Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(Aireda @ 2013 03 21, 16:28)
Tikrai g.gif Gali buti, na tuomet juosi apatiniai netiks. Bet bright dahlia ir garstyciu geltona tikrai nepersisviecia, o kitu spalvu dar neisbandziau ax.gif

Aireda, maciau siulet spygliz derinti modern red cafe capri su tokia taskuota bliuske, tai mano vizija irgi buvo sitos spalvos turimas kelnes derinti su ta factory juoda taskuota bliuskyte biggrin.gif , kur foto vakar idejau...tiesa, dar realiai nebuvau uzsidejusi, bet manau turetu buti thumbup.gif Bandysiu smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Aireda @ 2013 03 21, 16:33)
Man atrodo 2 d. bus per didelis. As su 89 cm. silkiniu 2 d. perku ir tinka. Jums gal 0 d. ar net 00 reiketu, bet reiketu patarimo mergaiciu su panasiom apimtim g.gif

drinks_cheers.gif jo, 2 dydis ko gero didokas bus...
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2013 03 21, 16:32)
bet nenoriu kad butu aptempti labai ir sagutes skesis blush2.gif 00 tikria nerizikuociau zinok, 0 dar dar... bet siaip kokius marskinukus perkat tos kurios xxs nesiojat jcrew? ir plius dar cia silkas  wub.gif

Tippi perku XS, o silkinukes 2d. 4u.gif Kazkaip manau, kad 2d tikrai bus didelis 4u.gif
Atsakyti
Sakykit. J.Crew marskinuku klasikiniu xs dydis labai mazi? g.gif nebuna didinti siek tiek? Realiai nesiojant S dydi rubu, bet kiek turiu maikuciu, ne ( j,crew) tai man xs per anksta buna per krutine gal g.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti