Semionova, arba Semionoviene, mokytoja labai neprasta, mano klase buvo jos pirma laida kai ji pradejo dirbti, ir tikrai iki pat mokyklos baigimo daznai pas ja uzsukdavom, nes prisiminimai tikrai geri. Atsimenu, darydavom ivairius darbelius mamos dienai ir gimtadieniams, o ir medziaga padedavo issisavinti silpnesniems.
Sildlauskiene turejo paraleline klase, tai mum, kaip vaikam, tada atrodydavo, kad ji grieztesne, nei Semionova, bet is Sidlauskienes mokiniu atsiliepimu, jiems ji tikrai patikdavo, iki siol pazistu jos mokiniu ir atsiliepimai tikrai silti.
QUOTE(Guboja @ 2008 04 16, 14:24)
siandien uzrasem savo sunu-busima pirmoka i antakalnio vidurine. Nezinom kokia mokytoja pasirinkti. Bus Sidlauskiene, Siminoviene ir Butkeviciene. Gal kas kazka galite parekomenduoti? Aciu
Pirma ir trečia yikrai neblogos. Antros nepažįstu.Smulkiau AŽ
QUOTE(Guboja @ 2008 04 16, 14:24)
siandien uzrasem savo sunu-busima pirmoka i antakalnio vidurine. Nezinom kokia mokytoja pasirinkti. Bus Sidlauskiene, Siminoviene ir Butkeviciene. Gal kas kazka galite parekomenduoti? Aciu
Šiandien buvo pirmų klasių mokinių tėvekių susirinkimas - pristatė tris mokytojas, paskaitė pavardes,užregistravo visus.
Mes pakliuvom pas Šidlauskienę
Įspūdis - sunku pasakyti
Nors paminėjo,kad ji vienintelė gavo teisę šiemet dirbti pagal naują lietuvių kalbos vadovėlį, bet vietom atrodė,kad ...
...ir be galo be krašto gyrė buvusią laidą -patys pačiausi patys geriausi
argi mums reikia apie tai žinoti
...ir užgalvos suiėmus,kad dauguma berniukai
Gal kas turit kokių atsiliepimų apie ją ar kitas
Norim vaikui paties geriausio ir labai svarbu - pirma mokytoja
o mes pakliuvom pas Semionovienę
lince, svarbu kad vaikui būtų gerai kiek teko girdėti, Šidlauskienė yra griežtesnė, tačiau vaikai apie ją atsiliepia gražiai
Kadangi mūsų vaikas gan lėtas ir labai jautrus, mes prašėme "minkštesnės" mokytojos. Laikas parodys kaip pasisekė, tikiuosi viskas bus ok
lince, svarbu kad vaikui būtų gerai kiek teko girdėti, Šidlauskienė yra griežtesnė, tačiau vaikai apie ją atsiliepia gražiai
Kadangi mūsų vaikas gan lėtas ir labai jautrus, mes prašėme "minkštesnės" mokytojos. Laikas parodys kaip pasisekė, tikiuosi viskas bus ok
QUOTE(zalias3 @ 2008 06 01, 23:14)
Tai gal kas turit žinių apie matiekos mokytoją Sinkevičienę? Aš seniai šitą šūlią baigiau, bet sinkės pamiršt negaliu. Nerealiausia lerva. Mano laikais, jei pas sinkę pakliuvai, tai tau šakės. Ir nedvesia bestija...
JI dirba dar nėr ko pergyvent
Tikrai mokytoja labai griežta , bet,,,sugeba sukramtyti ir įdėti matematika į smegenys vaikams kurie klausosi, ir jei prieini prie jos ko nesuprasdamas mielai paaiškina, taigi kiekvienam savaip.
Visos mokytojos tikrai geros, mano dukra pakliuvo pas Butkevičienę, mokytoja pažystu aš pati, bet šito nežinojau nes pavardė pasikeitusi.Buvau labai nustebinta kai atėjau su ją susipažinti, ji mane iš kart atpažino ir pasakė savo mergautinę pavardę, mano nuostabai tai mano 1-4klasės auklėtoja, ir aš ją pažystu kaip mokytoja.
Žinot visą laiką galvojau, kad ji nebedirba jau mokykloje, net negalėjau pagalvoti,kad istorija kartosis su mano vaiku, štai tau ir likimas, dėkoju jam.
QUOTE(HATA @ 2008 06 28, 19:27)
mes pakliuvo i 1a bet mokytojios pavardes nepamenu ....kaskaip pro ausis praleidau
mes irgi 1a, malonu susipažinti, mokytoja Irena Butkevičienė.Pas Jūs sūnus ar dukra?
Mes irgi jau galvojame apie šią mokyklą, bet mes eisim nuo kito rudens.
Gal kas žinote apie šias mokytojas:
Rita Norkaitienė
Regina Savickienė
Lina Kumžienė
Būčiau labai dėkinga
Gal kas žinote apie šias mokytojas:
Rita Norkaitienė
Regina Savickienė
Lina Kumžienė
Būčiau labai dėkinga
Deja nieko nežinau, norėčiau padėti bet....