Įkraunama...
Įkraunama...

Ar dar yra geru vyru

QUOTE (ram @ 2004 07 28, 11:18)

Gera moteris yra tol, kol netampa žmona, o tada jau pasidaro lagaminas be rankenos, nešti sunku ir palikti gaila. Todėl reikia turėti žmoną ir gerą moterį.

RAM, tai cia tu tas VYRAMOTERIS, kuris is neturejimo ka veikti kisasi ne i savo reikalus.
Dabar zinau kas yra blogas vyras - tai tu!!!
Kai as savojo paklausiau, ar jis dalyvautu Supermamos forumuose, ar diskutuotu su bobikem, ar bandytu savo vyriska nuomone reiksti - jis tik nusijuoke ir pasake, kad jis vistiek musu neitikintu, tai kam reikia pyktis ir visas kvailem vadinti?

Be to tavo aprasymas apie zmona labai tinka ir vyrams! Kol su juo draugauji, tai gauni viska ir dar daugiau, o kai veda, tada - pilvas atsikisa, alu pliurlina, laikrastis jam svarbiau uz zmona ir vaikus pasidaro.
Taip kad maziau varyk!!!!
Atsakyti
QUOTE (arnauta @ 2004 07 26, 12:35)
Man idealus tas vyras, kuris vaikus myli ir nereikia zysti, kad paziuretu vaika, kol ka padarau.Pagal mano kriteriju, tai vyro draugai idealus, tik ne maniskis.
Ir is vis, mano diedas ispindejo.Kai lovon parverst nori, tai pats geriausias, bet jei to nenumates savo dienotvarkei, tai tik ir iesko kaip nuotaika sugadint.

Tikrai ,sutinku, kad kai jiems dega tai tada geri.......sudziai wub.gif mad.gif mad.gif
Atsakyti
Yra geru vyru - MANO PATS GERIAUSIAS - ziuriu kitos diedais vadina, keikia, o as negaliu, gerbiu savo zmogu, aisku, dumu ir pas mus buna, bet mes gerbiam viens kita, ir drasiai galiu pasakyt - MANO VYRAS GERAS - o kai dukryte gime - be komentaru, reik pamatyt juos kartu wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Bobiska logika paremta pasaulėtine nuomone. Šita etiketė tinka visom be išimties. O dėl to, kad aš bobiškam forume dalyvauju... sakykit, kam boksininkas smūgiuoja į maišus, į bokso kriaušę, jug jų visvien neįveiksi? ką?
Atsakyti
1. Pasaulietinė, o ne pasaulėtine. Pons klaidu daug darote wink.gif
2. Ribotas tu, jei tai ,,tinka visoms be išimties".
3. Forumas nera bokso kriause. Palyginimas tera vaizdine priemone, o ne argumentas.
4. Ismeskit sita bedavotoja kasnors laugh.gif

Atsakyti
Ram - isimciu yra, gat tik nesutikai wink.gif
O siaip tai baikit moterytes aukas vaidint - meskit lauk tarybine logika - 'visi jie tokie', jie geri, nereik tik per daug 'vaziuot' ant ju, mes irgi nesventos wink.gif ....
Kai vyras kazko nedaro - jis blogas, sioks toks, anoks, o kai moteris - ji pavargus, vargse ir t.t., neteisybe...
Ir dar - cia jau ziauriai, nesupykit, niekam netaikau, bet - kuris vyras nuzude savo tik gimusi kudiki????? sad.gif , o moteris tai padaro ir nereik sakyt, kad vyrai jas isprovokuoja, kaip kad daugelis prades saukt unsure.gif , sitam moteru zingsniui pateisinimo nera mad.gif
Taip kad ir moteru geru ir vyru yra, o tema sita - nelaimingoms issiverkt, tik paieskot reiketu priezasciu kodel jos nelaimingos ir ar tik vyrai kalti, prasom nesupykti cia tik mano nuomone ir as jos niekam neprimetu.
Atsakyti
Jei jau kas nebepakenčia, matyt tam būsiu už pčios skaudžiausios vietos sugriebes, kaip ten sako, ant mazolio užlipau. Ka tokiu atveju galima pasakyti, gydikis. O šeip jūs visai nieko, babcių forumietės, dar nenusibodot, o jei aš užknisau, nu ką, tokiu atveju tiesiog ignoruokit.
Atsakyti
QUOTE (ram @ 2004 07 28, 09:30)
Jei jau kas nebepakenčia, matyt tam būsiu už pčios skaudžiausios vietos sugriebes.

Brangusis, mes tos vietos neturim... laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Bet supratote ką turėjau omenyje. Tik dabar daėjo apie kokią vietą kalbat.
Atsakyti
neseniai teko matyti paveiksleli su rusu politologe, ant kurios krutines kabejo plakatas: "vy vsie duraki ir nie liechities'. tol'ko ja vot stoju v bielom pal'to vsia krasivaja" wink.gif))
nieko neprimena? smile.gif)

gero vakaro smile.gif
Atsakyti
nesitikiu idealaus bet noreciau kad butu ne egoistas. gal kas zinot vertingu patarimu kaip elgtis su vyrais? maniskis negeria neruko ir nevalkatauja su draugais sekmadieniais lanko baznycia!!!! nezinau ar tai gerai ar ne.. as nesu tokia pamaldi . bet jis vienisius sykstus ir sako kad mes per daznai matomes.. jis nori pabut vienas pailseti po darbo nors mes matomes ne kiekviena diena (savaitgaliais dazniausiai nesimetom). sugalvojo kad nori vaziuot atostogaut vienas- bet kai supykau pakeite nuomone. siaip jis geras zmogus, bet keistas kazkoks...
Atsakyti
QUOTE (Varna @ 2004 07 28, 10:57)
1. Pasaulietinė, o ne pasaulėtine. Pons klaidu daug darote wink.gif

4. Ismeskit sita bedavotoja kasnors  laugh.gif

"Kasnors" rashomas shitaip: kas nors. Cia del klaidu. wink.gif smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vega: 28 liepos 2004 - 17:07