QUOTE(xde @ 2015 01 04, 23:53)
Antakalnietės,o kaip apsisprendžiate ar į Antakalnio progimnaziją ,ar į M.Daukšos mokyklą leisti pradinuką?
Mokyklų reitinge dabar M.Daukšos aukščiau pakilusi,sunku apsispręsti....
Sveika,
labai sunku apsispręsti, pati daug dvejoju ir aktuali ši tema. Tik galiu pasakyti tokią savo nuomonę: man daug jaukiau, gražiau Antakalnio progimnazijos pradinukų korpuse, nei M.Daukšos mokykloje. Tačiau jeigu jau nueisite į Antakalnio progimnaziją - pakeisti mokyklą vargu ar pavyks (pvz 5-je klasėje, ar bet kada kitu metu), net jeigu ir pagal gyvenamą vietą priklauso: Daukša perpildyta, direktorė tiesiog jau pikta kaip nenori mokinių priimti, galvoja kaip tik iš pradinių mokyklų visus sutalpinti... (pati buvau pas direktorę, tai nemalonu tiesiog net buvo, kokią antireklamą mokyklos pavarė...) Nežinau kodėl ten toks perpildymas, ar gera mokyka ar tiesiog daug naujų namų/daugiabučių apylinkėse prisistatė.
Tačiau 5-8 klasės Antakalnio progimnazijoje patalpų prasme man labai nepatinka. Jie kaip be vietos. Truputį pamokų čia, truputį ten (pamokos gal per tris korpusus, pereidinėja į vieną korpusą per lauką). Po Lelevelio tai niūrokas vaizdelis. Gimnazistams jau viskas ok.
Jeigu leisti pradinuką, galima užrašyti į abi mokyklas ir po to žiūrėti pas kokią mokytoją paklius, rinktis pagal tai. Vyresnėse klasėse, esu girdėjus iš žmonių, kad sunkiau mokytis Daukšoj (labiau griebia tikriausiai?)