Įkraunama...
Įkraunama...

Derma Roller

QUOTE(Ašara @ 2013 06 01, 09:27)
kad as nerasiau apie savo pazistama...gal kazkas kitas.

doh.gif ne Jus, tamosiuke... na bet ne esme, aisku smile.gif jei straipsnis vertas demesio, tai gal net cia galima butu paskelbt.. ax.gif
Atsakyti
Asara,gal galit i AZ straipsni atsiust?
Aciu
Atsakyti
Dabar labai puiki proga isigyti ir pabandyti derma roller.Sakykite kuo chirurginio plieno adateles skiriasi nuo titano,kurios geriau? smile.gif
Atsakyti
teoriškai titaninės turėtų ilgiau tarnauti, nes šis metalas yra tvirtesnis už plieną
Atsakyti
Labas vakaras. as irgi svarstau isigyti si aparaciuka strijoms naikinti, gal kuri naudojate butent striju naikinimui? kaip sekasi? kokias priemones naudojate?
Atsakyti
Sveiki, gal zinote kur galeciau ji isigyti Kaune? Radau tik internetineje parduotuveje dermaroller.lt. Kazin ar neapgavikai?
Atsakyti

i 
Skelbimai forume draudžiami.
Atsakyti
Sveiki, mano mama turi rauksliu aplink akis truputi prie lupu turiu dermarolleri, bet jis 1,5mm tikriausiai netiks ar ne? Uzsisakiau Tiande firmos stangrinamosios emulsijos ir kaukę tai darysim proceduras smile.gif. Viena kosmetologė Kaišiadoryse nuvylė darė mama proceduras, bet ne mezoterapija tai jokio efekto.... Bandysim jauninti su dermarolleriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aviamantas @ 2013 10 28, 01:19)
Sveiki, mano mama turi rauksliu aplink akis truputi prie lupu turiu dermarolleri, bet jis 1,5mm tikriausiai netiks ar ne? Uzsisakiau Tiande firmos stangrinamosios emulsijos ir kaukę tai darysim proceduras smile.gif. Viena kosmetologė Kaišiadoryse nuvylė darė mama proceduras, bet ne mezoterapija tai jokio efekto.... Bandysim jauninti su dermarolleriu smile.gif

nieko nesupratau, tiesa pasakius blush2.gif tai kad dermaroleris irgi toli grazu ne mezoterapija... man jis jokiu stebuklu nesuteike sad.gif
Atsakyti
Noriu pasakyti ta, kad mano mama lankesi pas kosmetologe jai atlikineju visokias proceduras su Germaine de capuccini ir jokio efekto... Tai norim db bandyti islyginti rauksles su dermaroleriu smile.gif ar db aiskiau ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aviamantas @ 2013 10 28, 11:37)
Noriu pasakyti ta, kad mano mama lankesi pas kosmetologe jai atlikineju visokias proceduras su Germaine de capuccini ir jokio efekto... Tai norim db bandyti islyginti rauksles su dermaroleriu smile.gif ar db aiskiau ? smile.gif

jo, dabar aiskiau 4u.gif
Atsakyti
Gal kas po rolinimo naudojote Tiande kremus ar kaukes?
Atsakyti