Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralią kosmetiką gaminame pačios,23 tema

na as asmeniskai nedarysiu, pirma mano oda ne tokia, nedarius tokiai odai, antra nepazystant zmogaus bijociau. Nervinimosi ir taip gana gyvenime man, o po to uzsistresuociau padarius nezinodama kas kaip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Akmenskeltė @ 2013 04 10, 09:03)
Dėkui jums už info.
man kosmosas dabar atrodo ir paprasčiausią kremą pagaminti, tikrai nemanau, kad už 17 lt susipirksiu ir aliejus, ir indelius ten visokius, žinau, kad negaminsiu, per mažai, matyt, laiko, noro, pinigų blush2.gif

Ta Brigita , manau, pasiūlys prikti iš Uoga uoga.

O kodėl blogai greipfrutai vasarai? g.gif

Tai nei viena nesiryžtumėt mišriai odai kremo pagaminti?

Man nebūtina, kad konsistencija būtų lygiai ta pati kaip uoga uoga, nes aš nesu mačiusi realiai to kremo, tik skaičiau gerus mamų atsiliepimus ir norėčiau išbandyti g.gif
ir šiaip norisi natūralaus, neriebauis kremo, bet kad kaina būtų įkandama. Yra inkštirų, spuogelių.

bet jus ir mastot 4u.gif
norit kokybisko naturalaus kremo uz 17 litu g.gif o tai kur gamins nekainuoja indelis ,laikas ji gaminant ,recepto pritaikymas g.gif nera skirtumo laiko atzvilgiu ar 30ml ar 100ml gaminti ax.gif
pagooglintikt tikrai kazka rasit uz 10-20litu tik as tokiu kremu alieju ir hidrolatu kokybe tikrai abejočiau ir kiek konservanto i juos prideda g.gif tikriausia dvigubai nei kad mes sau gamindamos g.gif
o nusipirkusi is parduotuves jei netiks galėsit ir pretenzijas rasyti g.gif
ir bet to neta taip paprasta ir pirmo karto prisitaikyti sau tinkanti patinkanti krema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2013 04 10, 10:21)
bet jus ir mastot  4u.gif
norit kokybisko naturalaus kremo uz 17 litu g.gif  o tai kur gamins nekainuoja indelis ,laikas ji gaminant ,recepto pritaikymas  g.gif  nera skirtumo laiko atzvilgiu ar 30ml ar 100ml gaminti  ax.gif 
pagooglintikt tikrai kazka rasit uz 10-20litu tik as tokiu kremu alieju ir hidrolatu kokybe tikrai abejočiau ir kiek konservanto i juos prideda  g.gif  tikriausia dvigubai nei kad mes sau gamindamos  g.gif 
o nusipirkusi  is parduotuves jei netiks galėsit ir pretenzijas rasyti   g.gif 
ir bet to neta taip paprasta ir pirmo karto prisitaikyti sau tinkanti patinkanti krema   4u.gif

mąstau kaip mąstau. nesu įnoringa ponia, kuri reikštų pretenzijas, nepatiktų, antrą kartą tiesiog nepirkčiau.

siūlote gamintis pačiai, kai pati sakote, jog už 17 lt neaspimokėtų svetimam žmogui gaminti.

tiek to, būsiu be kremo biggrin.gif googlinau, nėra, arba nerandu. unsure.gif radau zalioj pievoj. kt paakiu naturalu krema 15 ml 19 lt....
Papildyta:
QUOTE(Gutka @ 2013 04 10, 10:10)
na as asmeniskai nedarysiu, pirma mano oda ne tokia, nedarius tokiai odai, antra nepazystant zmogaus bijociau. Nervinimos
i ir taip gana gyvenime man, o po to uzsistresuociau padarius nezinodama kas kaip  ax.gif

per rimtai žiūrite į šį reikalą smile.gif Kaip pagamintumėte, taip man būtų gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akmenskeltė: 10 balandžio 2013 - 10:03
QUOTE(Akmenskeltė @ 2013 04 10, 09:57)
mąstau kaip mąstau. nesu įnoringa ponia, kuri reikštų pretenzijas, nepatiktų, antrą kartą tiesiog nepirkčiau.

siūlote gamintis pačiai, kai pati sakote, jog už 17 lt neaspimokėtų svetimam žmogui gaminti.

tiek to, būsiu be kremo biggrin.gif
Papildyta:
per rimtai žiūrite į šį reikalą smile.gif Kaip pagamintumėte, taip man būtų gerai.

tai tiek jus ir terupi tas natūralumas g.gif 4u.gif
cia nereikia buti įnoringai poniai ant saves o ne ant svetimo ta krema tepiesi 4u.gif tai ir norisi kad kuo geriau o ne bilekaip
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2013 04 10, 11:04)
tai tiek jus ir terupi tas natūralumas  g.gif  4u.gif 
cia nereikia buti įnoringai poniai  ant saves o ne ant  svetimo ta krema tepiesi  4u.gif  tai ir norisi kad kuo geriau o ne bilekaip

aš linkusi pasitikėti mamomis. negi sunku natūralų konservantą įdėt? g.gif

belekaip ir sau nedarote smile.gif
Papildyta:
aš gi neverčiu tamstos gaminti man, tai gal nereikia tų vertinimų, kas man svarbu, natūralumas ar ne, kad maža kaina 17 lt ir t.t.

ne, tai ne. ir kam ta "diskusija"
Atsakyti
QUOTE(Akmenskeltė @ 2013 04 10, 10:10)
aš linkusi pasitikėti mamomis. negi sunku natūralų konservantą įdėt? g.gif

belekaip ir sau nedarote smile.gif
Papildyta:
aš gi neverčiu tamstos gaminti man, tai gal nereikia tų vertinimų, kas man svarbu, natūralumas ar ne, kad maža kaina 17 lt ir t.t.

ne, tai ne. ir kam ta "diskusija"

cia as diskutuoji ne del to kad jums ar gaminti ar ne 4u.gif tik rasau kad su vertingais priedais uz tokia kaina kokybisko nelabai kas pagamins g.gif

jei jus norite tikrai pereiti prie naturalios kosnetikos tai arba pati pradedat gaminti/dometis ir t.t
arba eikit i skelbinu lenta ir ten parasykite kad ieskote 4u.gif manau kad tikrai atsiras merginu kurios jums pasiulys 4u.gif

stai tema jei nezinote kur rasti http://www.supermama...;#entry61946059
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydrem: 10 balandžio 2013 - 10:17
QUOTE(zydrem @ 2013 04 10, 11:15)
cia as diskutuoji ne del to kad jums ar  gaminti ar ne  4u.gif tik rasau kad su vertingais priedais uz tokia kaina kokybisk
o nelabai kas pagamins  g.gif 

jei jus norite tikrai pereiti prie naturalios kosnetikos tai arba pati pradedat gaminti/dometis ir t.t
arba eikit i skelbinu lenta ir ten parasykite kad ieskote  4u.gif  manau kad tikrai atsiras merginu kurios jums pasiulys  4u.gif
stai tema jei nezinote kur rasti http://www.supermama...;#entry61946059

buvau toje temoje, neradau to, ko ieškau.

atsiprašau, kad sutrukdžiau

parašyt neparašiau, dėkui už mintį, pamačiau, kad ten ne savo gamybos pardavinėja arba priemones gaminimui, tai nearašiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akmenskeltė: 10 balandžio 2013 - 10:21
QUOTE(Akmenskeltė @ 2013 04 10, 11:20)
buvau toje temoje, neradau to, ko ieškau.

atsiprašau, kad sutrukdžiau

parašyt neparašiau, dėkui už mintį, pamačiau, kad ten ne savo gamybos pardavinėja arba priemones gaminimui, tai nearašiau.

manau, kad nėra ko pyktis smile.gif
Esmė tame, kad jau ne kartą esame skaičiavę, kiek kainuoja mūsų gamybos kremai, 30 ml gana paprastos sudėties vien savikaina ( medžiagos + indelis) išeina apie 30 Lt , jei tikrai nerafinuoti aliejai, geras emusiklis, keli drėkinantys priedai.
Mes juk perkam viską mažais kiekiais, tai pradinės kainos visada bus didesnės negu didmenininkų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulė/Guoda @ 2013 04 10, 11:35)
manau, kad nėra ko pyktis  smile.gif
Esmė tame, kad jau ne kartą esame skaičiavę, kiek kainuoja mūsų gamybos kremai, 30 ml gana paprastos sudėties vien savikaina ( medžiagos + indelis) išeina apie 30 Lt , jei tikrai nerafinuoti aliejai, geras emusiklis, keli drėkinantys priedai.
Mes juk perkam viską mažais kiekiais, tai pradinės kainos visada bus didesnės negu didmenininkų  4u.gif

aš ir tą patį vėliau pagalvojau, užat ir nustebau, kad siūlė pačiai pasigaminti, kai nieko neturiu, neišmanau, o už 27 lt kremą pirkti man brangoka.

priklauso nuo to, kaip paaiškinama 4u.gif

pykti ar pyktis nesiruošiu, viskas suprantama 4u.gif

vis tik manau, kad kažkada nuvažiuosiu i oza ir nusipirksiu tą kremą, labai knieti išbandyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akmenskeltė: 10 balandžio 2013 - 11:13
QUOTE(Akmenskeltė @ 2013 04 10, 13:12)
aš ir tą patį vėliau pagalvojau, užat ir nustebau, kad siūlė pačiai pasigaminti, kai nieko neturiu, neišmanau, o už 27 lt kremą pirkti man brangoka.

priklauso nuo to, kaip paaiškinama 4u.gif

pykti ar pyktis nesiruošiu, viskas suprantama 4u.gif

vis tik manau, kad kažkada nuvažiuosiu i oza ir nusipirksiu tą kremą, labai knieti išbandyti

zinot pas mane kazkas panasaus buvo, vienos pazystamos (kuriai dariau kremukus kelis kartus) pazystama nusprende pigiau pasidaryti kremuka, issiklausinejo kas ieina, bet nei kokios proporcijos nieko nepaklause. Galvojo kad kepasi kaip pyragas. As jai sakiau, geriau isstudijuok viska issiaiskink kas tau tinka. Bet ji nusprende pagal sarasa viska deti ir viskas. Galiausia jos veida isbere ir as likau kalta!
As manau geriausia pirma karta paaukoti siek tiek daugiau pinigeliu ir pabandyti kremuka, negu po to gailesiesi. O jei gera mergina, kuri tau dare kremuka, tai ji tave pamokys kaip sau padaryti.
As visada jei papraso padedu
Atsakyti
QUOTE(meile0409 @ 2013 04 10, 12:19)
zinot pas mane kazkas panasaus buvo, vienos pazystamos (kuriai dariau kremukus kelis kartus) pazystama nusprende pigiau pasidaryti kremuka, issiklausinejo kas ieina, bet nei kokios proporcijos nieko nepaklause. Galvojo kad kepasi kaip pyragas. As jai sakiau, geriau isstudijuok viska issiaiskink kas tau tinka. Bet ji nusprende pagal sarasa viska deti ir viskas. Galiausia jos veida isbere ir as likau kalta!
As manau geriausia pirma karta paaukoti siek tiek daugiau pinigeliu ir pabandyti kremuka, negu po to gailesiesi. O jei gera mergina, kuri tau dare kremuka, tai ji tave pamokys kaip sau padaryti.
As visada jei papraso padedu

aišku, kai jau pasiruošiu gaminti, kreipsiuosi į jus visas, jei kas bus neaišku 4u.gif
Atsakyti
[/quote]
kad kitaip negalima ziureti, juk ant veido tepames, sau dar nieko netiks pati save kaltinsiu o kitam, nepazystamam.... ne mano nervams matyt biggrin.gif as draugems dovanu padarius po to galva suku ar tiko kaip, kas...
Atsakyti