Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralią kosmetiką gaminame pačios,23 tema

vat alieju tai atrodo padauginus busiu, pagal sena recepta sumeciau viska ir po laiko pagalvojau kad per daug, gavosi kazkas 30%... todel ir kilo mintis kad del per didelio kiekio nebuvo tu faziu ax.gif as buvau pasiruosusi laikmati ar kaip jis ten, bet pradejus plakti kazka prispaudziau ir likau be sekundziu tai bandziau pati skaiciuot lotuliukas.gif gal ir nusiskaiciavau doh.gif
Atsakyti

Tiesa dar truputi cinko oksido ir TD dejau, tai gal irgi itakojo g.gif Turbut dar niekas nedaret kremuku su sun filtrais ir prolipidu rolleyes.gif
[/quote]

dariau su 5 % CO ir 5% TD kovo 22, gavosi viskas labai gerai, vientisa ir gera tekstura, tik viso nesunaudojau, o dabar ir stovi vonios spinteleje pamirstas, tai net paziurejau kaip jis ten - gal aliejuko siek tiek atsiskyre. Bet taip gali buti ir nuo to, kad lektuvu paskraide.

Papildyta:
[quote=asta_pasta_prakasta,2013 04 18, 12:05]
Sveikos:)
atėjau pasidalinti savo laime, kad radau savo kvapą smile.gif

Litsee lemon

Ir man sitas kvapas labai labai
Siuo metu muilas su juo brandinasi, tai jau menesi kambarys kvepia, as pripratau, bet kas ateina, tai is kart pasako, kad labai kvepia smile.gif
Atsakyti
Šiandien ir aš su prolipidu pirmą kartą draugavau. Gaminu su uv filtru http://aroma-vita.co...screen-wti.html, 20 proc aliejų, 5 proc prolipido. Procesas toks, kaip ir daugumos merginų, vandenėlis nepasirodė, bet viskas gražiai susijungė. Vandeninę dalį tirštinau hialuronu. Kol kas tekstūra tirštesnė nei pienelio, bet tai nėra tirštas kremas, matysiu kas bus toliau smile.gif .
Atsakyti
Rima tekstura mano kremo irgi gera. Viskas susijunge. Tiesiog si karta nebuvo tos ryskios "suskydimo" fazes. Tai pagalvojau, gal CO ir TD kazkiek itakojo rolleyes.gif
Atsakyti
nu snd tai cia man jau niekas neatsakys bet gal ateiti kada prisireiks ax.gif
ka daryti jei vaikas pasitepe veiduka su kokiu eteriniu na cinamono pvz. doh.gif
tik vandenuku plauti ir viskas g.gif dar patariau alijosio lapu patepti po kurio laiko ,kad odele aprimtu g.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2013 04 18, 23:19)
nu snd tai cia man jau niekas neatsakys bet gal ateiti kada prisireiks  ax.gif
ka daryti jei vaikas pasitepe  veiduka su kokiu eteriniu na cinamono  pvz.  doh.gif
tik vandenuku plauti ir viskas  g.gif  dar patariau alijosio lapu patepti po kurio laiko ,kad odele aprimtu  g.gif

Manau, kad galima pradžioj dar pavalyti su švelniu aliejumi ( pav. migdolų), teko taip "gintis" nuo saro deginimo, labai padėjo, gal glicerinu (žodžiu, švelniais dalykais, kuriais eteriniai skiedžiasi).
jei labai suerzinta oda - bisabololas, d-pantenolis
Atsakyti
QUOTE(Saulė/Guoda @ 2013 04 18, 22:28)
Manau, kad galima pradžioj dar pavalyti su švelniu aliejumi ( pav. migdolų), teko taip "gintis" nuo saro deginimo, labai padėjo, gal glicerinu (žodžiu, švelniais dalykais, kuriais eteriniai skiedžiasi).
jei labai suerzinta oda - bisabololas, d-pantenolis

aciu 4u.gif
alieju ras naudoja tai pateps ,mergaite labai alergiška visas zandukas raso kad raudonas , norejo i lempute ilasinti ir pasitepe netycia doh.gif ,nu bet ten marti ir auga biggrin.gif net mano daryta ranku krema valge nes jei labai apelsinai kvepejo biggrin.gif
o bisabololas, d-pantenolis neturi apie juos ir pagalvojau ax.gif
Atsakyti
Zydrem jei ea dirgina visu pirma reikia ne vandeniu prausti, o valyti aliejum. 4u.gif Bet cia jau kitam kartui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo goccia: 19 balandžio 2013 - 05:58
QUOTE(goccia @ 2013 04 19, 05:55)
Zydrem jei ea dirgina visu pirma reikia ne vandeniu prausti, o  valyti aliejum.  4u.gif Bet cia jau kitam kartui

4u.gif nu kaip pagalvoji logiskai aliejus tikrai greiciau nuimtu ta visa dirginima ,bet kaip ant greicio tai tik i galva plovimas atejo doh.gif
Atsakyti
Meginos gal kas bandėt iš šios parduotuvės Labdano ea? Ar kokį kitą ea? Kaip jų kokybė? Viena mergina parduoda pigiau iš čia pirktą Labdano ea, tai gundausi įsigyti. g.gif

http://www.bionaturo...jai/labdano.htm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo redazuka: 19 balandžio 2013 - 10:22
QUOTE(zydrem @ 2013 04 18, 23:34)
nu bet ten marti ir auga  biggrin.gif net mano daryta ranku krema valge nes jei labai apelsinai kvepejo  biggrin.gif 

taip pralinksmino, kad negaliu nustot juoktis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2013 04 19, 11:33)
taip pralinksmino, kad negaliu nustot juoktis biggrin.gif

taip Astut biggrin.gif juokas pro asaras buna kartais manieji ir nepraleidžia progu pasitepti pasipurksti ir t.t. doh.gif o karta vienas tai net buvo dekupaziniai dazais auksiniais puse veido isitepes doh.gif aisku gali pasirodyti kad vaikai nepriziurimi biggrin.gif nu bet kaip lieki viena ir dar name o ne bute tai visokiu darbu yra doh.gif
o kad butu i tema biggrin.gif kokiu geriau vaistazoliu pasiseti kad hidrolata but galima virti g.gif
Atsakyti