Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnio progimnazija

Sveikos, mamytės.
Norėjau pasidalinti informacija, gal kam bus naudinga smile.gif
Mūsų įstaigoje vykdomas projektas, kuriame gali dalyvauti vaikai nuo 6 iki 10 metų. Šio projekto tikslas sudaryti sąlygas šeimoms derinti šeimos ir darbo įsipareigojimus. Veikla - vaikų iki 10 m. neformalus užimtumas, vykdomas pagal asmenybės ugdymo programą „Aš esu kūrėjas“ taip pat taikoma dailės terapija.
REIKALAVIMAI TIKSLINEI GRUPEI: dirbantys tėvai, kurių pajamos ne didesnės nei 1050,00 Lt vienam šeimos nariui „į rankas“, vaikų amžius – nuo 6 iki 10 metų.
VIETA: Verkių g. 44, Vilnius (Šiaurės miestelis)
LAIKAS: pirmadienį – penktadienį 12:00 – 18:00 val.
PRIORITETAI TEIKIAMI VIENIŠOMS MAMOMS/TĖČIAMS
PASLAUGA NEMOKAMA!
KREIPTIS: mob.tel. 865514136 El.p. projektai@rafaelis.lt
Atsakyti
Norejau pasiteirauti Antakalnio mokyklos ketvirtokelių mamyčių apie jų mokytojas. Kita rudenį 2012m. mano dukryte keliaus į pirmą klasę. Gal galite patarti kokią mokytoją pasirinkti. Dėkoju iš anksto.
Atsakyti
Turime pradinuku uniformos kaklaraisti.
cia kai viena mamyte ieskojo - neradome, o va pasirodo buvo uzkisktas slaptame kampelyje.

Jei kam reikia - i az wink.gif
Atsakyti
QUOTE(laurare @ 2011 09 15, 16:48)
Norejau pasiteirauti Antakalnio mokyklos ketvirtokelių mamyčių apie jų mokytojas. Kita rudenį 2012m. mano dukryte keliaus į pirmą klasę. Gal galite patarti kokią mokytoją pasirinkti. Dėkoju iš anksto.

man taip pat būtų naudinga ši informacija ax.gif bet čia tokia tyla ramybė smile.gif
Atsakyti
Rinkitės ta mokytoja kuri destys savo pamokas lelevelio mokykloje...
Atsakyti
Sveiki,

po savaitės prasidės pradinukų užrašymas į pirmąją klasę. Dabar ketvirtokus šefuojančios M. Šildauskienė, N. Semionovienė, I. Butkevičienė perims pirmokėlius. Gal kas žinote, ar tai galutinis mokytojų sąrašas, ir gal galite pasidalinti patirtimi, kuri mokytoja labiausiai tiktų jautriam, bet kartu ir su "ožiukais" vaikui?
Atsakyti
QUOTE(ansi @ 2012 01 10, 09:56)
Sveiki,

po savaitės prasidės pradinukų užrašymas į pirmąją klasę. Dabar ketvirtokus šefuojančios M. Šildauskienė, N. Semionovienė, I. Butkevičienė perims pirmokėlius. Gal kas žinote, ar tai galutinis mokytojų sąrašas, ir gal galite pasidalinti patirtimi, kuri mokytoja labiausiai tiktų jautriam, bet kartu ir su "ožiukais" vaikui?

vienareikšmiškai Semionovienė mirksiukas.gif Šidlauskienė, kiek teko girdėti, labai griežta. Apie Butkevičienę nelabai ką žinau.
Atsakyti
Sveiki,
Aš planuoju savo berniukus taip pat leisti į šią mokyklą. Vienas bus 1-okas, kitas 5-okas. Gal kas galite patarti kokią pirmokų mokytoją rinktis? Ir šiaip įdomu sužinoti apie šios mokyklos privalumus bei trūkumus.
Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(taja:) @ 2012 01 10, 10:21)
vienareikšmiškai Semionovienė mirksiukas.gif  Šidlauskienė, kiek teko girdėti, labai griežta. Apie Butkevičienę nelabai ką žinau.

Šidlauskienė griežta, bet kai kuriems vaikams reikia griežtumo. Butkevičienė superinė mokytoja, nors dėl griežtumo tai nelabai, ji švelnesnė ir labai gera.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriskol: 11 sausio 2012 - 13:26
QUOTE(kristevvv @ 2012 01 11, 10:43)
Sveiki,
Aš planuoju savo berniukus taip pat leisti į šią mokyklą. Vienas bus 1-okas, kitas 5-okas. Gal kas galite patarti kokią pirmokų mokytoją rinktis? Ir šiaip įdomu sužinoti apie šios mokyklos privalumus bei trūkumus.
Ačiū smile.gif

Mano dukra šiemet lanko pirmą klasę. Šiaip mokykla kaip mokykla, nelabai turiu su kuo palyginti. Pradinukai atskirame korpuse Lelevelio mokykloje, kas yra visai gerai, prailginta grupė yra. Vienas dalykas, kuri man nepatinka - iš pirmokėliams tinkamų būrelių tik du yra nemokami - dailės ir anglų. Ir aišku, jie perpildyti. O visi kiti - mokami, ir gana nemažai. Pvz., lankome keramiką, nes dukrai labai patinka, yra tik po vieną savaitinį užsiėmimą, o mėnesiui kainuoja 72 Lt. Kai teko pasišnekėti su pora draugių, kurios leidžia savo vaikus į kitas mokyklas, labai nutebau, kad pas juos beveik visi būreliai nemokami. O Antakalnio vidurinėje - atvirkščiai... g.gif
Atsakyti
Kaip nuostabu vel prisiminti tuos laikus.... Baigiau sia mokykla. Likau patenkinta.
Mokytoju yra visokiu, bet jei nori mokintis ir stengiesi, tai problemu ner.
Pati mokykla grazi ir tvarkinga, malonu buvo joje augti 12 metu. Kazkas rase apie pradiniu klasiu mokytojus. Pries daug metu pradinese klasese turejau aukletoja N.Semionoviene. Tai labai malonus zmogus. Iki siol apie ja tik geri atsiminimai. Jai visada galedavai pasiguosti ar pasipasakoti.
Mano nuomone, vienintelis mokyklos minusas - atskiras ketvirtas korpusas vyresniems. I ji susisiekimas per lauka. O ziemos metu eiti i ji be striukiu tai ne itin malonu... (tekdavo eiti ir be striuku, nes nebudavo laiko kiekviena kart jas kabinti i rubine).

Manau teks kada apsilankyti, idomu pasiziureti pokycius ir sutikti senus gerus mokytojus smile.gif
Atsakyti
Carramel, būtų smagu, jei parašytum, kurie mokytojai tau labiausiai patiko ir kodėl. Mums mamos, kurių vaikai mokosi šioje mokykloje tai labai aktualu 4u.gif
Atsakyti