Įkraunama...
Įkraunama...

Derma Roller

senoji tema 4u.gif

Pagalba ketinančioms išsirinkti tinkamiausią volelį 4u.gif

user posted image

user posted image

pirmoji lentelė naudingesnė dėl galimų naudoti serumų, o antroji dėl volelių adatėlių dydžio. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Cukrinė_Siela*: 12 kovo 2013 - 09:47
Sveikos 4u.gif
Klausimas naudojancioms volelius: kokias kosmetikos priemones naudojate po proceduros?
Atsakyti
QUOTE(Cleoo @ 2013 03 22, 18:40)
Sveikos  4u.gif
Klausimas naudojancioms volelius: kokias kosmetikos priemones naudojate po proceduros?

tarkim vakar prieš brūžinimą tepiau hialurono rūgsties serumą,baigus užtepiau ekologiško dr.scheller serumo su argano ir amaranto aliejum.jo sudėtyje taip pat yra hialurono.sekantį kartą prieš, naudosiu kolageno serumą, nes hialuronas baigėsi. gal nesusipjaus abu.
naudokit priemones be parabenų. o procedūras darant su 1,5 mm ilgio adatėlėm naudot rekomenduojama preparatai iš vienkartinių ampulių ar buteliukų. bet ko gero tokio ilgio adatom namų sąlygom veido nieks nebrūžina.
ką konkrečiai jums naudot sunku patart nežinant koks jūsų odos tipas,kiek jums metų. nebent šiaip domitės ką kas kokiai odai tepa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašara: 23 kovo 2013 - 14:22
aš tai tumanu aliejų mėginu naudoti, tiek kūnui, tiek veidui..
Atsakyti
O ka naudot celiulitui? Koki seruma? 4u.gif
Atsakyti
Kas nors su kolagenu neblogai būtų smile.gif
Atsakyti
Jungiuosi į temelę. Ketinu išbandyti 1.5 mm adatėles strijoms naikinti, užmečiau akį, kad akcijų šiuo metu šitam daikčiukui nevyksta ax.gif gal kas iš mergaičių planuojate siųstis artimiausiu metu, tai ar nebūtų kelioms kartu pigiau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2013 03 26, 02:11)
Kas nors su kolagenu neblogai būtų smile.gif

Aisku 4u.gif Bet kaip man ziauriai viskas atrodo su tom 1.5mm adatelem, 2kart perbreziau per sikniuka ir issigandau blink.gif vajei kaip kraujuoja.. cia jau reikia labai atsargiai, ne veltui sakoma, kad namu salygomis negalima, viskas turi buti taip dezinfekuota... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(linute_klp @ 2013 03 26, 13:50)
Aisku  4u.gif  Bet kaip man ziauriai viskas atrodo su tom 1.5mm adatelem, 2kart perbreziau per sikniuka ir issigandau  blink.gif  vajei kaip kraujuoja.. cia jau reikia labai atsargiai, ne veltui sakoma, kad namu salygomis negalima, viskas turi buti taip dezinfekuota...  rolleyes.gif

o siaube, aš jau užsisakiau šiandien 1.5 mm blink.gif gal reikėjo pradžiai 1mm imti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(maister @ 2013 03 26, 16:52)
o siaube, aš jau užsisakiau šiandien 1.5 mm  blink.gif gal reikėjo pradžiai 1mm imti unsure.gif

Nu gal as cia per baisiai pasakiau, bet tik kelis kartus praejau ir kraujas iskart pasirode.. as asmenikai kita karta turbut 1mm imciau, kazkaip mas asmeniskai per ziauru atrodo namu salygom 1.5mm blush2.gif Oten reikia juk bruzinti nemazai, na as to neisivaizduoju ant saves schmoll.gif Nes is tiesu viskas turi buti super sterilu, jeigu bent kiek nors nesterilu ir viskas.. pasidalinkit mergaites kaip jums sekasi 4u.gif
Atsakyti
na aš vakar brūžinausi veidą su 0.5mm ir rankas bei krūtinę, ant subiniuko strijų llyg neturiu, o ant pilvo kitą procedūrą dariau.. tai pravariau taip, kad dar iki dabar viskas dega biggrin.gif na ir ranka pakraujavo truputį, bet nebaisiai ten smile.gif
Atsakyti
nu aš ir su 1,5 per veidą variau ir man niekur kraujas neištryško...
Gal aš ne taip naudoju? Spaudžiat volelį ar leidžiat laisvai judėti?
Atsakyti