Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralią kosmetiką gaminame pačios,23 tema

Dar noriu,paklausti jeigu gaminu skysta emulsija i sudeti ieina hidrolatas ir aliejai.Ka ideti,kad aliejus su vandeniu neatsiskirtu?

Aciu uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brenda mama @ 2013 04 30, 17:20)
Dar noriu,paklausti jeigu gaminu skysta emulsija i sudeti ieina hidrolatas ir aliejai.Ka ideti,kad aliejus su vandeniu neatsiskirtu?

Aciu uz patarimus  4u.gif

http://www.aroma-zon...t_gelisucre.asp
http://aromata.lt/ko...skas-emulsiklis
http://www.aromanatu...emulsiklis.html
Atsakyti
Prisireikė ir man konkretaus patarimo ax.gif Gal patartumėt kokį mišinį sukonstruoti nuo raumenų skausmo po fizinio krūvio. Mąsčiau apie kvepiančią bruknuolę, arnikos ar jonažolių aliejų... dar radau kad levandos tiktų, rozmarinai, bet neaišku kokie... Žodžiu ar esate darę (kiek atsimenu, kažkas savo šeimai darė, bet visai nepamenu kas) ir kokiom proporcijos... jeigu galima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(krepsyte @ 2013 04 30, 17:39)
Prisireikė ir man konkretaus patarimo ax.gif Gal patartumėt kokį mišinį sukonstruoti nuo raumenų skausmo po fizinio krūvio. Mąsčiau apie kvepiančią bruknuolę, arnikos ar jonažolių aliejų... dar radau kad levandos tiktų, rozmarinai, bet neaišku kokie... Žodžiu ar esate darę (kiek atsimenu, kažkas savo šeimai darė, bet visai nepamenu kas) ir kokiom proporcijos... jeigu galima ax.gif

Dar bendriems ramenų skausmams, nuovargiui pašalinti:
po 10l. levandų EA, rozmarino Ea, eukalipto Ea, metų Ea į 50 ml aliejaus, masažuoti raumenis;
arba kojoms po 5 l. EA eukalipto, imbiero, pipirmėtės į 15 ml. aliejaus ( sezamo, vynuogių kauliukų).

dviratininkams tokį kaitinantį tepalą ( čia iš anksto, šaltu metu treniruojantis,kad būtų šilta raumenims) su čili pipirų fitoliu sezamo aliejuje, medatkų fitoliu, bičių vašku ir aštriais Ea ( čili, juodujų pipirų, lauralapių, čiobrelių, kadagių, greipfrutų), o nuo skaudėjimo dar dedasi gaulterijos EA

lyg saules/godos kazkada rasytas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydrem: 30 balandžio 2013 - 17:52
noriu patarimo, kazkas atsitiko atsirado pleiskanu, plaunu ilga laika arba su astos sampunu arba su kietu, niekad nebuvo tokiu sposu o dabar atsirado doh.gif ka galima nuo pleiskanu efektingo naudot sampunuose? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gutka @ 2013 05 01, 10:23)
noriu patarimo, kazkas atsitiko atsirado pleiskanu, plaunu ilga laika arba su astos sampunu arba su kietu, niekad nebuvo tokiu sposu o dabar atsirado  doh.gif  ka galima nuo pleiskanu efektingo naudot sampunuose?  ax.gif

Tie kieti šampūnai aštroki odai. Gal ne iš karto, bet įjautrino. Bandyk plaut kuo nors kitu iš esmės, švelniau. Neseniai kažkuri gyrė iš Shikakai miltelių šampūną pagal AZ receptą prie Shikakai - bandyk. Manau, kad vien su priedais problemos neišspręsi. O dar dabar pavasaris - toks metas, kai visos alergijos, dermatitai, uždegimai kelia galvas. ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gutka @ 2013 05 01, 11:23)
noriu patarimo, kazkas atsitiko atsirado pleiskanu, plaunu ilga laika arba su astos sampunu arba su kietu, niekad nebuvo tokiu sposu o dabar atsirado  doh.gif  ka galima nuo pleiskanu efektingo naudot sampunuose?  ax.gif

Mano seimos vyrams irgi netiko sie sampunai, po kazkelinto karto atsirado pleiskanu, niezejo oda, o man tai jie labai labai, as ta astos dabar naudoju, tai man jis nerealus. O nuo pleiskanu dilgeles, galima milteliu deti, ar nuoviru praskalauti, regis arbatmedzio EA ir tinkamas.
Papildyta:
Siandien buvom gamtoje, prisirinkau briedragiu ir galvoju, kaip jas cia panaudoti naudingiau g.gif Daugiau pasirinkus galima hidlorata pasigaminti, gal dar isdziovinus aliejum uzpilti, bus kvepalams kaip fiksatorius.Pamenu kazkada sia tema buvo kalbeta, bet gal pasidalinsit patirtimi, kas labiau pasiteisino, kur panaudojot.
Atsakyti
Gutka nuo patirto streso galejo pleiskanu atsirasti 4u.gif
Kieta sampuna kuriam laikui issimciau is naudojamu. Jei turi algo-zink gerai i priemones nuo pleiskanu. Kazkada Alioniuko cia ikelta kauke su nimbamedzio aliejum ir actu. Smirda velniskai, bet as dariau porai zmoniu. Abiem padejo 4u.gif
Atsakyti
dilgeliu nuovira praktiskai visada dedu i astos sampuna, reikes matyt shikakai isbandyt arba algo-zink ax.gif kietus sampunus turbut metus naudoju kazkuo pakeisdama, astos sampuna irgi senokai naudoju, o tokiu kaip pleiskanu nepamenu kada esu gyvenime turejus g.gif o kaip tepezohuite milteliai? priesgrybelinis raso g.gif gal apramintu, kaip tik turiu smile.gif
Atsakyti
Jau ankstesnese temose buvo rasyta,kad distiliuojant galima gauti hidrolata ir EA.
Ar su Alembiku is KN bus galima islasinti ir EA, Ar reikia visiskai kitokio aparato?

scema radau tokia http://ekologija.blo...iejus-6119.html

Ar apie kvepalu gamyba kalbates sioje temoje ar yra atskira? nerandu jokio blogo sia tema sad.gif

dovanokit,jeigu mano klausimai jums atrodo kvailoki smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brenda mama: 01 gegužės 2013 - 17:04
eteriniam aliejui gauti reikia labai didelio kiekio zaliavos. Namu salygomis is kai kuriu zaliavu gal ir gausit kelis lasus ea

Yra atskira kvepalu tema. http://www.supermama...howtopic=252187
As ne per seniausiai irgi perskaiciau, bet ten aprimus tema...

Gutka jei niekad neturejai pleiskanu, mityboj ir prieziuros priemonese nera esminiu pakeitimu, tai tavo atveju tikrai gali but nuo streso. (Prisimink pastarasias kelias savaites, tai gal irgi taip pagalvosi. Beje galejo atsirast nuo vandens pakeitimo, jei plovei galva ne namie.) Galvos oda juk irgi oda. Galejo taip sureaguot i stresa. Pleiskanos sausos? Tokiu atveju gal uztektu tiesiog praskalaut zoliu nuovirais. Ne tik i sampuna idet dilgeliu nuoviro, bet paskalaut plaukus su juo. 4u.gif As kai uzsiimu skalavimais kazkokiu tiksu, tai ne tik perpilu, bet taip senoviskai - bliude skalauju.
Jei turi Algo-zink ilasink i sampuna
Atsakyti
paskutine savaite buvau ligoninej, bet man jau koks menuo kaip tu pabaisu yra, o pries tai niekas nesikeite net galvos plovimo vieta biggrin.gif ir kas svarbiausia stresavau daugiau ziema, buvo sunku ir fiziskai, o pabaisos uzpuole dabar kai atsipuciu po truputi ax.gif
Atsakyti