Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnio progimnazija

Apie Jolanta Vilkaite-Samuiliene galėčiau pasakyti savo nuomonę, kadangi jau keturi metai bendraujame kaip su savo vaiko pedagogu 4u.gif . Labai konkreti klausimais siejamais su mokslo pasiekimais, pataria-kaip tėveliai gali padėti savo vaikui ugdyti lietuvių kalbą, matematiką, jei pastebi jog vaikas turi vienų ar kitų problemų dėl mokslų ar elgesio pirmiausiai sprendžia su vaiku, o paskui su tėveliais. Nepuola į kraštutinumus. Išklauso visada ir kreipia dėmesį į kiek vieną vaiką savo klasėje. Man atrodo, kaip pedagogė, Ji daugiau kreipia dėmesio į lietuvių kalbos ugdymą, bei meną, tiksliau muzika, šokiai ir pan. Nesierzina dėl menkniekių, turi savo nuomonę, man labai patinka ,kad su vaikais tariasi kur norėtu klasė važiuoti, ką norėtu pamatyti-po pamokinėje veikloje. Skiria savo laiko sunkiai besimokantiems vaikučiams papildomų pamokų, kad galėtu greičiau suprasti, bei lavinti įgytas žinias. Nuo pat pirmos klasės rašo pastabas į sąsiuvinius ir gautų pažymių paaiškinimus(jei blogas pažymys- raudoni veidukai verysad.gif ) kad tėveliai irgi galėtu atkreipti dėmesį į vaiko daromas klaidas ir padėtu jų nebedaryti arba daryti mažiau ax.gif . Man norėtusi, atsiradus el.dienynui tik šiais metais,skirtų dėmesio įrašams pamokos, tiksliau ką reikia atlikti namuose, nes ne visada vaikas užsirašo ką reikia atlikti n.d. arba dažnai pamiršta. O šiaip apibendrinus labai gera pradinių klasių mokytoja thumbup.gif
Atsakyti
sveiki 4u.gif
Gal kas galėtų kokį nors atsiliepimą apie mokytoją Žydrūnę Butrimienę parašyt? ačiū 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bluepoint @ 2014 02 28, 13:06)
sveiki  4u.gif
Gal kas galėtų kokį nors atsiliepimą apie mokytoją Žydrūnę Butrimienę parašyt? ačiū  4u.gif  4u.gif

Visiškai nieko gero.
Atsakyti
QUOTE(sultan @ 2014 03 01, 17:23)
Visiškai nieko gero.

O gal galėtume argumentuoti savo parašymą. Nes aš kaip tik girdėjau daug gerų atsiliepimų apie šią mokytoją ir kaip tik savo vaiką užrašėme pas ją.
Atsakyti
Sveikos mamytės, Gal kas turit atsiliepimų apie šias mokytojas:
ANDRA RAMANAUSKIENĖ
ZITA PETRAVIČIENĖ
JANAITYTĖ
LUCIENĖ
Atsakyti
mes pas Andra planuojam, as ja patenkinta smile.gif
Atsakyti
Antakalnietės,o kaip apsisprendžiate ar į Antakalnio progimnaziją ,ar į M.Daukšos mokyklą leisti pradinuką?
Mokyklų reitinge dabar M.Daukšos aukščiau pakilusi,sunku apsispręsti....
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2015 01 04, 23:53)
Antakalnietės,o kaip apsisprendžiate ar į Antakalnio progimnaziją ,ar į M.Daukšos mokyklą leisti pradinuką?

Sveika,
labai sunku apsispręsti, pati daug dvejoju ir aktuali ši tema. Tik galiu pasakyti tokią savo nuomonę: man daug jaukiau, gražiau Antakalnio progimnazijos pradinukų korpuse, nei M.Daukšos mokykloje. Tačiau jeigu jau nueisite į Antakalnio progimnaziją - pakeisti mokyklą vargu ar pavyks (pvz 5-je klasėje, ar bet kada kitu metu), net jeigu ir pagal gyvenamą vietą priklauso: Daukša perpildyta, direktorė tiesiog jau pikta kaip nenori mokinių priimti, galvoja kaip tik iš pradinių mokyklų visus sutalpinti... (pati buvau pas direktorę, tai nemalonu tiesiog net buvo, kokią antireklamą mokyklos pavarė...) Nežinau kodėl ten toks perpildymas, ar gera mokyka ar tiesiog daug naujų namų/daugiabučių apylinkėse prisistatė.
Tačiau 5-8 klasės Antakalnio progimnazijoje patalpų prasme man labai nepatinka. Jie kaip be vietos. Truputį pamokų čia, truputį ten (pamokos gal per tris korpusus, pereidinėja į vieną korpusą per lauką). Po Lelevelio tai niūrokas vaizdelis. Gimnazistams jau viskas ok.
Jeigu leisti pradinuką, galima užrašyti į abi mokyklas ir po to žiūrėti pas kokią mokytoją paklius, rinktis pagal tai. Vyresnėse klasėse, esu girdėjus iš žmonių, kad sunkiau mokytis Daukšoj (labiau griebia tikriausiai?)

Atsakyti
QUOTE(Merlote @ 2015 01 08, 09:38)
Jeigu leisti pradinuką, galima užrašyti į abi mokyklas ir po to žiūrėti pas kokią mokytoją paklius, rinktis pagal tai.

Ačiū už nuomonę.
Užrašiau į abi.O kokį mėnesį paaiškėja,ar priima ir pas kokią mokytoją?Ar tikėtina,kad abi mokyklos praneša,kad priimtų?Kam nors yra buvusi tokia situacija?
Progimnazijoje sutiko,atsakė į kylančius klausimus tikrai šilčiau nei M.Daukšos.
Tačiau M.Daukšos mokyklos iniciatyvos puikios,balsuokime,kas palaiko:
http://geridarbai.lt...-mokyklos-kieme
thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xde: 08 sausio 2015 - 15:17
QUOTE(xde @ 2015 01 04, 22:53)

Mano nuomone - pradinukams Antakalnio progimnazija puiki mokykla !

Vaikams buvo begalo malonu, kai rugsėjo pirmąją mokyklos direktorius pats asmeniškai pasitiko prie durų ir pasisveikino su visais! Ir su vaikais jis bendrauja betarpiškai ir šiltai. Teko matyti, kaip jis koridoriuje sustabdė triukšmingai begantį išsiblaškiusį mokinuką ir .. pasilenkęs užrišo jam batų raištelius... Gal ir minusas - mokinių nuvedimu pas direktorių nelabai ir pagasdinsi smile.gif
Šviesus ir atskiras mokyklos korpusas, kuriame tik pradinukai. Puikiai suorganizuotos prailgintos grupes. Puikios mokytojos (beabejo skirtingų charakterių ir gal mokymo principų). Begąlė popamokinių būrelių, vaikas net nespeja namų darbų prailgintoje padaryti per tuos burelius.. smile.gif

p.s. nuomone - ne reklama, mokosi vaikai ir draugų vaikai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Serafima: 08 sausio 2015 - 15:52
Ar yra kokios nors rinkliavos pradinukų tėvams?
Ar skanus maistas valgykloje?Iš praktikos įdomu,ar verta pirkti ir pusryčius,ir pietus?Aš jau ir pamiršau,kiek kartų mokyklose maitina doh.gif
Iki kokios valandos dirba prailginta grupė?
Koks mokestis už ją?
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2015 01 08, 16:01)
Ar yra kokios nors rinkliavos pradinukų tėvams?
Ar skanus maistas valgykloje?Iš praktikos įdomu,ar verta pirkti ir pusryčius,ir pietus?Aš jau ir pamiršau,kiek kartų mokyklose maitina doh.gif
Iki kokios valandos dirba prailginta grupė?
Koks mokestis už ją?

Jokių rinkliavų specialių nėra. Tik kaip ir visur: perkamos pratybos, į klasės fondą susidėjome po 25 litų (bet čia mes patys tokią sumą sutarėm). Visa kita vyksta pačių tėvų iniciatyva (vieni susiorganizuoja naują kilimą, kiti pasidaro individualias spinteles, bet cia nebutinai perkami dalykai..). Na bet mūsų klasė nieko neprisigalvojo smile.gif

Maistas - dėl skonio nesiginčijama, yra vaikų kuriems skanu viskas, yra vaikų kuriems nelabai. Manau kaip ir visur smile.gif. Jeigu vaikams tėveliai įdeta savo maistą, jie gali likti ir valgyti klasėje. Bet dauguma valgo valgykloje ir yra patenkinti. Pirkti pradinėse klasėse tikrai verta.

Dėl prailgintos - yra kelios skirtingos grupės. Kiek kas tiksliai moka nepasakysiu, mes būname ne kiekvieną dieną.
Atsakyti