Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralią kosmetiką gaminame pačios,23 tema

QUOTE(goccia @ 2013 04 11, 08:13)
O kur radot taip parasyta, negi busiu ka praziopsojus, nes niekad nemaciau tokio dalyko g.gif kiekvienakart prirasyciau draugu e-mailu biggrin.gif
Nebent gal ten kur rekomendaciju programa g.gif Ten pirmakart jei uzsisakineji tai berods yra kazkas tokio, kad pries registruojantis parasyti e-mail zmogaus, kuris tau rekomendavo ju parduotuve

Aš suprantu taip: naujas pirkėjas pildydamas anketą, joje nurodo tavo emailą, kaip žmogų, kuris rekomendavo pirkti AZ, tada tu per sekantį pirmkimą gauni 8 eurų nuolaidą.
Tai galima daryti tariantis su merginomis, perkančiomis naujai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(rita9 @ 2013 04 11, 00:41)
dekui smile.gif  ir aš taip pradžioj supratau, bet kai prancūzų kalbos nemoku, tai kartais sakiniai su google vertėju skamba dviprasmiškai smile.gif
dar pasiklausiu dėl AZ, kai darai užsakymą, įvedi draugų email ir tuomet gauni 8 eurų nuolaidą? Ar taip supratau?

Kai nauji pirkėjai draugai įveda tavo emailą, gauni nuolaidą
Atsakyti
QUOTE(Saulė/Guoda @ 2013 04 10, 20:34)
Tikriausiai nebus lengvas tas kremas (atsižvelgiant į naudotą emulsiklį, nerašo ir aliejų %).
Su spuogeliais ir inkštiruotai odai prmiausia reikia valymo ir dezinfekavimo. Patarčiau jums darytis žolelių nuovirus, jais labai kruopščiai valyti veidą, gal net įlašinti kokį lašiuką arbatmedžio ar citrinų EA ( čia tikrai nebrangu bus), kaukes  avižų dribsnių  ir pan. 
Tinka ramunėlės, mėtos, liepų žiedai, ąžuolo žievė, beržo pumpurai ir žievė, medetkos, kadagio uogos, šalavijas. Tokiai odai vietoj kremų geriau tinka geliai ir losjonai.
O ekonomiškas variantas - ant nuvalytos žoleliu nuoviru odos užtepkit kelis lašiukus kremo ar aliejaus.
Vasarą žolelių nuovirą užšaldykit ir rytais su tokiu ledo kubeliu nuvalykit veidą.

Naudoju Margaritos geli- krema, tonika dezinfekuojanti misriai-riebiai odai, turiu medetku tinkturos spuogeliams, kartais darausi odos valyma kosmetolog kabinete, nes kas menesi man per brangu eiti, porakart per metus einu, turiu zalios arbatos leduku saldytuve

Tačiau situacija odos panaši, negerėja.

dėkui už patarimus, reikės išbandyti avižų kaukę.

Gamins man viena mama kremuką, užsakiau jau, po 2 savaičių išbandysiu, gamins pagal savo nuožiūrą.
Atsakyti

laba diena, noriu paklausti ar ksantano gum1 skirt1 konditerijai galima panaudoti kremo gamybai g.gif ( tikriausiai nepaklausiau labai kvailai blush2.gif ). Noriu pasigaminti kremuką, bet reikia ksantano gumos, o aš turiu skirtos maisto gaminimui, tai gal nieko jos nesiskiria ax.gif
Ačiū. Gražios, pagaliau į pavasarį panašios, dienos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akmenskeltė @ 2013 04 11, 09:08)

Tačiau situacija odos panaši, negerėja.

O tu niekada nebvandei veido apšlaktyri baigdama praustis parūgštintu vandeniu? Grynos citrinos sultys gali nudeginti, ypač vasarą. Bet keli lašiukai į vandenį, tarkim griežinėlį išsispaust į puodelį vandens, gali pagelbėti, ar šlakelis natūralaus acto - kad vanduo būtų vos rūgštus. Stebėk kas darosi, jei netinka nebenaudok, bet aknės viena iš priežasčių kad oda darosi šarminė, parūgštinimas padada nusisluoksniuoti, valo, geroms odos bakterijoms palankesnis. Juk nebrangu. Ir nieks kitas už tave nepadarys. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulė/Guoda @ 2013 04 11, 09:50)
Aš suprantu taip: naujas pirkėjas pildydamas anketą, joje nurodo tavo emailą, kaip žmogų, kuris rekomendavo pirkti AZ, tada tu per sekantį pirmkimą gauni 8 eurų nuolaidą.
Tai galima daryti tariantis su merginomis, perkančiomis naujai  biggrin.gif
Papildyta:

Kai nauji pirkėjai draugai įveda tavo emailą, gauni nuolaidą

Visos šitos nuolaidos "monkės biznio" verti. Tai vienkartinė akcija. Galioja tik pirmą kartą apsiperkant. Vėliau kiek nori perka tas, kuris įrašė tavo mail'ą, bet tau jau nekpsi jokie eurai. schmoll.gif
Atsakyti
Labu visoms 4u.gif

Susidūriau su bėda - niekaip nepavyksta sujungti aliejinės ir vandeninės fazės, dabar beliko trys sluoksniai sad.gif tikrai pamenu, kad skaičiau ankstesnėse temose, kad vienai mamytei vaikučiui kremą gaminant nepavyko sujungti ir każkaip ji Jūsų patarimais sujungė po visko, bet niekaip nepamenu to būdo sad.gif dabar man tokia bėda..

Dariau kremuką iš to, kas namuose buvo, iš akies dėjau viską, nes vaikai iš svarstyklių bateriją kažkur paslėpė, kol aš dėliojausi aliejus doh.gif

Taigi, mano kremukas iš to susidėjo:

Tucuma sviesto 2 a.š.
Kakavos sviesto 2 š
Sviestmedžio 2 a.š.
Kokosų aliejaus 1 didelio kaupino šaukšto
Į lavandų ir rožių hidrolatus (maždaug 20 ml abiejų) įlašinau šilko proteinų, provitamino B5)
Į aliejus dar lavandų ir arbatmedžio EA, vėliau vitaminas E.

Sviestus ištirpinusi, supyliau hidrolatus, maišiau ilgai, rodės, susijungė abidvi fazės, o po kelių valandų grįžusi radau išsisluoksniavusias į tris dalis sad.gif visiškai nesusijungė molekulės..

Kadangi pirmą kartą gaminau taip, tai ir blynas prisvilęs. Ar būtų galimybė išgelbėti dar šį mano darbelį?

Atsakyti
Tavo kremukas be emulsiklio turi būti, tokia mintis ir noras? Tada pridėk sviestmedžio gerokai ir reikia šaltai išmaišyti..Bet tokiam hidroliatų per daug, jų turėtų būt mažesnė pusė, o aliejinėje dalyje sviestmedžio didesnė pusė, nes jis šiek tiek prisijungia vandenį.
Ar tiesiog pamiršai emulsiklį įrašyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aggnesse @ 2013 04 11, 10:47)
Labu visoms  4u.gif

Susidūriau su bėda - niekaip nepavyksta sujungti aliejinės ir vandeninės fazės, dabar beliko trys sluoksniai sad.gif tikrai pamenu, kad skaičiau ankstesnėse temose, kad vienai mamytei vaikučiui kremą gaminant nepavyko sujungti ir każkaip ji Jūsų patarimais sujungė po visko, bet niekaip nepamenu to būdo sad.gif dabar man tokia bėda..

Dariau kremuką iš to, kas namuose buvo, iš akies dėjau viską, nes vaikai iš svarstyklių bateriją kažkur paslėpė, kol aš dėliojausi aliejus  doh.gif

Taigi, mano kremukas iš to susidėjo:

Tucuma sviesto 2 a.š.
Kakavos sviesto 2 š
Sviestmedžio 2 a.š.
Kokosų aliejaus 1 didelio kaupino šaukšto
Į lavandų ir rožių hidrolatus (maždaug 20 ml abiejų) įlašinau šilko proteinų, provitamino B5)
Į aliejus dar lavandų ir arbatmedžio EA, vėliau vitaminas E.

Sviestus ištirpinusi, supyliau hidrolatus, maišiau ilgai, rodės, susijungė abidvi fazės, o po kelių valandų grįžusi radau išsisluoksniavusias į tris dalis sad.gif visiškai nesusijungė molekulės..

Kadangi pirmą kartą gaminau taip, tai ir blynas prisvilęs. Ar būtų galimybė išgelbėti dar šį mano darbelį?

cia jus visai be emulsikliu daret g.gif
stai cia pav kaip gaminti kokius http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2013 04 11, 13:07)
Tavo kremukas be emulsiklio turi būti, tokia mintis ir noras? Tada pridėk sviestmedžio gerokai ir reikia šaltai išmaišyti..Bet tokiam hidroliatų per daug, jų turėtų būt mažesnė pusė, o aliejinėje dalyje sviestmedžio didesnė pusė, nes jis šiek tiek prisijungia vandenį.
Ar tiesiog pamiršai emulsiklį įrašyti? g.gif

Taip, be emulsiklių ir ketinau daryti, aš dar galvoju, kad sviestmedį naudojau iš AZ, gal nilinio man nusipirkti, jis daugiau gal sujungs vandens molekules su aliejinėmis?
Papildyta:
QUOTE(zydrem @ 2013 04 11, 13:09)
cia jus visai be emulsikliu daret  g.gif
stai cia pav kaip gaminti kokius http://www.youtube.c...feature=related

Dėkui, šį filmuką jau esu žiūrėjusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aggnesse @ 2013 04 11, 11:17)

Dėkui, šį filmuką jau esu žiūrėjusi  4u.gif

na tada pagal jusu recepta ir nesigaus kitaip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2013 04 11, 13:20)
na tada pagal jusu recepta ir nesigaus kitaip  4u.gif

Vadinasi, klaida mano ta, kad per didelė dalis hidrolato? Dar per mažai sviestmedžio?
Atsakyti
QUOTE(Aggnesse @ 2013 04 11, 11:24)
Vadinasi, klaida mano ta, kad per didelė dalis hidrolato? Dar per mažai sviestmedžio?

taip 4u.gif
sviesmedi reikia sukti iki purumo ir jo turi buti didziausia dalis slakelis aliejaus ir vandenuka pilti po truputi vis sukti sukti ,kaip susijungs vel pilti po pora ml ne daugiau ir taip vis zaisti ,jei is karto visa vandenuka supilsite gal ir nesusijungti
o i sita jau jusu padaryta siuluciau ideti buciu vasko sauksteli ir islydyti ,issukti kad ir atsiskirs siek tiek vandens bet pati sunaudosit kulnams rankoms 4u.gif toks riebus tepalas gausis bet man tokie patinka ant nakties ax.gif ir butinai saldytyve laikykit nes nekonservavot g.gif
Atsakyti