QUOTE(Irmia @ 2008 11 18, 17:16)
O as buvau sumasciusi vestuviniu sukneliu nuoma uzsiimti, plius mano vyras vestuciu fotografas, mama floriste, tai galima butu teikti kompleksines paslaugas.. Bet paziurejau, kad vestuviu rinka perkrauta jau

nors tas pasiziurejimas apsiribojo internetu..
bet ir idomu kaip krizes metu bus su tuo vestuviu bumu, kuris buvo ligi siol
Gera ideja, ypac kai yra prisijungianciu

vestuvines sukneles greitai atsiperka, o galima nebutinai daryti dideli salona. Atsidarai maza, bet su isskirtinem suknelem
Papildyta:
QUOTE(gb78 @ 2008 12 30, 21:38)
Oi, kokia aktuali tema. Netrukus turėsiu grįžti į darbą po vaiko priežiūros atostogų, o taip nesinori į buvusį darbą

(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Dabar sukam su vyru galvas:), ką čia tokio naujoreikalingopelningo pradėjus? Aš manau, kaip tik geras laikas kažką pradėti, nes dabar visi bijos krizės, be to, jei kažkas bankrutuos, tai kaip ir niša kažkokia atsiras. Aišku pinigų reikia, o bankai dabar sunkiai skolintų, jei reiktų

Vyras statybų srityje sukasi, o aš niekaip nesugalvoju, kuo čia verstis? Ko gero prekyba - paprasčiausiais verslas, bet ką pardavinėti?????????
Nepritariu, laikas tikrai nera geras, visi bijo krizes, nes tai nera tik zodis, tai reali padetis, su kiekviena diena mazes vartojimas, pirkimas. Imones bankrotuoja, mazina etatus. Kaip atsiras nisa? Pvz uzsidaro baldu imone, atsidariusi tokia nauja, ji dirbs pelningai?

ar cia kaip?

nezinau nezinau...uztat gudriems statybininkams dabar darbo bus brokuotuose naujuose butuose

o pardavineti...turbut bulves turguj, nes tik ten artimiausiu laiku trauks zmones