Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnio progimnazija

QUOTE(Makarska @ 2010 04 28, 10:31)
Matyt mama uniformos ir neskalbė, nes išskalbus anų laikų suknelę plisė išsileisdavo. Prisimenu, kad net po lietaus suknelės sijonas bangom nueidavo  blink.gif . Kai buvau paauglė dėl nenusistovėjusių hormonų žiauriai prakaituodavo pažastys, kad net nuo druskų sukietėdavo ir pabaldavo uniformos siūlės tose vietose. Todėl kiekvieną šeštadienį ją skalbdavau iki pusės, o per atostogas su siūlais dygsniuodavau sijoną ir jau merkdavau į vandenį visą. Prisimenu dar, kad žiemą su ta suknia būdavo šalta, o pavasarį žiauriai karšta.  O apie bernų nutrintus blizgančius švarkus iš vis patyliu. Jaučiu niekas jų į valyklas nenešdavo, todėl kartais nuo kai kurių sklisdavo kvapeliai  lotuliukas.gif

Čia aš paredagavau savo ankstesnę žinutę. Atsiprašau visų už temos "teršimą".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Makarska: 28 balandžio 2010 - 14:19
Na, Makarska, negaliu visai nesutikt su tavo nuomone biggrin.gif Terliams pradinukams blogiau, neturiu tokios einamosios patirties ax.gif

A, mano uniforma buvo iš Sovetsko biggrin.gif be pliuso, ir medžiagos minkštesnės tongue.gif
Atsakyti
Sveikutes,
esu pati baigusi sia mokykla, taciau, ziuriu, pedagogu daug jau pasikeite ax.gif Noreciau pasiteirauti apie pradiniu klasiu mokytojas Andra Ramanauskiene ir Stase Karkliene - gal kieno vaikuciai eina pas jas ar ejo-butu l. idomu isgirsti atsiliepimus apie sias mokytojas, nes maniske 2011 m. eis i pirma klase, sitos mokytojos tures tais metais pirmokelius ir noretume pas kazkuria is ju papult.Aciu 4u.gif !
Atsakyti
As irgi baigiau sia mokykla, bet jau labai seniai. mano sunus mokesi pas Karkliene, tai tikrai nesiulau - nei mokymo lygio, nei kolektyvo . be to, ji iseina i pensija. seniai reikejo, net ji vargte vargo. O Andra ramanauskiene puiki mokytoja. Gaila, kad mano jaunele pas ja nepateko, ne tie metai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistė Adelė @ 2010 05 31, 14:33)
As irgi baigiau sia mokykla, bet jau labai seniai. mano sunus mokesi pas Karkliene, tai tikrai nesiulau - nei mokymo lygio, nei kolektyvo . be to, ji iseina i pensija. seniai reikejo, net ji vargte vargo. O Andra ramanauskiene puiki mokytoja. Gaila, kad mano jaunele pas ja nepateko, ne tie metai. smile.gif

Aciukas uz komentara-jau kaip ir apsisprendem del mokytojos mirksiukas.gif -rinksimes, ko gero, Ramanauskiene-ziuresim, ar papulsim ax.gif O pas ka mokosi jaunele, nes ateityje musu laukia mazelio isleidimas i mokykla ir jo metai nesutampa su sese-taigi jam reikes rinkti kita mokytoja ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 31 gegužės 2010 - 15:11
Gal ir musu dukryte eis i sia mokykla rugseji.
Cia jau klause kazkas, bet atsakymo neradau ax.gif kaip ten su 2010m pradinuku mokytojomis, gal galite kokius komentarus parasyt?
Kita savaite pradinuku teveliu susirinkimas, tai noretusi ka nors isgirst apie mokytojas.
Atsakyti
QUOTE(Milana @ 2010 06 04, 01:28)
Gal ir musu dukryte eis i sia mokykla rugseji.
Cia jau klause kazkas, bet atsakymo neradau  ax.gif  kaip ten su 2010m pradinuku mokytojomis, gal galite kokius komentarus parasyt?
Kita savaite pradinuku teveliu susirinkimas, tai noretusi ka nors isgirst apie mokytojas.

Mus irgi domina šis klausimas, bet nieko konkrečiau nežinom apie būsimų pirmokų mokytojas. Gal kas nors turi žinių, kokios bus mokytojos ir kuri geriausia smile.gif
Atsakyti
Kai vyko tėvelių susirinkimas,tai dalyvavo ir būsimos mokytojos pradinukų 2010 m,bet nevisos,o gaila....Galiu pasakyti,bendrai paėmus kiek viena mokytoja šauni thumbup.gif ,baigusios aukštuosius,o kas ir kelis,mokančios kas šokti,kas groti ir šiaip aktyvios,bet tai nerodiklis...iš dalyvavusių mokytojų paliko gerą įspūdį,bei galiu pabrėžti ,jautėsi skirtingas Jų visų temperamentas ir jeigu yra galimybė tėveliams įžvelgti,kuri bus geresnė Jūsų vaikui,tai ok? ax.gif
Aš tikiuosi,kad pirmas įspūdis neklaidingas,būsimų pirmokų pedagogai ras bendrą kalbą su vaikais ir tėvais,bei stengsis ugdyti kiekvieną vaiką kaip savo... thumbup.gif
O konkrečiai bus sudarytas mokinių ir mokytojų sąrašas nuo birželio 14-15 d.
Atsakyti
Tikrai gaila, kad ketvirtosios mokytojos nepamatem. Bet gal ji ves viena is pamokeliu rytoj ar poryt ax.gif O kitos tikrai saunios.
Mazei pranesiau naujiena apie dvieju dienu pamokas......... dziaugsmas nerealus buvo doh.gif Idomu kokiam laikotarpiui to dziaugsmo uzteks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Milana @ 2010 06 09, 22:21)
Tikrai gaila, kad ketvirtosios mokytojos nepamatem. Bet gal ji ves viena is pamokeliu rytoj ar poryt ax.gif  O kitos tikrai saunios.
Mazei pranesiau naujiena apie dvieju dienu pamokas......... dziaugsmas nerealus buvo doh.gif  Idomu kokiam laikotarpiui to dziaugsmo uzteks ax.gif

Tai kad pamokeles ves net ne pradinuku mokytojos, o visai kitos (kaip supratau is drauges pasakojimo) doh.gif Nenoriu issiplesti, bet is vakarykscio drauges pasakojimo apie susirinkima ir aplamai poziuri i vaikus as buvau tikrai sokiruota verysad.gif Dziaugiuosi, kad neisime i sia mokykla thumbup.gif tongue.gif

Pas mus mokykloje jau buvo pamokeles ir vaikai jau buvo su ta klase, kurioje ir bus nuo rugsejo. (jau buvo paskelbti sarasai) Susipazino vieni su kitais, o mokytoja net parase palinkejima kiekvienam vaikui atskirai ant lapeliu, kad labai dziaugiasi susipazinusi ir kad laukia rugsejo 1. thumbup.gif Dar gavo kiekvienas po laiska is tos mokytojos ketvirtoku, kurie irgi parase palinkejimus busimiems pirmokiukams. Vaikas liko suzavetas tokiu demesiu kiekvienam vaikiukui atskirai ir tikrai manau rugseji bus drasiau zygiuoti i mokykla, kai jau visi susipazine ir susidraugave per tas 3 dieneles pamokelese smile.gif

Sekmes visiems 2010 metu pirmokams 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2010 06 10, 12:38)
Nenoriu issiplesti, bet is vakarykscio drauges pasakojimo apie susirinkima ir aplamai poziuri i vaikus as buvau tikrai sokiruota  verysad.gif  Dziaugiuosi, kad neisime i sia mokykla  thumbup.gif  tongue.gif 

O koks poziuris g.gif Gal ka praleidau ar nenugirdau gale sededama, kas tokio blogo sioj mokykloj su mokytojais ar poziuriu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Milana @ 2010 06 10, 22:47)
O koks poziuris  g.gif Gal ka praleidau ar nenugirdau gale sededama, kas tokio blogo sioj mokykloj su mokytojais ar poziuriu? ax.gif

Na kiek supratau, tai buvo klausimas is tevu, ar gales pasirinkti mokytoja, jei tarkim kuri nors vaikui patiks labiau, tai atsakymas buvo, kad cia vaiko nuomone visai nesvarbi siuo klausimu, tipo nieko nereiskia blink.gif Tai manau jei veliau bus kokiu nusiskundimu is vaiko puses apie mokytoja, tai irgi gal neatsizvelgs i jo nuomone, nes sakys, kad vaikas issigalvoja ir tt.... Man tas labai nepatiko, nes manau, kad kaip tik vaiko nuomone yra labai svarbi, juk jis mokysis mokykloje, o ne tevai doh.gif Arba bent jau galima buvo issireiksti kazkaip kitaip, ne tokiais zodziais g.gif

Pabreziu, kad tai man pasake, drauge, kurios vaikas eis i sita mokykla ir tai ka jinai girdejo per susirinkima smile.gif Jinai su vaikais siuo metu ligoninej, tai del to pati negali pasireiksti ax.gif

dar buvo labai akcentuojama, kokia kuprine vaikui pirkti ir tipo nepirkti pigesniu doh.gif Parkerius taip pat pirkti tipo brangiausius vos ne lotuliukas.gif tai zodziu, jei teveliai vaikams neturi uz ka nupirkti brangiu kupriniu vieniems metams ir neisgali geresniu parkeriu nupirkti ( o tokiu patikekit yra) tai ka daryti g.gif Vienu zodziu, nepatiko nurodymai, kokias prekes pirkti doh.gif

Dar buvo pasakyta, kad pratybas pirks tik rugsejo menesi, o as kai su tuo susidurus, tai zinau, kad reikia pirkti iki rugsejo 1 dienos, nes tada dazniausiai buna nemokamas pristatymas (o juk pinigelius irgi is tevu nulups) tongue.gif

As tiesiog sulyginau susirinkima musu mokykloj ir antakalnio, tai patikekit skirtumas yra. Ir susidariau toki vaizda, kad tipo Antakalnis - prestizinis rajonas, tai ir mokykla "prestizine" biggrin.gif Ir teveliai su placiom piniginem gyvena lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tučka: 11 birželio 2010 - 09:25