Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnio progimnazija

Sveikutes 4u.gif
Turiu klausimeli, gal kas zinot ar rugsejo 1-ajai reik su uniformom eit ar galima laisva apranga? (cia del pradinuku) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Milana @ 2010 08 29, 11:12)
Sveikutes 4u.gif
Turiu klausimeli, gal kas zinot ar rugsejo 1-ajai reik su uniformom eit ar galima laisva apranga? (cia del pradinuku) ax.gif

Sveika 4u.gif
Manau, netgi esu tvirtai biggrin.gif įsitikinusi, jog su uniformom. Kitaip kam gi tos uniformos skirtos?
Atsakyti
Gal kas turite kokia nuomone apie mokytoja Zita Petraviciene?
Buciau labai dekinga.
Atsakyti
Su Rugsėjo 1-ąja !!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zalias3 @ 2008 06 01, 21:14)
Tai gal kas turit žinių apie matiekos mokytoją Sinkevičienę? Aš seniai šitą šūlią baigiau, bet sinkės pamiršt negaliu. Nerealiausia lerva. Mano laikais, jei pas sinkę pakliuvai, tai tau šakės. Ir nedvesia bestija... blush2.gif

O man kuo klaikiausi atsiminimai apie Kunigėlienę doh.gif Mėgdavo tyčiotis iš mažiau gabių vaikų ir nors man matkė sekėsi neblogai, nekenčiau jos pamokų dėl slogios atmosferos. Gal dabar ji kitokia, nes aš su ja reikalą turėjau prieš kokius 25 metus ?
Atsakyti
Pasimeciau blush2.gif ax.gif - sakykit, gal kas zino tixliai kelintokus dabar turi pradinuku mokytoja Andra Ramanauskiene- 3-kus ar 4-kus?Kazkaip kai pavasari ziurejau, tai buvau nuziurejus, kad simet ji turetu tureti ketvirtokus, bet dabar pasiziurejau i mokyklos internetini puslapiuka, tai parasyta, kad ji yra 3b klases aukletoja-tai ir nesuprantu, ar as suklydau pavasari beziurinedama, ar internetinis puslapyje informacija tiesiog neatnaujinta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2010 09 13, 13:49)
Pasimeciau  blush2.gif  ax.gif - sakykit, gal kas zino tixliai kelintokus dabar turi pradinuku mokytoja Andra Ramanauskiene- 3-kus ar 4-kus?Kazkaip kai pavasari ziurejau, tai buvau nuziurejus, kad simet ji turetu tureti ketvirtokus, bet dabar pasiziurejau i mokyklos internetini puslapiuka, tai parasyta, kad ji yra 3b klases aukletoja-tai ir nesuprantu, ar as suklydau pavasari beziurinedama, ar internetinis puslapyje informacija tiesiog neatnaujinta  ax.gif

Ketvirtokus, 4b. Ir puslapyje nurodyta, kad ketvirtokus.
Atsakyti
Sveikos, Mamytes, Andra Ramanauskiene moko 4b klase. Sioje klaseje mokosi ir mano dukryte. Iki siol negaliu atsidziaugti, kad patekome pas sita mokytoja! Begalo miela, gerai destanti, reikli, draugiska, teisinga, mokanti bendrauti su vaikais (sugebanti i kiekvieno sirdi rasti kelia) suburianti kartu ir tevelius i bendra veikla su vaikais. Daug dar galeciau apie ja gera pasakyti ir jei yra galimybes siulau vesti tik pas ja- vaikus sudomins mokslais ir kas svarbiausia pades tvirtus pagringus ju ateities mokslams!
Atsakyti
QUOTE(Goldie @ 2010 09 15, 13:11)
Sveikos, Mamytes,  Andra Ramanauskiene moko 4b klase. Sioje klaseje mokosi ir mano dukryte. Iki siol negaliu atsidziaugti, kad patekome pas sita mokytoja! Begalo miela, gerai destanti, reikli, draugiska, teisinga, mokanti bendrauti su vaikais (sugebanti i kiekvieno sirdi rasti kelia) suburianti kartu ir tevelius i bendra veikla su vaikais. Daug dar galeciau apie ja gera pasakyti ir jei yra galimybes siulau vesti tik pas ja- vaikus sudomins mokslais ir kas svarbiausia pades tvirtus pagringus ju ateities mokslams!

karsta.gif thumbup.gif kad 4-kus turi-butent pas Andra kitais metais ir noreciau leisti savo mergaite ax.gif .Aciukas uz atsakyma 4u.gif !
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2010 09 15, 13:30)
karsta.gif  thumbup.gif kad 4-kus turi-butent pas Andra kitais metais ir noreciau leisti savo mergaite ax.gif .Aciukas uz atsakyma  4u.gif !

panašu, kad mūsų dukrytės bus klasiokės bigsmile.gif mes irgi planuojam eiti pas šitą mokytoją.
Atsakyti
QUOTE(taja:) @ 2010 09 15, 13:36)
panašu, kad mūsų dukrytės bus klasiokės  bigsmile.gif  mes irgi planuojam eiti pas šitą mokytoją.

Bus malonu susipazint mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mammyte @ 2010 09 15, 12:42)
Ketvirtokus, 4b.  Ir puslapyje nurodyta, kad ketvirtokus.

Pries pora dienu, kai ziurejau dar buvo parasyta puslapyje, kad 3-kus, todel ir uzklausiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 15 rugsėjo 2010 - 18:42