Na aš tokios nuomonės, gali būti tikra lietuvė, gražiai mokėti lietuvių kalba, bet nemokėt išdėstyt savo pamoką, o kalbanti rusišku akcentu labai gerai išdėstyt anglų pamoką ir vaikai viską supranta. Rinkčiaus antrą varijantą, net nesusimąstydama.
Sveikos,
Mano sūnus kitais metais baigia pradinę (Mašioto). Galvojame apie Antakalnio mokyklas.
Sakykite, gal kas žinote, ar šioje mokykloje vis dar anglų k. mokymas susitiprintas?
Iš anksto dėkoju.
Mano sūnus kitais metais baigia pradinę (Mašioto). Galvojame apie Antakalnio mokyklas.
Sakykite, gal kas žinote, ar šioje mokykloje vis dar anglų k. mokymas susitiprintas?
Iš anksto dėkoju.
QUOTE(Vilyte @ 2009 11 06, 14:09)
Sveikos,
Iš anksto dėkoju.
Iš anksto dėkoju.
4 savaitinės pamokos
QUOTE(alina @ 2009 11 20, 10:33)
atrodo pagaliau ir mūsų mokykla bus pertvarkyta į gimnaziją nuo kitų mokslo metų
Gal kokios daugiau inf-jos turite del antakalnio m-klos pertvarkymo i gimnazija? Maniskei kitais metais i penkta klase , tai ar priimines dar penktokus? Aciu
QUOTE(aauksine @ 2009 11 20, 11:30)
Gal kokios daugiau inf-jos turite del antakalnio m-klos pertvarkymo i gimnazija? Maniskei kitais metais i penkta klase , tai ar priimines dar penktokus? Aciu
vyras vakar buvo susirinkime, tai sakė bus pertvarkymas. Antakalnio vid. bus padalinta į progimtaziją (1-8 klasės Lelevelio mokykloj) ir gimnaziją (9-12 Antakalnio mok.). Bus informuoti visų klasių tėvai, vakar buvo pradinukų, matyt vėliau praneš ir vyresniems
bet jūs gi 4okai, vadinasi vakar turėjo dalyvauti atstovai ir iš jūsų klasės matyt, kai ateisit į mokyklą mokytoja informuos kas ir kaip
beje, mažiukai ir kitą savaitę neis į mokyklą
QUOTE(alina @ 2009 11 20, 13:10)
vyras vakar buvo susirinkime, tai sakė bus pertvarkymas. Antakalnio vid. bus padalinta į progimtaziją (1-8 klasės Lelevelio mokykloj) ir gimnaziją (9-12 Antakalnio mok.). Bus informuoti visų klasių tėvai, vakar buvo pradinukų, matyt vėliau praneš ir vyresniems
bet jūs gi 4okai, vadinasi vakar turėjo dalyvauti atstovai ir iš jūsų klasės matyt, kai ateisit į mokyklą mokytoja informuos kas ir kaip
Mes ketvirtokai, bet vaikai mokinasi ne Antakalnio, o P.Masioto pradineje mokykloje I Antakalnio mokykla ateis mokintis tik kitais mokslo metais, i 5-a klase Aciu labai uz info. Jei dar butu kokiu naujienu, buciau labai dekinga, jei pasidalintumete
QUOTE(micyte1 @ 2009 11 26, 14:34)
sveikos, ryt jau vaikai vel pradeda pamokas.ar jus saviskius leisite i mokykla? mano sveiki, bet bijau kad neuzsikrestu ir nuo kitu vaiku, ar nuo paciu mokytoju, juk jie kai kurie irgi eina ciaudedami kosedami, kaukiu juk nedevi. kaip planuojate daryti?
aš ne maniškis jau persirgo, temperatūros nebeturi, bet dar kosti. Neisim, kad neužkrėsti kitų kol kosės, mažiausiai iki kitos savaitės vidurio sėdės namie
sunus rudeni eis i pirma klase.Noreciau daugiau suzinoti apie mokytojas.Ketvirtoku mamytes,parasykite savo nuomone apie mokytojas, su kuriomis draugavote ketverius metus.