Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnio progimnazija

QUOTE(Keberiokšt @ 2013 05 23, 21:41)
Jūs čia šiaip, tiesiog teoriškai samprotaujate, ar tiksliai žinote, kad į vieną iš klasių, pas konkrečią mokytoją nori 100, o priims 20? Kadangi paprastai formuoja tris pirmokų klases, tai norinčiųjų apskritai būna apie 60. Iš kur čia tokie skaičiai?

yra viena mokytoja, pas kuria norinciu paparastai susidaro apie 100....bet jos siais metais nera. Siais gi metais, pas viena is mokytoju norinciu yra ne maziau 50, o gal jau ir daugiau
Atsakyti
suprantu apie ką Vicci kalba, tikrai šioje mokykloje yra mokytojų, pas kurias nori VISI smile.gif

kad nekiltų klausimų "kiek" papasakosiu kaip formuojamos klasės pas šias mokytojas: priimami vaikai, kurių tėvai baigė šią mokyklą, taip pat vaikai, kurių broliai/sesės mokosi šioje mokykloje. Ir galiu patvirtinti, jog mūsų klasėje kitokių vaikų nėra schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicci @ 2013 05 23, 21:19)
gal zinot koks yra tarifas norint patekti i tam tikra klase?

doh.gif
Retorinis klausimas- ar kada nors pagaliau tapsime normaliais civilizuotais žmonėmis, neieškančiais kam ką ir vardan ko įsiūlyt... Vicci, nieko asmeniško 4u.gif , tiesiog mane glumina ir į neviltį varo tas kraupus sovietinis palikimas.
Atsakyti
QUOTE(taja:) @ 2013 05 24, 13:15)
suprantu apie ką Vicci kalba, tikrai šioje mokykloje yra mokytojų, pas kurias nori VISI smile.gif

kad nekiltų klausimų "kiek" papasakosiu kaip formuojamos klasės pas šias mokytojas: priimami vaikai, kurių tėvai baigė šią mokyklą, taip pat vaikai, kurių broliai/sesės mokosi šioje mokykloje. Ir galiu patvirtinti, jog mūsų klasėje kitokių vaikų nėra  schmoll.gif

bigsmile.gif atitinku visus reikalavimus. Bet tik kai kalbejau su vienu is atsakingu zmogum, tai baisiai ikalbinejo eit i kita klase, pas kita mokytoja ir dave suprast kad nieko nezada g.gif

QUOTE(Shusha @ 2013 05 24, 13:30)
doh.gif
Retorinis klausimas- ar kada nors pagaliau tapsime normaliais civilizuotais žmonėmis, neieškančiais kam ką ir vardan ko įsiūlyt... Vicci, nieko asmeniško  4u.gif , tiesiog mane glumina ir į neviltį varo tas kraupus sovietinis palikimas.

sutinku. Reik pradet nuo saves. Tai siuo atveju as sutinku pati neimt kysiu, bet va duot kitam visgi tenka
Atsakyti
QUOTE(Vicci @ 2013 05 24, 14:11)
Tai siuo atveju as sutinku pati neimt kysiu, bet va duot kitam visgi tenka

baisu doh.gif nors jau cia miela mamyte nerasykite
Atsakyti
Sveiki, gal kas galite plačiau papasakoti apie antakalnio gimnazijos mokytojus, atmosferą, mokinius? smile.gif
Atsakyti
Sveiki, mane domina kitų metų būsimų pradinukų mokytojos. Ką apie kiekvieną galite pakomentuoti, bent jau trumpai 4u.gif
Ačiū
Atsakyti
Šiais metais mano sesė baigė 4 klases šioje mokykloje ir įstojo į Vilniaus Jėzuitų gimnaziją, taigi pagal viską turėtų būti suformuotos 3 arba 4 pirmokų klasės. Kai ji mokėsi buvo tik trys klasės, taigi žinau tik tris būsimas pirmokų mokytojas: Rita, Regina ir Lina (mano nuomone šią mokytoją, jei tik yra galimybė, reikėtų pasirinkti, pas ją ir mokėsi sesuo). Minėta mokytoja Lina yra pakankamai griežta, tačiau puikiai sugeba vaikus paruošti 5- ai klasei.
Na, o šiaip ypač pradinėse klasėse, tai mokykla yra tikrai nebloga, tik vėliau (7-8 klasėse) tasai žingeidumas stipriai sumažėja verysad.gif Taigi, geriausia stoti pvz. į VJG thumbup.gif
Sėkmės visoms:)

P.S. Mamytės, kurių vaikučiai planuoja stoti į Vilniaus jėzuitų gimanziją siūlau aplankyti naujai sukurtą temą ,,Vilniaus jėzuitų gimnazija", ten rasit mano įkeltus testų pavyzdžius (senesnių metų), o jei įkelti nepavyks, tai galėsit man rašyt į asm. žinutes, tuomet testus atsiųsiu asmeniškai el. paštu smile.gif
Atsakyti

i 
Temą palieku progimnazijai, nes vis tiek aktualiausia pradinukams. Jei reikalinga tema ir Antakalnio gimnazijai, sukurkite naują
Atsakyti
Sveikos mamytės,
nuo 2014 m. rugsėjo planuojame savo sūnų leisti į šią mokyklą į pirmą klasę. Pradėjau ieškotis įvairios info apie mokytojas, priėmima.
Gal atsiras čia mamyčių, planuojančių kitais metais leisti į pirmą klasę, prašau pasidalinti turima info:)
Jei gerai suskaičiavau tai mokytojos turėtų būti Jolanta Vilkaitė-Samuilienė; Jolanta Sabaliauskienė ir Rima Balčiūnaitė. Turite gal žinių apie jas? Nuo kada galima rašyti prašymus dėl priėmimo.
Ačiū už pasidalinta informacija 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alinute82: 14 spalio 2013 - 12:38
QUOTE(alinute82 @ 2013 10 14, 13:37)
Sveikos mamytės,
nuo 2014 m. rugsėjo planuojame savo sūnų leisti į šią mokyklą į pirmą klasę. Pradėjau ieškotis įvairios info apie mokytojas, priėmima.
Gal atsiras čia mamyčių, planuojančių kitais metais leisti į pirmą klasę, prašau pasidalinti turima info:)
Jei gerai suskaičiavau tai mokytojos turėtų būti Jolanta Vilkaitė-Samuilienė; Jolanta Sabaliauskienė ir Rima Balčiūnaitė. Turite gal žinių apie jas? Nuo kada galima rašyti prašymus dėl priėmimo.
Ačiū už pasidalinta informacija 4u.gif  ax.gif

Sveiki, štai nuoroda su informaciją apie priėmimą http://www.antakalni...lt/?page_id=208
Atsakyti
QUOTE(alinute82 @ 2013 10 14, 12:37)
Sveikos mamytės,
Ačiū už pasidalinta informacija 4u.gif  ax.gif

Kiek aš ištyrinėjau progimnazijos tinklapį, tai 2014-2015 m.m. pirmokus turėtų turėti
Vilkaitė-Samuilienė Jolanta
Sabaliauskienė Jolanta
Butrimienė Žydrūnė

http://www.antakalni....lt/?page_id=90

Gal kas galite išsakyti savo nuomonę apie šias mokytojas. Ačiū.
Atsakyti