viskas buvo nurodyta. Bet del isitikinimo dar karteli ju uzklausiu
QUOTE(alfasz @ 2013 08 15, 18:55)
Jei griaunate siena balkono ir darysite dideli kambari, ir balkono neliks, tai reikes balkono sienas ir netgi lubas apsiltinti ir reiketu deti 3 stiklu paketus i langus. Profilis gali buti ir 7cm. Bet kuo platesnis stiklo paketas. 42mm butu ok.
Sveiki,
dabar jau ir aš pasimečiau iš pasiūlymų gausybės

patarkit kokį profilį Jūs rinktumėtės, kad būtų kokybiškas ir šiltas?
čia kaip pvz VEKA Efect 70mm, 5kamerų su 2stiklų paketu ,GEALAN IQ 8000 6kamerų,74mm , tokstap stiklo paketas ar Brugmann Artline su 3stiklų paketu? visų kaina panaši

Veka Softline truputi brangiau
QUOTE(vysnia_77 @ 2013 08 19, 16:55)
Sveiki,
čia kaip pvz VEKA Efect 70mm, 5kamerų su 2stiklų paketu ,GEALAN IQ 8000 6kamerų,74mm , tokstap stiklo paketas ar Brugmann Artline su 3stiklų paketu? visų kaina panaši

Nera skirtumo, tik dekit triju stiklu stiklo paketa. Brugmanas, man asmeniskai, nelabai - bet cia poziurio klausimas. Galit ziuret ir i kokius storesnius, jei nedidelis kainos skirtumas gaunasi - bent 80mm storio profilius.
Gal kas esate susidure su DOMUS langai firma? Idomu kokie atsiliepimai
Patarkite kokias palanges rinktis? Kokios kokybiskos? langai dedami kambariuose, ne virtuvej ir ne vonioj.
Pasiulyme nurodyta Pilkington langu stiklai, kokia nuomone apie juos?
Ir ROTO uzraktai, ar kokybiski?
Dabar tik pagalvojau, kad musu bute ant langu rankenu uzrasyta "Roto"... ir langai prastai uzsidarineja, reikia pakelti visa langa i virsu, kad uzsivertu. Idomu cia tik pas mus ar siaip prasta firma?
Dekoju
Patarkite kokias palanges rinktis? Kokios kokybiskos? langai dedami kambariuose, ne virtuvej ir ne vonioj.
Dabar tik pagalvojau, kad musu bute ant langu rankenu uzrasyta "Roto"... ir langai prastai uzsidarineja, reikia pakelti visa langa i virsu, kad uzsivertu. Idomu cia tik pas mus ar siaip prasta firma?
Dekoju
QUOTE(Emeira @ 2013 08 20, 15:41)
Gal kas esate susidure su DOMUS langai firma? Idomu kokie atsiliepimai
Dekoju
Dekoju
Domus - ne firma, o vienas veikejas, cia buvo rasyta apie ji.
Pilkington - OK
Roto - OK
QUOTE(idealistas @ 2013 08 20, 16:51)
Domus - ne firma, o vienas veikejas, cia buvo rasyta apie ji.
Sudominot

QUOTE(Emeira @ 2013 08 20, 17:42)
Sudominot
o mes jau galvojom is ju uzsisakyti, nes kaina prieinama. Kur ir kas rasyta, galite nurodyti?

A variantas, trečia nuoroda
B variantas, keletas puslapių atgal
jooo... gerai, kad cia uzsukau, nes butu ne kas buve ir su litais ir su langais

QUOTE(Emeira @ 2013 08 20, 18:21)
Man atrodo kad vistiek jum bus ne kas arba su litais, arba su langais, jei po tiek aiskinimosi buvot issirinkusi Domus'a. Rasiau vienoj temoj apie statistini sito forumo dalyvi - individa, turinti nepilnavertiskumo kompleksa, einanti per visus maziausios kainos paieskose ir vistiek galu gale pasidurianti ant ko nors, ir dar permokanti. Nenoriu nieko izeisti, tiesiog jau kelinta karta pasiteisina mano greitomis sukaltas forumiecio psycho-portretas.
P.S. Greiciausiai ir as pats toks.