atnesu ir as savo blythe (aciu Didejai) jusu teismui saves fotkinti nu visiskai nemoku cia ne derinys uzsimeciau ant tympu
QUOTE(Jolaida @ 2013 03 12, 16:38)
Dideja, man trecias variantas super Kai gausit melynus batelius ir melyna svarka irgi bus labai grazu
Salikeliai ant marskinuku be svarkelio ar kokios strukes ar puspaltuko man kazkaip nelimpa
Priminkit prasau kiek pas jus per krutine ir kokio dydzio tuos marskinukus devit
Salikeliai ant marskinuku be svarkelio ar kokios strukes ar puspaltuko man kazkaip nelimpa
Priminkit prasau kiek pas jus per krutine ir kokio dydzio tuos marskinukus devit
cia Blythe 2 regular dydis, per krutine 90 cm
Papildyta:
QUOTE(Letali @ 2013 03 12, 16:51)
atnesu ir as savo blythe (aciu Didejai) jusu teismui saves fotkinti nu visiskai nemoku cia ne derinys uzsimeciau ant tympu
manikene ant taves jie ziurisi nepalyginamai geriau, kaip ant manes, va , ka reiskia tinkamas ugis
vel ikisiu trigrasi - tie marskinukai su baltais/ sviesiais dzinsiukais - nerealus derinukas butu , na, mano akimis ziurint
QUOTE(Dideja @ 2013 03 12, 15:51)
Tai man su 93 cm ir platesniais peciais reiks turbut 4 dydi gaudyt. O tu marskinuku kur raset, kad siandien uzsakyma issiuntet, tai koki dydi emet? Garazus man jie labai. Ciupsiu lilac navy spalva. Prie tipo manau turetu tikt ir tamsiai melynu kelniu manau tiks. Tu marskinuku dar ir rankoves tokios patrumpintos, tai tipui mano galva pats tas Tik padekit Dideja su dydziu
QUOTE(raiboji peleda @ 2013 03 12, 16:49)
Didėja, tie marskinukai atitinka dydi? kiek cm per krutine ir koki dydi pirkot?
2Regular su 90 cm
QUOTE(Jolaida @ 2013 03 12, 16:58)
Tai man su 93 cm ir platesniais peciais reiks turbut 4 dydi gaudyt. O tu marskinuku kur raset, kad siandien uzsakyma issiuntet, tai koki dydi emet? Garazus man jie labai. Ciupsiu lilac navy spalva. Prie tipo manau turetu tikt ir tamsiai melynu kelniu manau tiks. Tu marskinuku dar ir rankoves tokios patrumpintos, tai tipui mano galva pats tas Tik padekit Dideja su dydziu
Tai jau tikrai, kad 4 dydi butinai Jums O jei platus petukai gal net 6 gal mergaites su panasiais ismatavimais pasisakys...
o tu kitu marskinuku issiunciau irgi 2 dydi
Papildyta:
QUOTE(Aireda @ 2013 03 12, 17:00)
Letali, tinka Jums ir rankoviu ilgis geras, cia Tall? nes ir Regular pakankamai ilgos rankoves
Man sitos spalvos Blyhte graziausia sitame blog'e, ar matete?
Blythe
Aisku, jeigu tai ta pati raudona spalva
Blythe
atsakysiu uz Letali
taip, cia Tall, tik spalva ne tokia , kaip Jusu ideta, o neon rose, irgi labai
QUOTE(Dideja @ 2013 03 12, 16:56)
Papildyta:
manikene ant taves jie ziurisi nepalyginamai geriau, kaip ant manes, va , ka reiskia tinkamas ugis
vel ikisiu trigrasi - tie marskinukai su baltais/ sviesiais dzinsiukais - nerealus derinukas butu , na, mano akimis ziurint
Papildyta:
vat sviesiu dzinsu ir neturiu, must have aciu
QUOTE(Aireda @ 2013 03 12, 17:00)
Letali, tinka Jums ir rankoviu ilgis geras, cia Tall? nes ir Regular pakankamai ilgos rankoves
Blythe
Blythe
nea, cia ne sita spalva, pas mane neon rose dydis Tall2, rankovytes kiek per ilgos, bet kadangis silkas tai graziai sukrenta
QUOTE(Letali @ 2013 03 12, 17:02)
nea, cia ne sita spalva, pas mane neon rose dydis Tall2, rankovytes kiek per ilgos, bet kadangis silkas tai graziai sukrenta
Irgi grazi spalva O silkiniu palaidiniu rankoves ir turi buti ilgesnes, tai tas nekliuna.
Jums visi rubai tinkamo dydzio gerai gules, galit mums demonstruoti kaip turi guleti jcrew rubai
O ta jcrew prezidente ir creativ director gal dar aukstesne uz Jus
Letalli,ta spalva jei kiek ilgelesnes rankoves,galima rankoves mankietuka ir atraityt...bet,kai silkas,tai ir taip gerai.
Lauryna50, kaip,ar nesiojat paryzietes megztuka? As gavau proga ji pasimatuot,drauge uzsisakius gavo ji,tai gerai,kad ir nepagavau jo- mano veidui spalvu gama isvis ne i tema Purvina veida...
Lauryna50, kaip,ar nesiojat paryzietes megztuka? As gavau proga ji pasimatuot,drauge uzsisakius gavo ji,tai gerai,kad ir nepagavau jo- mano veidui spalvu gama isvis ne i tema Purvina veida...
O jau tie Lanvin bateliai
Mergaites, kieno krutine apie 93 ir platesni petukai patarkit Blythe kokio dydzio imt? Ir medvilniniu marskinuku koki perkat?
Mergaites, kieno krutine apie 93 ir platesni petukai patarkit Blythe kokio dydzio imt? Ir medvilniniu marskinuku koki perkat?
QUOTE(Aireda @ 2013 03 12, 17:08)
Jums visi rubai tinkamo dydzio gerai gules, galit mums demonstruoti kaip turi guleti jcrew rubai
oj tikrai ne visi dauguma megstuku man per trumpi, paltukai , svarkeliai irgi dar vat is tall kazka galima pagaudyti, bet tai kad labai jau pasirinkimas mazas ugis 178 mano
QUOTE(RII @ 2013 03 12, 17:09)
Letalli,ta spalva jei kiek ilgelesnes rankoves,galima rankoves mankietuka ir atraityt...
taip, zinoma dekui
Papildyta:
QUOTE(Jolaida @ 2013 03 12, 17:11)
O jau tie Lanvin bateliai
manau kad 4, 2 tikrai mazas bus
QUOTE(Aireda @ 2013 03 12, 16:08)
Va ką radau su jcrew creativ director Jenna Jcrew bateliai. Laaabai daug