Įkraunama...
Įkraunama...

Derma Roller

QUOTE(Ausrina @ 2013 03 27, 10:36)
nu aš ir su 1,5 per veidą variau ir man niekur kraujas neištryško...
Gal aš ne taip naudoju? Spaudžiat volelį ar leidžiat laisvai judėti?

Bandysiu dar karta, ziuresiu kaip cia bus, gal as nemoku naudot 4u.gif

Prasymas, gal kuri galetu ikelti nuoroda kur galima nusipirkti kolageno ar dar ko (celiulitui) neisivaizduoju kur jo ieskoti, kokiam pavidale buna ir t.t., gyvenu ne LT tai cia isvis net neisivaizduoju kur ieskoti, o is LT parsisiusciau 4u.gif Girdejau, kad buna ampulemis, o kur jomis prekiauja?? Kokie pavadinimai? Buciau labai dekinga 4u.gif
O gal galima kazkoki alieju naudoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linute_klp: 27 kovo 2013 - 17:40
QUOTE(Ausrina @ 2013 03 27, 09:36)
nu aš ir su 1,5 per veidą variau ir man niekur kraujas neištryško...
Gal aš ne taip naudoju? Spaudžiat volelį ar leidžiat laisvai judėti?

vaje vaje, sunkiai sekasi įsivaizduot, kaip jums veidą brūžinant kraujo nepasirodo. man su 0.5 porą kartų keletas mažų kraujo lašelių pasirodę buvo.
gal tikrai jūs per švelniai braukot. žadu pirkt su 1mm ilgio adatom veidui, ateity norėčiau išbandyt ir dar ilgesnes adatėles, bet ne pati žadu brūžintis.
kas supranta rusiškai, galit pažiūrėt filmuką-7 KLAIDOS NAUDOJANT DERMAROLERĮ.
http://www.youtube.c...h?v=omkeJdvCGwI
kaip matot, gydytoja sako, jog namų sąlygom galima naudoti iki 0.5 ilgio, o 1mm ir ilgesnius, kai jau nuo brūžinimo pasirodo kraujo rasa-patikėt kosmetologui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašara: 27 kovo 2013 - 20:44
QUOTE(linute_klp @ 2013 03 27, 17:38)
Bandysiu dar karta, ziuresiu kaip cia bus, gal as nemoku naudot  4u.gif

Prasymas, gal kuri galetu ikelti nuoroda kur galima nusipirkti kolageno ar dar ko (celiulitui) neisivaizduoju kur jo ieskoti, kokiam pavidale buna ir t.t., gyvenu ne LT tai cia isvis net neisivaizduoju kur ieskoti, o is LT parsisiusciau  4u.gif  Girdejau, kad buna ampulemis, o kur jomis prekiauja?? Kokie pavadinimai? Buciau labai dekinga  4u.gif
O gal galima kazkoki alieju naudoti?

http://www.douglas.l...-essence-extra/
http://www.hiperfarm...0800-0dc5fdafbb
bet šituose BEOTI yra vienas parabenas.
http://www.hiperfarm...1010-93f250b18b
Atsakyti
As naudoju 1.5mm. Ne kart kraujo net laselio nebuvo pasirode, gal spaust labiau reik? biggrin.gif Nors man atrodo, tas krauj pasirodymas nera gerai. Dabar tik blaskaus del priemones, kokia issirinkti veidui, kad tepti po rolinimo.
Atsakyti
QUOTE(Cleoo @ 2013 04 01, 15:03)
As naudoju 1.5mm. Ne kart kraujo net laselio nebuvo pasirode, gal spaust labiau reik?  biggrin.gif  Nors man atrodo, tas krauj pasirodymas nera gerai. Dabar tik blaskaus del priemones, kokia issirinkti veidui, kad tepti po rolinimo.

Man pirma karta is tikruju net labai kraujavo, bet gal nemokejau naudotis, o gal pirma karta adateles per astrios biggrin.gif nes paskui tai jau tikrai nebekraujavo 4u.gif esu visai patenkinta derma rolleriu, ta prasme is pradziu atrode labai baisiai, o dabar jau gal ranka igudo, net nezinau, po rolinimosi oda paraudonuoja, o ar bus kokie rezultatai tai cia jau reik laiko, nes rolinuosi kojas kojas ir uzpakaliuka ax.gif pakolkas nenaudoju jokiu papildomu serumu. 4u.gif naudoju 1.5mm, veidui dar nebandziau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linute_klp @ 2013 04 01, 17:18)
Man pirma karta is tikruju net labai kraujavo, bet gal nemokejau naudotis, o gal pirma karta adateles per astrios  biggrin.gif  nes paskui tai jau tikrai nebekraujavo  4u.gif  esu visai patenkinta derma rolleriu, ta prasme is pradziu atrode labai baisiai, o dabar jau gal ranka igudo, net nezinau, po rolinimosi oda paraudonuoja, o ar bus kokie rezultatai tai cia jau reik laiko, nes rolinuosi kojas kojas ir uzpakaliuka  ax.gif  pakolkas nenaudoju jokiu papildomu serumu.  4u.gif  naudoju 1.5mm, veidui dar nebandziau  4u.gif

man irgi parausta, kartais jauciamas lyg nudegus sauleje odos dilgciojimas, o siiap nieko 4u.gif
pati dar neseniai naudoju, tik 2 seansus dariaus. Ant uzpakaliuko ir koju dar nieko nesimato, bet ant veiduko tai kita diena buna issilyginus veido spalva ir veidukas buna laaabai svelnus ax.gif

Tiesa, kokiais laiko intervalais atliekat sia procedura?
Bei kiek laiko rolinate viena sriti?
Atsakyti
QUOTE(Cleoo @ 2013 04 01, 19:34)
man irgi parausta, kartais jauciamas lyg nudegus sauleje odos dilgciojimas, o siiap nieko  4u.gif
pati dar neseniai naudoju, tik 2 seansus dariaus. Ant uzpakaliuko ir koju dar nieko nesimato, bet ant veiduko tai kita diena buna issilyginus veido spalva ir veidukas buna laaabai svelnus ax.gif
Tiesa, kokiais laiko intervalais atliekat sia procedura?
Bei kiek laiko rolinate viena sriti?

Šiaip galima 2 kartus per mėnesį, esant reikalui 3 (veidui), dėl kūno nesu tikra smile.gif . Na, aš darau dažniau, nes vasara artėja, reikia, tikrai reikia... blush2.gif o vieną plotą brūžinu kokias 10 minučių visomis įmanomomis kryptimis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2013 04 01, 20:10)
Šiaip galima 2 kartus per mėnesį, esant reikalui 3 (veidui), dėl kūno nesu tikra smile.gif . Na, aš darau dažniau, nes vasara artėja, reikia, tikrai reikia...  blush2.gif o vieną plotą brūžinu kokias 10 minučių visomis įmanomomis kryptimis smile.gif

As darau dalimis ant koju, nes kitaip tai be sansu tiek isbruzint visa slauni doh.gif o kojos juk 2 biggrin.gif tai pasiskirsciau plotais ir bruzinu tik ta plota kiek ranka leidzia, net nezinau kiek minuciu, gal 10min panasiai g.gif paskui po poros dienu kita plota.. na nzn ar taip galima, bet kitaip man neiseina. O veidas taip pat parausta kaip ir kunas? blush2.gif
Atsakyti
Dariau ir as veidu vakar su 0.5 adatelem, nieko netepiau, tik oda pravaliau su saliciliu. Man tas bruzinimas tai nieko , bet odos pojuciai po ...labai nemalonus schmoll.gif bruzinu neilgai, kokias 5 minutes. ir man taip idomiai, oda bruzinimo metu beveik neparausta,o visas raudonumas ir nemalonus pojuciai atsiranda po proceduros.
Atsakyti
Tai as turbut per mazai laiko bruzinu. Vadovavaus instrukcija, kurioje parasyta , kad po 10k nurodytumomis kryptimis(horizontaliai, vertikaliai,istrizai) g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2013 04 01, 19:10)
Šiaip galima 2 kartus per mėnesį, esant reikalui 3 (veidui), dėl kūno nesu tikra smile.gif . Na, aš darau dažniau, nes vasara artėja, reikia, tikrai reikia...  blush2.gif o vieną plotą brūžinu kokias 10 minučių visomis įmanomomis kryptimis smile.gif

mano volelio adatėlių ilgis 0,5mm,instrukcijoj parašyta - naudoti 2-3 kartus į savaitę.
su 0.25 adatom procedūras atlikt galima kas antrą dieną.
Papildyta:
QUOTE(Lu Lu @ 2013 04 02, 07:51)
Dariau ir as veidu vakar su 0.5 adatelem, nieko netepiau, tik oda pravaliau su saliciliu. Man tas bruzinimas tai nieko , bet  odos pojuciai po ...labai nemalonus  schmoll.gif bruzinu neilgai, kokias 5 minutes. ir man taip idomiai, oda bruzinimo metu beveik neparausta,o visas raudonumas ir nemalonus pojuciai atsiranda po proceduros.

nėra geras sprendimas vien tik spiritu pavalius odą brūžint. taip,tas pojūtis po brūžinimo nėra malonus,net ir kitą dieną juntamas.
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2013 04 02, 13:13)
mano volelio adatėlių ilgis 0,5mm,instrukcijoj parašyta - naudoti 2-3 kartus į savaitę.
su 0.25 adatom procedūras atlikt galima kas antrą dieną.
Papildyta:

nėra geras sprendimas vien tik spiritu pavalius odą brūžint. taip,tas pojūtis po brūžinimo nėra malonus,net ir kitą dieną juntamas.

Bet kakziap od1 reikt7 dezinfekuoti juk, ane ? g.gif aisku su kokiu serumu butu gal geriau bruzinti, bet neturi jokio naturalaus blush2.gif
Atsakyti