[quote=Gutka,2013 04 10, 12:37]
per rimtai žiūrite į šį reikalą
Kaip pagamintumėte, taip man būtų gerai.
[/quote]
kad kitaip negalima ziureti, juk ant veido tepames, sau dar nieko netiks pati save kaltinsiu o kitam, nepazystamam.... ne mano nervams matyt
as draugems dovanu padarius po to galva suku ar tiko kaip, kas...
[/quote]
Aišku tada Mano veido oda nuo 13 metų taip ir nepasitaisė, spuogai, inkštirai, tad nemanau, kad būtų blogiau Šiuo metu Margaritos kosmetika naudoju.
[quote=Saulė/Guoda,2013 04 10, 13:38]
Tik nenusivilkit visais natūraliais kremais, jei netiks
Pasižiūrėjau sudėtį - labai minimali ir neutrali, gal apelsinų hidrolatas ir greipfrutų EA kažkiek gali sumažinti odos riebalų gaminimąsi.
Dėl greipfrutų Ea - nenaudotinas dieną dėl fototoksiškumo ( gali suerzinti odą, atsrasti pigmentinės dėmės ir pan.)
rašėte, kad yra spuogelių - kreme nėra jokių aktyvų, kurie dezinfekuotų odą, trauktų poras, mažintų sebumo gamybą, drėkintų ir pan.(išskyrus EA ir apelsinų vandenį)
Žodžiu - labai labai neutrali ir paprasta sudėtis
[/quote]
Nemanau, kad nusivilsiu, stebuklų nesitikiu, tik noriu natūralaus, lengvo kremo .Labai ačiū už info, pradžiai ir reiktų bandyti tepti kuo paprastesnį kremą galbūt.
[quote=goccia,2013 04 10, 15:47]
Akmenskelte taip norint isleisti 17lt kremui visko nesusipirksit. Bet tai ka nusiperki uztenka tikrai ne vienam kremui
Nors jei kaip sakot nera noro ir laiko gilintis ir gaminti, tada jau kitas reikalas. Jus tuo atveju tiesiog ne toje temoje parasete. Cia renkasi merginos, kurios turi noro gaminti ir labiau patyrusios pradedanciosioms visada atsako i iskylancius klausimus
As butent tai ka raso Saule/Guoda ir norejau pasakyt kai parasiau, kad mineto kremo sudetis gan skurdi. Toki tikrai galima pasidaryti ir pradedant gaminti, nes nereikia daug ingridientu
[/quote]
Tai va, kad aš neturiu šiuo metu tiek pinigų, kuriuos reikėtų investuoti į kremų gaminimo pradžią, vis tiek apie 100lt reikėtų. O kažkada tuo užisiimti norėčiau, dėl savęs.
Labai ačiū toms dviems mamoms, kurios man parašė AŽ ir pasiūlė savo pagalbą, paslaugas