Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

atnesu ir as savo blythe (aciu Didejai) jusu teismui biggrin.gif saves fotkinti nu visiskai nemoku blush2.gif cia ne derinys uzsimeciau ant tympu blush2.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jolaida @ 2013 03 12, 16:38)
Dideja, man trecias variantas super thumbup.gif Kai gausit melynus batelius ir melyna svarka irgi bus labai grazu wub.gif
Salikeliai ant marskinuku be svarkelio ar kokios strukes ar puspaltuko man kazkaip nelimpa schmoll.gif
Priminkit prasau kiek pas jus per krutine ir kokio dydzio tuos marskinukus devit ax.gif

cia Blythe 2 regular dydis, per krutine 90 cm 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Letali @ 2013 03 12, 16:51)
atnesu ir as savo blythe (aciu Didejai) jusu teismui  biggrin.gif  saves fotkinti nu visiskai nemoku  blush2.gif  cia ne derinys uzsimeciau ant tympu  blush2.gif

manikene thumbup.gif ant taves jie ziurisi nepalyginamai geriau, kaip ant manes, va , ka reiskia tinkamas ugis biggrin.gif
vel ikisiu trigrasi - tie marskinukai su baltais/ sviesiais dzinsiukais - nerealus derinukas butu wub.gif , na, mano akimis ziurint 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 12 kovo 2013 - 15:57
QUOTE(Dideja @ 2013 03 12, 15:51)

Tai man su 93 cm ir platesniais peciais reiks turbut 4 dydi gaudyt. O tu marskinuku kur raset, kad siandien uzsakyma issiuntet, tai koki dydi emet? Garazus man jie labai. Ciupsiu lilac navy spalva. Prie tipo manau turetu tikt ir tamsiai melynu kelniu manau tiks. Tu marskinuku dar ir rankoves tokios patrumpintos, tai tipui mano galva pats tas thumbup.gif Tik padekit Dideja su dydziu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raiboji peleda @ 2013 03 12, 16:49)
Didėja, tie marskinukai atitinka dydi?  kiek cm per krutine ir koki dydi pirkot?

2Regular su 90 cm 4u.gif
Atsakyti
Letali, tinka Jums ir rankoviu ilgis geras, cia Tall? nes ir Regular pakankamai ilgos rankoves mirksiukas.gif
Man sitos spalvos Blyhte graziausia sitame blog'e, ar matete?

Blythe
ir cia
Blythe

Aisku, jeigu tai ta pati raudona spalva g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aireda: 12 kovo 2013 - 16:01
QUOTE(Jolaida @ 2013 03 12, 16:58)
Tai man su 93 cm ir platesniais peciais reiks turbut 4 dydi gaudyt. O tu marskinuku kur raset, kad siandien uzsakyma issiuntet, tai koki dydi emet? Garazus man jie labai. Ciupsiu lilac navy spalva. Prie tipo manau turetu tikt ir tamsiai melynu kelniu manau tiks. Tu marskinuku dar ir rankoves tokios patrumpintos, tai tipui mano galva pats tas thumbup.gif Tik padekit Dideja su dydziu 4u.gif

Tai jau tikrai, kad 4 dydi butinai Jums 4u.gif O jei platus petukai gal net 6 g.gif gal mergaites su panasiais ismatavimais pasisakys...

o tu kitu marskinuku issiunciau irgi 2 dydi smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Aireda @ 2013 03 12, 17:00)
Letali, tinka Jums ir rankoviu ilgis geras, cia Tall? nes ir Regular pakankamai ilgos rankoves mirksiukas.gif

Blythe

atsakysiu uz Letali biggrin.gif
taip, cia Tall, tik spalva ne tokia , kaip Jusu ideta, o neon rose, irgi labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 03 12, 16:56)
Papildyta:
manikene thumbup.gif ant taves jie ziurisi nepalyginamai geriau, kaip ant manes, va , ka reiskia tinkamas ugis biggrin.gif
vel ikisiu trigrasi - tie marskinukai su baltais/ sviesiais dzinsiukais - nerealus derinukas butu wub.gif , na, mano akimis ziurint 4u.gif

vat sviesiu dzinsu ir neturiu, must have biggrin.gif aciu 4u.gif

QUOTE(Aireda @ 2013 03 12, 17:00)

Blythe

nea, cia ne sita spalva, pas mane neon rose mirksiukas.gif dydis Tall2, rankovytes kiek per ilgos, bet kadangis silkas tai graziai sukrenta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Letali @ 2013 03 12, 17:02)
nea, cia ne sita spalva, pas mane neon rose   mirksiukas.gif  dydis Tall2, rankovytes kiek per ilgos, bet kadangis silkas tai graziai sukrenta  ax.gif

Irgi grazi spalva mirksiukas.gif O silkiniu palaidiniu rankoves ir turi buti ilgesnes, tai tas nekliuna.

Jums visi rubai tinkamo dydzio gerai gules, galit mums demonstruoti kaip turi guleti jcrew rubai thumbup.gif

O ta jcrew prezidente ir creativ director gal dar aukstesne uz Jus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aireda: 12 kovo 2013 - 16:09
Letalli,ta spalva wub.gif jei kiek ilgelesnes rankoves,galima rankoves mankietuka ir atraityt...bet,kai silkas,tai ir taip gerai.

Lauryna50, kaip,ar nesiojat paryzietes megztuka? As gavau proga ji pasimatuot,drauge uzsisakius gavo ji,tai gerai,kad ir nepagavau jo- mano veidui spalvu gama isvis ne i tema schmoll.gif Purvina veida... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RII: 12 kovo 2013 - 16:13
O jau tie Lanvin bateliai wub.gif wub.gif wub.gif

Mergaites, kieno krutine apie 93 ir platesni petukai patarkit Blythe kokio dydzio imt? Ir medvilniniu marskinuku koki perkat? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2013 03 12, 17:08)
Jums visi rubai tinkamo dydzio gerai gules, galit mums demonstruoti kaip turi guleti jcrew rubai  thumbup.gif

oj tikrai ne visi blush2.gif dauguma megstuku man per trumpi, paltukai , svarkeliai irgi verysad.gif dar vat is tall kazka galima pagaudyti, bet tai kad labai jau pasirinkimas mazas ax.gif ugis 178 mano g.gif

QUOTE(RII @ 2013 03 12, 17:09)
Letalli,ta spalva wub.gif  jei kiek ilgelesnes rankoves,galima rankoves mankietuka ir atraityt...

taip, zinoma bigsmile.gif dekui 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolaida @ 2013 03 12, 17:11)
O jau tie Lanvin bateliai wub.gif  wub.gif  wub.gif

Mergaites, kieno krutine apie 93 ir platesni petukai patarkit Blythe kokio dydzio imt? Ir medvilniniu marskinuku koki perkat? 4u.gif

manau kad 4, 2 tikrai mazas bus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2013 03 12, 16:08)

O ta jcrew prezidente ir creativ director gal dar aukstesne uz Jus g.gif

Va ką radau su jcrew creativ director Jenna Jcrew bateliai. Laaabai daug
Atsakyti