Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnio progimnazija

4u.gif Na aš tokios nuomonės, gali būti tikra lietuvė, gražiai mokėti lietuvių kalba, bet nemokėt išdėstyt savo pamoką, o kalbanti rusišku akcentu labai gerai išdėstyt anglų pamoką ir vaikai viską supranta. Rinkčiaus antrą varijantą, net nesusimąstydama. ax.gif
Atsakyti
aisku, kad gali taip buti, visko gali, bet kai mano dukra per anglu pamoka ismoke vietoj gud tarti gūd, o vietog big sakyti byg tai zinai atsiprasau, skirtumas yra, ir deja labai didelis.
Atsakyti
Sveikos,

Mano sūnus kitais metais baigia pradinę (Mašioto). Galvojame apie Antakalnio mokyklas.

Sakykite, gal kas žinote, ar šioje mokykloje vis dar anglų k. mokymas susitiprintas?

Iš anksto dėkoju.
Atsakyti
QUOTE(Vilyte @ 2009 11 06, 14:09)
Sveikos,

Mano sūnus kitais metais baigia pradinę (Mašioto). Galvojame apie Antakalnio mokyklas.

Sakykite, gal kas žinote, ar šioje mokykloje vis dar anglų k. mokymas susitiprintas?

Iš anksto dėkoju.

4 savaitinės pamokos mirksiukas.gif
Atsakyti
atrodo pagaliau ir mūsų mokykla bus pertvarkyta į gimnaziją thumbup.gif nuo kitų mokslo metų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(alina @ 2009 11 20, 10:33)
atrodo pagaliau ir mūsų mokykla bus pertvarkyta į gimnaziją  thumbup.gif  nuo kitų mokslo metų  ax.gif

Gal kokios daugiau inf-jos turite del antakalnio m-klos pertvarkymo i gimnazija? Maniskei kitais metais i penkta klase , tai ar priimines dar penktokus? Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aauksine @ 2009 11 20, 11:30)
Gal kokios daugiau inf-jos turite del antakalnio m-klos pertvarkymo i gimnazija?  Maniskei kitais metais i penkta klase , tai ar priimines dar penktokus? Aciu  smile.gif

vyras vakar buvo susirinkime, tai sakė bus pertvarkymas. Antakalnio vid. bus padalinta į progimtaziją (1-8 klasės Lelevelio mokykloj) ir gimnaziją (9-12 Antakalnio mok.). Bus informuoti visų klasių tėvai, vakar buvo pradinukų, matyt vėliau praneš ir vyresniems mirksiukas.gif

bet jūs gi 4okai, vadinasi vakar turėjo dalyvauti atstovai ir iš jūsų klasės g.gif matyt, kai ateisit į mokyklą mokytoja informuos kas ir kaip mirksiukas.gif

beje, mažiukai ir kitą savaitę neis į mokyklą unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alina: 20 lapkričio 2009 - 12:12
QUOTE(alina @ 2009 11 20, 13:10)
vyras vakar buvo susirinkime, tai sakė bus pertvarkymas. Antakalnio vid. bus padalinta į progimtaziją (1-8 klasės Lelevelio mokykloj) ir gimnaziją (9-12 Antakalnio mok.). Bus informuoti visų klasių tėvai, vakar buvo pradinukų, matyt vėliau praneš ir vyresniems  mirksiukas.gif 

bet jūs gi 4okai, vadinasi vakar turėjo dalyvauti atstovai ir iš jūsų klasės  g.gif  matyt, kai ateisit į mokyklą mokytoja informuos kas ir kaip  mirksiukas.gif

beje, mažiukai ir kitą savaitę neis į mokyklą  unsure.gif

Mes ketvirtokai, bet vaikai mokinasi ne Antakalnio, o P.Masioto pradineje mokykloje smile.gif I Antakalnio mokykla ateis mokintis tik kitais mokslo metais, i 5-a klase smile.gif Aciu labai uz info. Jei dar butu kokiu naujienu, buciau labai dekinga, jei pasidalintumete smile.gif
Atsakyti
sveikos, ryt jau vaikai vel pradeda pamokas.ar jus saviskius leisite i mokykla? mano sveiki, bet bijau kad neuzsikrestu ir nuo kitu vaiku, ar nuo paciu mokytoju, juk jie kai kurie irgi eina ciaudedami kosedami, kaukiu juk nedevi. kaip planuojate daryti?
Atsakyti
QUOTE(micyte1 @ 2009 11 26, 14:34)
sveikos, ryt jau vaikai vel pradeda pamokas.ar jus saviskius leisite i mokykla? mano sveiki, bet bijau kad neuzsikrestu ir nuo kitu vaiku, ar nuo paciu mokytoju, juk jie kai kurie irgi eina ciaudedami kosedami, kaukiu juk nedevi. kaip planuojate daryti?

aš ne schmoll.gif maniškis jau persirgo, temperatūros nebeturi, bet dar kosti. Neisim, kad neužkrėsti kitų kol kosės, mažiausiai iki kitos savaitės vidurio sėdės namie mirksiukas.gif
Atsakyti
Dukra rudeni eis i pirmaja klase sioje mokykloje, bet dar nieko nezinau apie dabartiniu ketvirtoku mokytojas, tad gal turite informacijos, kuri geriausia? smile.gif
Atsakyti
sunus rudeni eis i pirma klase.Noreciau daugiau suzinoti apie mokytojas.Ketvirtoku mamytes,parasykite savo nuomone apie mokytojas, su kuriomis draugavote ketverius metus.
Atsakyti