Įkraunama...
Įkraunama...

Derma Roller

QUOTE(mamulioka @ 2013 04 09, 17:12)
as atsakau i sia dali - nerealaus dalyko ieskot ir gal tiesiog neisivaizduojat, ko is jo tiketis  4u.gif man dare su Fusion, jis tikrai prie geresniu skaitosi, o atsipo po 4 kartu. keistoka, bet, matyt, labai jau smarkiai kosmetologe darbavosi.

tai va, tas Fusion ir nebutu prie pigiu, kinietisku. platina Grozio akademija

na, as irgi isgijau Fusion voleli is stai cia
http://www.beautypro...prof/index.php/
, bet gavus ji niekur neradau ant dezutes jokiu uzrasu, kad jis butent tos firmos. bent jau buvo pagamintas is titano...atsipo irgi greitai, po kokiu 4-5 naudojimu, nors jau antra karta bruzinant man kitoks jausmas buvo nei pirma, nebesijaute to ypatingo astrumo. tarp kitko, instrukcijoj parasyta, kad jis yra vienkartinio naudojimo. manau, kad jis ne joks ne Fusion, mokejau su nuolaida apie 90lt, o koks nors pigus kinietiskas daikciukas uz kelis dolerius, kokiu pilnos internetines parduotuves.
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2013 04 30, 10:27)
na, as irgi isgijau Fusion voleli is stai cia
http://www.beautypro...prof/index.php/
, bet gavus ji niekur neradau ant dezutes jokiu uzrasu, kad jis butent tos firmos. bent jau buvo pagamintas is titano...atsipo irgi greitai, po kokiu 4-5 naudojimu, nors jau antra karta bruzinant man kitoks jausmas buvo nei pirma, nebesijaute to ypatingo astrumo.  tarp kitko, instrukcijoj parasyta, kad jis yra vienkartinio naudojimo. manau, kad jis ne joks ne Fusion, mokejau su nuolaida apie 90lt, o koks nors pigus kinietiskas daikciukas uz kelis dolerius, kokiu pilnos internetines parduotuves.

na va tai tau.. unsure.gif visko gali but... as dabar naudoju MRSroller, tiesa, kunui, rankoms, tai sis atrodo tikrai ilgaamziskesnis g.gif nezinau, ar jis geras, ar nelabai, bet kunui tinka, jau kokius 5 kartus dariausi, tai neatsipo, tiesa - bruzinant istrizai subraizo oda, tai dabar tik 2 kryptim darausi, tai gal ir nelabai kokybe, jei palieka ibrezimus, ar as persistengiau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2013 04 30, 11:48)
na va tai tau..  unsure.gif visko gali but... as dabar naudoju MRSroller, tiesa, kunui, rankoms, tai sis atrodo tikrai ilgaamziskesnis  g.gif nezinau, ar jis geras, ar nelabai, bet kunui tinka, jau kokius 5 kartus dariausi, tai neatsipo, tiesa - bruzinant istrizai subraizo oda, tai dabar tik 2 kryptim darausi, tai gal ir nelabai kokybe, jei palieka ibrezimus, ar as persistengiau...  g.gif

na maniškis įbrėžimų nepalieka g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2013 04 30, 11:09)
na maniškis įbrėžimų nepalieka  g.gif

tai gal cia mano kalte... g.gif siaip esu plonute, tai nelabai tos mesytes yr, sunkoka ant ranku dar ir istrizai bruzint, ypac kaire ranka... tai sakau, gal visai ir nieko toks aparaciukas g.gif su nuolaida mokejau 49 plius siuntimas
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2013 04 30, 11:20)
tai gal cia mano kalte...  g.gif siaip esu plonute, tai nelabai tos mesytes yr, sunkoka ant ranku dar ir istrizai bruzint, ypac kaire ranka... tai sakau, gal visai ir nieko toks aparaciukas  g.gif su nuolaida mokejau 49 plius siuntimas

man atrodo, jeigu braizo oda, tai kaip tik rodiklis, jog atsipo.
ai, cia tos nuolaidos tai paciu pardaveju sugalvotos. reali ju kaina ko gero perpus ar dar mazesne nei 49lt.
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2013 04 30, 13:16)
man atrodo, jeigu braizo oda, tai kaip tik rodiklis, jog atsipo.
ai, cia tos nuolaidos tai paciu pardaveju sugalvotos. reali ju kaina ko gero perpus ar dar mazesne nei 49lt.

as net neabejoju, kad dar mazesne rolleyes.gif bet be nuolaidos tai, jei neklystu 120 buvo unsure.gif tai tas fusion matyt is tos pacios serijos, su nezmonisku antkainiu doh.gif
Atsakyti
Išbandziau savo adatini voleli, pirkau amazon.com 540 adateliu, 0.5mm, pirma kart labai nebruzinau ilgai, skausmo 0, baigus bruzinti uztepiau visko ko turejau: seruma su VitC ir visokiais geriais , hiaulrono serumo, kremu smile.gif Tepant kiek perstejo, bet veidas neparaudo, baigus proceduras dar perstejo kokias 5 min, atsikeliau su skaiscia oda, veida buvo malonu liesti, paakiai skaistus, jokiu nuovargio zymiu, likau tikrai patenkina, praejo beveik savaite siom dienom zadu vel pabruzinti. Dabar noriu kunui volelio su 1 mm adatelemis.
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2013 05 08, 08:19)
Išbandziau savo adatini voleli, pirkau amazon.com 540 adateliu, 0.5mm, pirma kart labai nebruzinau ilgai, skausmo 0, baigus bruzinti uztepiau visko ko turejau: seruma su VitC ir visokiais geriais , hiaulrono serumo, kremu smile.gif Tepant kiek perstejo, bet veidas neparaudo, baigus proceduras dar perstejo kokias 5 min, atsikeliau su skaiscia oda, veida buvo malonu liesti, paakiai skaistus, jokiu nuovargio zymiu, likau tikrai patenkina, praejo beveik savaite siom dienom zadu vel pabruzinti. Dabar noriu kunui volelio su 1 mm adatelemis.

schmoll.gif . o jei butumet dar kokiais penkiais produktais daugiau turejus, irgi viska suteptumet?
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2013 05 10, 13:47)
schmoll.gif . o jei butumet dar kokiais penkiais produktais daugiau turejus, irgi viska suteptumet?

turbut, o ka gaila? juk ne jusu, o savo naudoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2013 05 10, 13:37)
turbut, o ka gaila? juk ne jusu, o savo naudoju  biggrin.gif

ne ne, negaila, jus tik tepkit...
Atsakyti
QUOTE(linute_klp @ 2013 03 25, 23:08)
O ka naudot celiulitui?  Koki seruma? 4u.gif

Papildyta:
sveikos merginos mamytes,as esu naujoke,uzsiregistravau tik vakar 4u.gif labai domiuosi dermaroleriu,uzsisakiau ir sia savaite jau tureciau gauti.bet va del serumu,tai labai bijau,nes gausybe patarimu internete,kurie yra saviismintiski arba klaidingi.gai kuri nors zino kokia inter.svetaine,kurioje moksliskai pagristai isaiskinama apie serumu tikima dermaroleriui,kadangi ,dermaroleri naudojant,viskas sueina i kraujotaka.reikia buti itin apdairiom.juk su dermaroleriu ka sustumiame i kraujotaka,tolygu to serumo susileidimui svirkstu i vena.(kraujo apnuodijimas per metu metus garantuotas)prasau patarti man ka nors,nes as radau tik 1 dermaroleriu ir specialiu tam skirtu serumu kompanija,kuri moksliskai isaiskina serumu teigiama arba neigiama poveiki.noretusi daugiau mokslininku patarimu g.gif dekoju,mielosios xxx
Atsakyti
Perskaiciau praita visa tema ir man parupo isbandyti derma voleli smile.gif Man aktualu naikinti strijas, atsiradusias po gimdymo ant krutines. Kiek skaiciau, visos merginos naikino strijas, salygotas nestumo, ant pilviuko, o gal yra tokiu, kurios bande naikinti strijas nuo krutines? 4u.gif

Kazkaip isivaizduoju, kad darant tokias proceduras krutinei su kad ir 1mm voleliu turetu ziauriai skaudeti, nes krutines oda tai plona doh.gif Bet manau vis tiek pasirysiu ismeginti.
Atsakyti