Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnio progimnazija

QUOTE(shypsena @ 2011 02 11, 20:47)
Šaunu thumbup.gif
mm, net nepagalvojau, kad pradinukai neturi e-dienyno g.gif

Tai kad pradinukams dienynas nelabai aktualus,nebent vaikas neabejingas esamiems pazymiu knygeleje lipdukams ax.gif Maniske pirmoke, tai turejau gerus pirmus du menesius aiskinti, kad negalima ju nulipdyneti doh.gif Jai tie lipdukai baisiai simpatiski, todel ji juos atlipdzius is knygeles klijuodavo ant kokios lentynos ar dar kur doh.gif Bet atrodo susitvarkem su sia problemele rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Milana @ 2011 02 11, 23:02)
Tai kad pradinukams dienynas nelabai aktualus,nebent vaikas neabejingas esamiems pazymiu knygeleje lipdukams ax.gif  Maniske pirmoke, tai turejau gerus pirmus du menesius aiskinti, kad negalima ju nulipdyneti  doh.gif  Jai tie lipdukai baisiai simpatiski, todel ji juos atlipdzius is knygeles klijuodavo ant kokios lentynos ar dar kur  doh.gif  Bet atrodo susitvarkem su sia problemele rolleyes.gif

Sutinku, kad vaikui gal ir neaktualu, bet tėveliams aiškiau matosi, kaip jam sekasi ax.gif Maniškis dabar parengiamojoje darželyje, tai apie pamokėles visiškai nieko nepasakoja schmoll.gif reikia traukti iš jo žodžius. Auklėtojos paklausi, tai sako visai neblogai, bet su ja juk kasdien nesišnekėsi unsure.gif
Žinoma, jeigu lipdukai lieka pažymių knygelėje, tai tada viskas tvarkoj hihihi.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Gal yra mamyčių, kurių vaikai šioje mokykloje mokosi trečioje klasėje ax.gif
Atsakyti
Del pirmokų mokytojų nuo 2011 rudens:

ne tik Andra, bet ir Violeta Jonaityte yra nuostabi mokytoja.
Puiki mokytoja ir nuostabus žmogus. Labai dalykiška ir pakankamai griežta.

O bet to kabinetas mokytojos Violetos kabinetas pats didžiausias, vaikai net turi savo minkšta kampą su kilimu. Aišku ko pasekoje turi ten begalę veiksmo ir net nenori išlysti į koridorių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Serafima @ 2011 03 03, 15:59)
Del pirmokų mokytojų nuo 2011 rudens:

ne tik Andra, bet ir Violeta Jonaityte yra nuostabi mokytoja.
Puiki mokytoja ir nuostabus žmogus. Labai dalykiška ir pakankamai griežta.

O  bet to kabinetas mokytojos Violetos kabinetas pats didžiausias, vaikai net turi savo minkšta kampą su kilimu. Aišku ko pasekoje turi ten begalę veiksmo ir net nenori išlysti į koridorių smile.gif

bigsmile.gif mes ja antru numeriu uzsirasem mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 03 kovo 2011 - 16:13
Sveiki,
Gal kas galite patarti kaip nuo kito rudens patekti i antra klase sioje mokykloje?
Pagal teritorija priklausome, bet paskambinus uzsiregistruot pasake kad klases pilnos ir vietos nera g.gif
Gal gali parasyt mamytes, kuriu vaikuciai dabar pirmokai - kaip pas jus klaseje padetis?
Labai lauksiu ziniu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mare_ieva @ 2011 04 07, 09:05)
Sveiki,
Gal kas galite patarti kaip nuo kito rudens patekti i antra klase sioje mokykloje?
Pagal teritorija priklausome, bet paskambinus uzsiregistruot pasake kad klases pilnos ir vietos nera  g.gif
Gal gali parasyt mamytes, kuriu vaikuciai dabar pirmokai - kaip pas jus klaseje padetis?
Labai lauksiu ziniu  blush2.gif

Maniske pirmoke. Dabar pirmose klasese po 25 vaikus. Sakyciau truputi sunku mokytojai ir triuksmas, ir daznai nespeja visiems isaiskint temos (juk tempai vaiku nevienodi) ax.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milana: 07 balandžio 2011 - 14:59
QUOTE(Milana @ 2011 04 07, 16:57)
Maniske pirmoke. Dabar pirmose klasese po 25 vaikus. Sakyciau truputi sunku mokytojai ir triuksmas, ir daznai nespeja visiems isaiskint temos (juk tempai vaiku nevienodi)  ax.gif

o kaip pacios mokytojos?
Ar vaikai noriai mokosi? Ar mokytoja sugeba sudominti?
Atsakyti
Mokykloje akredituota viduriniojo mokslo programa. At tai reišktų, kad šiai mokyklai šviečiasi gimnazijos statusas? Gal kas galite pakomentuoti?
Atsakyti
QUOTE(Makarska @ 2011 04 12, 13:37)
Mokykloje akredituota viduriniojo mokslo programa. At tai reišktų, kad šiai mokyklai šviečiasi gimnazijos statusas? Gal kas galite pakomentuoti?

Mano dukra mokosi 10 klasėje. Sakė, kad mokykla ruošiasi tapti gimnazija. Paskutiniu metu vyksta daug tikrinimų ir t.t. ir kiek teko girdėti, dar neaišku kaip bus su pradinukais. Aš norėčiau viduriukę į ketvirtą klasę leisti, bet klausimas ar dar priims sad.gif Pakolkas man pasakyta: "laukite gegužės mėn."
Atsakyti
Mokyklos internetinėje svetainėje parašyta, kad plačiau apie akreditaciją bus kalbama po gegužės 4 d. Gal iš tiesų tai reikštų, kad mokykla bus reorganizuota į gimnaziją g.gif ?
Vakare-tyla, ir kitos mamytės leidžiančios savo dičkius į šią mokyklą, būtų smagu jei papasakotumėte apie mokymosi lygį, tvarką, bendrą atmosferą, ar mokykla įdiegusi elektroninį dienyną ir pn. Pvz., anksčiau šioje mokykloje buvo pagilintas anglų k. mokymas, o ar yra jis dabar ?
Aišku galėčiau ir pati pasiskambinusi į mokyklą daug ką sužinoti, bet informacija iš lūpų į lūpas kažkaip priimtiniau. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Makarska: 13 balandžio 2011 - 11:45
QUOTE(Makarska @ 2011 04 13, 12:41)
Mokyklos internetinėje svetainėje parašyta, kad plačiau apie akreditaciją bus kalbama po gegužės 4 d. Gal iš tiesų tai reikštų, kad mokykla bus reorganizuota į gimnaziją  g.gif ?
Vakare-tyla, ir kitos mamytės leidžiančios savo dičkius į šią mokyklą, būtų smagu jei papasakotumėte apie mokymosi lygį, tvarką, bendrą atmosferą, ar mokykla įdiegusi elektroninį dienyną ir pn. Pvz., anksčiau šioje mokykloje buvo pagilintas anglų k. mokymas, o ar yra jis dabar ?
Aišku galėčiau ir pati pasiskambinusi į mokyklą daug ką sužinoti, bet informacija iš lūpų į lūpas kažkaip priimtiniau.  ax.gif

Suprantama drinks_cheers.gif Aš taip pat laukiu pasisakymų iš trečiokų mamų rolleyes.gif

Mano dukra lanko šią mokyklą nuo šeštos klasės. Per tą laiką pastebėjau pastangas tiek iš vadovybės, tiek iš mokytojų bandymus kažką keisti bei įvairiausių reformų teigiamus rezultatus. Dukros klasė, kiek žinau yra ir daugiau, stipriai nukentėjo dėl matematikos mokytojų kaitos (buvo ir išgeriančių). Visai neseniai, prieš pat egzaminą pasikeitė lietuvių kalbos mokytoja. Nors pati esu pedagogė, turiu dar pakankamai priekaištų mokytojams. Žinau, kad šiais laikais vaikai - ne šventuoliai, bet mokytojai dažnai naudojasi savo pozicija, nesiskaito su mokiniais, ko pasekoje sulaukia negatyvaus požiūrio iš mokinių. Bet tai, "gyvena" daugelyje mokyklų.
Dėl anglų g.gif nežinau ar ten kas sustiprinta, bet mano dukra, kaip ir daugelis kitų jau ne pirmi metai lanko privačias pamokas.
Visiškai man nesuprantamas dabartinis mokyklos sprendimas (gal aš atsilikusi jau)- dešimtokai privalo eiti į pamokas, nors jiems vyksta egzaminas tą pačią dieną. Aš nežinau kaip jautėsi kiti vaikai, bet maniškė tikrai labai pergyveno prieš pirmąjį savo gyvenime egzaminą...kokios ten dar pamokos galvoje gali būti... bet čia tik mano mintys rolleyes.gif
Atsakyti