Sveikos, merginos,
noriu paklausti ar kosmetiką gaminatės tik sau ar ir parduodat - naudoju veidui aliejus, bet norėčiau ir natūralaus "kreminio" kremo, galvojau pati pabandyti gamint, bet pamasčiau kad neverta pirktis visos amunicijos dėl pabandymo. Ar tarp jūsų yra kauniečių, kurios pagamintų drėkinantį kremą?
QUOTE(ringa @ 2013 04 23, 12:09)
Sveikos, merginos,
noriu paklausti ar kosmetiką gaminatės tik sau ar ir parduodat - naudoju veidui aliejus, bet norėčiau ir natūralaus "kreminio" kremo, galvojau pati pabandyti gamint, bet pamasčiau kad neverta pirktis visos amunicijos dėl pabandymo. Ar tarp jūsų yra kauniečių, kurios pagamintų drėkinantį kremą?
Neseniai viena mergina taip pat ieškojo, kas jai pagamintų kremą, vėliau rašė, kad surado. Parašykite į skelbimų lentą, gal apsiims kuri nors auksarankė. Tačiau daug maloniau būtų naudoti savo gamybos kremą, jei ruošiatės naminius kremus naudoti, tikrai rekomenduočiau užsiimti tuo pačiai
Norejau pasiterauti, gal kuri naudojote lauru alieju veido odos kremams kiek suprantu, jis veikia antibakteriskai, taciau, ar neperstiprus ir ar neperriebus, nes sociuju rugsciu daug turi
QUOTE(Butybė @ 2013 04 23, 21:36)
Norejau pasiterauti, gal kuri naudojote lauru alieju veido odos kremams kiek suprantu, jis veikia antibakteriskai, taciau, ar neperstiprus ir ar neperriebus, nes sociuju rugsciu daug turi
Esu naudojusi kreme odai su akne 2%, tiko
QUOTE(Saulė/Guoda @ 2013 04 23, 21:56)
Esu naudojusi kreme odai su akne 2%, tiko
Dekui bandysiu ir as panasiai
QUOTE(neringa.jn @ 2013 04 23, 19:54)
Neseniai viena mergina taip pat ieškojo, kas jai pagamintų kremą, vėliau rašė, kad surado. Parašykite į skelbimų lentą, gal apsiims kuri nors auksarankė. Tačiau daug maloniau būtų naudoti savo gamybos kremą, jei ruošiatės naminius kremus naudoti, tikrai rekomenduočiau užsiimti tuo pačiai
Ačiū už atsakymą, ko gero mėginsiu pati.
QUOTE(Sidabražolė @ 2013 04 19, 16:31)
Dar turiu klausimą: gal kas bandėt naudoti Oliwax LC (Cetyl Palmitate, Sorbitan Palmitate, Sorbitan Olivate )?
Su 4 procentais Oliwax'o ir 28 procentais aliejaus gavosi pienelis, kuris iš karto išsisluoksniavo, atsiskyrė vandeninė dalis. Nerašo, kad į jį reikėtų dėti kokio kito emulsiklio, juk ir čia jau mišinys. Bet pagal pojūtį mano sausai odai labai tiko
Su 4 procentais Oliwax'o ir 28 procentais aliejaus gavosi pienelis, kuris iš karto išsisluoksniavo, atsiskyrė vandeninė dalis. Nerašo, kad į jį reikėtų dėti kokio kito emulsiklio, juk ir čia jau mišinys. Bet pagal pojūtį mano sausai odai labai tiko
Sveikos merginos
atkeliu Sidabrazoles klausima is pirkimo temos.
Oliwax LC yra tik emulsijos stabilizatorius, todel ir nesigavo kremas, jam reikia papildomai emulsiklio. Dariau ranku krema su juo ir Olivem 1000, tai "kudokas" gavosi, konsistencija gera, bet labiau kaip veido kremas butu tikes.
Antra karta Oliwax LC (3%) derinau su Olivoil Glutamate (5%) ir Cera Belina (3%). Vandens dalis - 60,3 %, aliejine dalis 25 %, visa kita - aktyvus priedai, konserv. Labai labai fainas kremas gavosi Sia ziema rankom ivairius var. bandziau, bet su laiku tai vanduo, tai aliejus isplaukdavo... arba per riebus gaudavosi. O sis labai geros, svelnios konsistencijos, palieka gera apsauga (na cia gal nuo aktyvu ir alieju dar priklauos, as sviestu i aliejine faze dejau), bet tuo paciu labai gerai susigeria, kelios min turi praeiti, kad nuo delnu sioks toks lipnumo jausmas dingtu.
Isvada - kolkas esu labai patenkinta visais is Herbarie pirktais ir isbandytais emulsikliais Nezinau, ar psichologiskai taip nusiteikiu, ar tikrai tie gaminiai kitokie gaunasi.
Isbandziau ir PlantaMulse Liquid, siek tiek UltaMaize patirstinimui dejau, gavosi veido pienelis, gerai susigeria, lengvas, bet jausmas, kad odai nieko netruksta. Apie lengvas priemones su ksantanu nebegaliu net prisiminti ir pagalvoti
Merginos, kuriame etape silko peptidus (is akomaskincare) i gaminius dedat? Kaitinant i vandenine faze ar atvesus su likusiais aktyvais?
Ir dar klausimas del Q10 milteliu, ar gerai jie jum kreme istirpsta ir pasiskirsto idejus i atvesusi gamini? Kaitinti ju negalima, bet galvoju, gal butu galima juos kazkur istirpinti ir naudoti skystam pavidale, panasiai kaip AZ Butu daug patogiau sulasinti.
Del silko milteliu.
Atsipilu truputi vandenines fazes ir ten istirpinus idedu i krema kartu su kitais aktyvais. Manau, kad ir su Q10 milteliais taip galit daryti
Atsipilu truputi vandenines fazes ir ten istirpinus idedu i krema kartu su kitais aktyvais. Manau, kad ir su Q10 milteliais taip galit daryti
susitikime diskutavome, kad 90 proc. spiritas negerai dezinfekuoti buteliukus, geriausiai 70proc. Fb krepsyte įmetė dvi nuorodas prancūzų kalba, kadangi man nelb google verčia prancūzų, tai aš dar paieškojau info anglų kalba
http://wiki.answers....as_disinfectant
Microorganisms often reside in aqueous microenvironments. The added water content to 70 % ethanol allows for more solubilty of these microenvironments so that the biological components are effectively broken down and evaporated. Higher ethanol content will obviously kill microorganisms but the components will cross-link and precipitate rather than break-down and dissipate.
Kadangi pas mane 90proc., tai teks skiesti, tik reik dar paieškot formulių kaip
Ir dar-o kur jūs perkat spiritą, nes kiek pamenu 70proc kai pirkau vaiko bambai dezinfekuot, tai receptą išrašė, o kaip dabar nusipirkt?
Microorganisms often reside in aqueous microenvironments. The added water content to 70 % ethanol allows for more solubilty of these microenvironments so that the biological components are effectively broken down and evaporated. Higher ethanol content will obviously kill microorganisms but the components will cross-link and precipitate rather than break-down and dissipate.
Ir dar-o kur jūs perkat spiritą, nes kiek pamenu 70proc kai pirkau vaiko bambai dezinfekuot, tai receptą išrašė, o kaip dabar nusipirkt?
QUOTE(rita9 @ 2013 04 28, 22:41)
tik taip ir pirkti
QUOTE(rita9 @ 2013 04 28, 23:41)
susitikime diskutavome, kad 90 proc. spiritas negerai dezinfekuoti buteliukus, geriausiai 70proc. Fb krepsyte įmetė dvi nuorodas prancūzų kalba, kadangi man nelb google verčia prancūzų, tai aš dar paieškojau info anglų kalba
Gaila kad nesudalyvavau susitikime. Ir stai kokios naujienos. Pati niekad apie tai net nebuvau pagalvojus, kad stipresnis spiritas negerai Pas mane spiritas 95%, tai irgi reikes prasiskiest.
Merginos jei ka daugiau issisnekejot ir issiaiskinot parasykit ir mums nedalyvavusioms.
Rita9 90% spirita norint praskiesti iki 70% i 100ml reiketu dapilti 28,57143ml distiliuoto vandens