QUOTE(Makarska @ 2011 04 13, 12:41)
Mokyklos internetinėje svetainėje parašyta, kad plačiau apie akreditaciją bus kalbama po gegužės 4 d. Gal iš tiesų tai reikštų, kad mokykla bus reorganizuota į gimnaziją
?
Vakare-tyla, ir kitos mamytės leidžiančios savo dičkius į šią mokyklą, būtų smagu jei papasakotumėte apie mokymosi lygį, tvarką, bendrą atmosferą, ar mokykla įdiegusi elektroninį dienyną ir pn. Pvz., anksčiau šioje mokykloje buvo pagilintas anglų k. mokymas, o ar yra jis dabar ?
Aišku galėčiau ir pati pasiskambinusi į mokyklą daug ką sužinoti, bet informacija iš lūpų į lūpas kažkaip priimtiniau.
Suprantama
Aš taip pat laukiu pasisakymų iš trečiokų mamų
Mano dukra lanko šią mokyklą nuo šeštos klasės. Per tą laiką pastebėjau pastangas tiek iš vadovybės, tiek iš mokytojų bandymus kažką keisti bei įvairiausių reformų teigiamus rezultatus. Dukros klasė, kiek žinau yra ir daugiau, stipriai nukentėjo dėl matematikos mokytojų kaitos (buvo ir išgeriančių). Visai neseniai, prieš pat egzaminą pasikeitė lietuvių kalbos mokytoja. Nors pati esu pedagogė, turiu dar pakankamai priekaištų mokytojams. Žinau, kad šiais laikais vaikai - ne šventuoliai, bet mokytojai dažnai naudojasi savo pozicija, nesiskaito su mokiniais, ko pasekoje sulaukia negatyvaus požiūrio iš mokinių. Bet tai, "gyvena" daugelyje mokyklų.
Dėl anglų
nežinau ar ten kas sustiprinta, bet mano dukra, kaip ir daugelis kitų jau ne pirmi metai lanko privačias pamokas.
Visiškai man nesuprantamas dabartinis mokyklos sprendimas (gal aš atsilikusi jau)- dešimtokai privalo eiti į pamokas, nors jiems vyksta egzaminas tą pačią dieną. Aš nežinau kaip jautėsi kiti vaikai, bet maniškė tikrai labai pergyveno prieš pirmąjį savo gyvenime egzaminą...kokios ten dar pamokos galvoje gali būti... bet čia tik mano mintys