir kitoms vietos nebeliks, keliausim į kvepalų temą. biggrin.gif Daug bazinės info yra aroma-zonoje, ten skaityk. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnė/Ramutė: 01 gegužės 2013 - 23:03
Gutka jei jau apie menesi pleiskanos yra, tai tada pasiulymas skalauti nuoviru gali nepadet. Pasidaryk kauke ta su actu ir nimbamedzio al. Tik as dar plius algo-zink dejau. Tikrai padejo! Sesei is pirmo karto, bet dariau, kai dar tik buvo nesenai atsirade. Kitai moteriskei po pirmo karto nueme niezejima, o po dar keliu is vis pranyko pleiskanos.

Kazkada cia buvo klausimas del hamamelio hidrolato kvapo. Kazkas parase, kad kvapas tikrai stiprus ir atsiduoda sienu. As rasiau, kad nestiprus ir sienu nesmirda. Tiesa sakant man visai malonus kvapas buvo. Toks ir buvo is KN. Siandien ji baiginejau, tai atsidariau parsisiusta is AZ.Kai abu pasidejus pauostai, skirtumas tikrai yra. Sitas atsiduoda sienu ir kvapas gerokai stipresnis.
Kadangi ateina zoliu sezonas ir darysim ivairius hidrolatus namuose, tai pauoscius abu galvoju del ko toks stiprus skirtumas? Na taip skirtingi gamintojai, bet tam kur kvapas stipresnis gal didesnis kiekis zaliavos buvo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gutka @ 2013 05 01, 09:23)
noriu patarimo, kazkas atsitiko atsirado pleiskanu, plaunu ilga laika arba su astos sampunu arba su kietu, niekad nebuvo tokiu sposu o dabar atsirado  doh.gif  ka galima nuo pleiskanu efektingo naudot sampunuose?  ax.gif

priedai biggrin.gif nuo pleiskanu - Ag koloidinis tirpalas, Alantoinas, Algo-zink, Avizu tyre, B5, Dilgeles, Varnalesu milt, tulsi milt 4u.gif
ea daug, bet kai kurie biggrin.gif - Arbatmedžio, baziliko, Bergamote, citrinų; čiobrelių;eukaliptų (radiata), atlasinių kedru; levandų;Pacioli, Palergonijų, Rozmarinų, šalavijų 4u.gif
aliejus -neem -tikrai padeda thumbup.gif jonazoliu dar gerai mirksiukas.gif varnalesu 4u.gif

Atsakyti
Zydrem 4u.gif ilgai galvojau kur čia man mandagiau paprotinti, čia ar tavo bloge... Vitamino C ir B3(niacinamido) nereiktų naudot kartu. Jie naikina vienas kito poveikį, ir ne visai geri junginiai susidaro, buvom kalbėję, bet gal neužfiksavai sau tos info. Tuo pačiu ir kitoms primenu, kad klaidelės nesikartotų ax.gif Taigi, tarkim naudojant kokią intensyvią priežiūrą su C, reikia kartu nenaudoti B3 priemonių. Tada geriau ciklais, tai vienokios, tai kitokios sudėties.
http://www.futureder...-used-together/
Atsakyti
Labai svarbi, kremų skirtų raumenų skausmams malšinti, sudėtinė dalis yra Mentolio kristalai+Bruknuolė, o kitus jau galima kaskart keisti. Man labai patinka levanda, eukaliptas , rozmarinas, imbieras, gvazdikėliai, bazilikas, muskatai, j. pipirai, kadagys, laurai...
Atsakyti
QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2013 05 02, 20:21)
Zydrem 4u.gif   ilgai galvojau kur čia man mandagiau paprotinti, čia ar tavo bloge... Vitamino C ir B3(niacinamido) nereiktų naudot kartu. Jie naikina vienas kito poveikį, ir ne visai geri junginiai susidaro, buvom kalbėję, bet gal neužfiksavai sau tos info. Tuo pačiu ir kitoms primenu, kad klaidelės nesikartotų  ax.gif Taigi, tarkim naudojant kokią intensyvią priežiūrą su C, reikia kartu nenaudoti B3 priemonių. Tada geriau ciklais, tai vienokios, tai kitokios sudėties.
http://www.futureder...-used-together/

o aciu labai 4u.gif
kazkaip tik atminti ph uzstrigo doh.gif

o del paprotinimo tai man nesvarbu galit bet kur ax.gif is to gi mokausi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydrem: 02 gegužės 2013 - 21:54
QUOTE(bonda @ 2013 05 02, 12:08)
priedai  biggrin.gif nuo pleiskanu - Ag koloidinis tirpalas, Alantoinas, Algo-zink, Avizu tyre, B5, Dilgeles, Varnalesu milt, tulsi milt 4u.gif
ea daug, bet kai kurie biggrin.gif -  Arbatmedžio, baziliko, Bergamote, citrinų; čiobrelių;eukaliptų (radiata), atlasinių kedru; levandų;Pacioli, Palergonijų, Rozmarinų, šalavijų 4u.gif
aliejus -neem -tikrai padeda thumbup.gif jonazoliu dar gerai mirksiukas.gif varnalesu 4u.gif

aciu 4u.gif pasidariau sampuna su alantoinu, varnalesu, dilgeliu, tepezouchite milteliais, rozmarinu, paciuliais, B5,kitus ingridientus kovai su tom pabaisom reikes isigyti ax.gif tik dabar skaitau ir matau kad dar kelis EA galejau iterpti doh.gif
Atsakyti
O as vistik pleiskanom naikinti daryciau kauke galvos odai. Nes sampunas kiek tebuna ant plauku... Be to jo gi nelabai ir masazuoji i galvos oda. Tai didelio poveikio nesitikeciau ax.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif Žiūriu pleiskanos užatakavo doh.gif ir aš neišvengiau, bet mano atveju kaltas kietas šampūnas, nes niekada gyvenime jų neturėjau ir tik paplovus juo atsirado doh.gif Arba pasidžiaugiau ir kažkam pasigyriau kad jau aš tai niekada neturėjau ir va , še turėkis doh.gif Darysiu šiandien kaukę su neem aliejum ir actu , o ar ją galima per naktį laikyti, ar geriau nereikia?

Šiandien gaminau kremą su prolipidu, nu ir vargelis... Pirmą kartą nepavyko, antrą kartą lyg ir pavyko, bet trijų fazių (kieta, skysta, kieta) nebuvo, buvo skysta ir tik po kokio pusvalandžio maišymo sutirštėjo, bet koncistencija tokia kaip grietinės. Tai kažin čia gerai viskas ar kaip ? Dariau su puse procento karbamido, lašu pieno , keliais lašais šilko aminorūgščių ir avižų proteinų. Bandysiu vakare.
Atsakyti
QUOTE(Gutka @ 2013 05 03, 08:21)
aciu  4u.gif  pasidariau sampuna su alantoinu, varnalesu, dilgeliu, tepezouchite milteliais, rozmarinu, paciuliais, B5,kitus ingridientus kovai su tom pabaisom reikes isigyti  ax.gif  tik dabar skaitau ir matau kad dar kelis EA galejau iterpti  doh.gif

as balzama daraus tam reikalui mirksiukas.gif jei labai paumeja (man po stresu) -tai tada i sampuna kai kuriu ea isilasinu taip drastiskiau ax.gif -bet mano odai tinka mirksiukas.gif
Atsakyti
Gali buti , kad pleiskanos nuo kieto sampuno. Jis stiprus gaunasi, tai tikrai nenustebciau, kad kai kam dirgina oda.
Oi nezinau ar islaikysit kauke su neemu per nakti... Po keliu val. visi namai "malonaus kvapo" doh.gif Sesei ir dar kitai moteriskei po pora val. kauke laikyt uzteko. Bet plauku netepkit, tik galvos oda wink.gif

Kremai su prolipidu po keliu dienu dar patirsteja mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo goccia: 03 gegužės 2013 - 13:40
gal kas galit tos kaukes neem su actu tikslesni recepta imest? neatrandu ax.gif 4u.gif
Atsakyti